BetonPris.dk

Tørbeton pristjek

Er du på udkig efter tørbeton? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 1.000 kg for kun 2.222 kr. Det er 36 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg tørbeton inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.222 kr.Køb
2.599 kr.Køb
2.599 kr.Køb
2.906 kr.Køb
2.968 kr.Køb
2.987 kr.Køb

*Seneste opdatering: 15. januar 2021 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut meget relevant at tjekke, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Alternativt må du tjekke de andre.
For de fleste er byggeprojekter lig med en lang række spørgsmål. På grund af det kan det overvejes at købe fra et online byggecenter, som tilbyder sparring omkring tørbeton.
Når du står og skal bruge varerne nu og her eller blot ønsker at spare fragtomkostningen, så kunne du med fordel transportere varerne personligt. Det er navnligt en mulighed ved de kendte byggecentre.
Du skal vide hvilke retningslinjer der gør sig gældende når du shopper online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Du bør derfor kende webshoppens regler.
Nogle byggecentre udbyder et stort udvalg, imens øvrige fokuserer på en enkelt varetype. Du kan beslutte hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange varetyper at vælge fra, foruden blot tørbeton.
Der kan være forskel på prisen på billige tørbeton fra webshop til webshop. En del giver de bedste tilbud, hvorimod nogle vil have faglig rådgivning. Du bør tænke på hvad der for dig betyder mest.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og landskendte butikker, hvilket bidrager til øget sikkerhed når du skal købe online. Dette vil nogle se fordele i.
De gængse byggemarkeder findes i store dele af landet, og pga. det har kunderne adgang til at bestille online og køre varerne personligt. Derigennem kan du overveje at undgå fragtomkostningen, og tilmed hente produkterne hurtigere.
De udbredte byggekæder udbyder produkter fra en lang række forskellige nicheshops, og pga. det kan du købe fra et bredt udvalg af tørbeton online.

Nichewebshop

Alverdens nichebutikker på nettet er producenter af de produkterne der forhandles i de store byggecentre. Idet du køber direkte fra nichebutikkerne online bør du få en skarpere pris.
Alverdens specialiserede netshops har ekstra meget forstand på de produkter de sælger online, da de ikke sælger andet. Derfor kan du forvente ekstra kyndig assistance fra medarbejdere med specialistviden i lige præcis tørbeton.
Diverse nichefokuserede webshops er iværksætterfirmaer, der tit er dansk ejede, måske ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem støtter du idet du handler tørbeton online hos dem.
De største byggekæder i Danmark

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og beskæftiger nu omtrent 2.300 kollegaer i firmaets 56 varehuse. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres nu af i omegn af 100 personer i deres 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Stark blev dannet i 1896, og beskæftiger i dag mere end 2.000 personer i byggemarkedets 72 butikker. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres i dag af mere end 1.000 kollegaer i kædens 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

tørbeton harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 kollegaer i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

tørbeton silvan

Silvan blev dannet i 1968, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 mennesker i firmaets 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

tørbeton jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og styres dagligt af mere end 2.100 ansatte i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

tørbeton bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 ansatte i de 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger nu cirka 500 personer i kædens 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Du må på ingen måde undlade at tage højde for dit eget helbred, så glem ej sikkerhedstøj herunder fod- og hovedbeklædning der skåner dig med henblik på eventuelle uheld. Det er af stor betydning at have styr på dit eget helbred i byggeriet, ikke mindst når du ikke får hjælp fra en fagperson.
2Forud for at du starter byggeprojektet må det være vildt meningsfuldt at man sikrer sig, at det du vil lave ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der vise sig diverse retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
3Der kommer altid ubelejlige problematikker når det handler om store projekter, og herved er det værdifuldt at der afsættes tilstrækkelig plads i handlingsplanen, så man er ubekymret om at nå det til den planlagte tid.
4Ofte vil det være af stor betydning at udfærdige et udgiftsbudget for byggeriet, så du har et økonomisk overblik. Det bør være fornuftigt at kortlægge samtlige omkostninger, og bagefter nedskrive udgiften ved hver enkelt.
5Det kan være en god idé at spørge om hjælp til arbejdet, især når det kommer til krævende byggerier. Enkelte ombygninger behøver flere end en enkelt person. Derudover må det være hurtigere og sjovere når man ikke er ene om det.
6Det er værdifuldt at have alle bygningsmaterialer klar til brug på forhånd inden du igangsætter håndværket. Du vil med fordel kunne udarbejde en simpel huskeliste hvorpå der noteres alt der er nødvendige, og derefter efterse materialerne, med det formål at du kan føle dig overbevist om at du har styr på det.
7Godt forarbejde er nøglen til at lykkes med byggeriet. Du kunne overveje at forfatte en struktureret handlingsplan, der fortæller hvilke gøremål du planlægger at løse på hvilken dag, med en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Forsøg at være konkret idet du laver din køreplan.
8For opgaver udenfor kan vejret få en betydningsfuld rolle. På grund af dette skal du løbende undersøge meldingerne om vejret i den tid der er op til byggeprojektet, så du undgår at det pludselig går i gang med at vælte ned absolut lige når du vil påbegynde det komplekse byggeprojekt.
9Du bør overveje hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du bør anskaffe hjælp fra en professionel til afslutningen af projektet. Såfremt du søger assistance fra en professionel kunne det være en god idé at hente tilbud fra forskellige leverandører.
10I nogle tilfælde kan man indhente offentlig støtte til byggeprojekter. Det gives når byggeriet hjælper miljøet. At få tilskud betinges altså af at renoveringen har positiv betydning for klimaet.
11Du må ikke stå uden det nødvendige værktøj. Jævnligt kan det vise sig uundværligt at du har udstyret parat før du tager fat på byggeriet. I øvrigt må du ikke glemme at indregne de medfølgende udgifter i budgettet.
12Der er en overflod af artikler og videoer via nettet som der kan findes inspiration i. Ikke mindst YouTube kan hjælpe med ekstremt meget anvendelig information, især ifald du bruger den engelske version.
Danskernes foretrukne byggecentre
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som tydeligvis er fantastisk overlegent. Scoren er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og alene 8 % har givet bundkarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er absolut godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvor imponerende 86 % giver den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som uden tvivl er rigtig betryggende. Scoren er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvor hele 76 % kvitterer med maksimum point, og alene 4 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er fantastisk beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % giver bundkarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket altså er rigtig godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 59 % giver toprating, og blot 9 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.

Sædvanlige spørgsmål inden for tørbeton

 • Hvordan blander man tørbeton?
 • Hvordan virker tørbeton?
 • Tørbeton hvordan?
 • Hvad er tørbeton?
 • Hvilken fragtmulighed skal jeg vælge?

  En stor portion e-butikker yder i øjeblikket et hav af forskellige billige fragtløsninger til tørbeton. En af de populære er i vore dage at få leveret til et udleveringssted, og så kan du blot gå forbi efter de bestilte varer når der er tid til det. Fragtmuligheden er altså ret overkommelig, samt typisk endvidere den mest letkøbte leveringsmodel.

  Du kunne derudover prøve at få ordren leveret til din privatbolig eller ud på din arbejdsplads. Fragtmuligheden er mange gange en anelse dyrere, men derudover ualmindeligt praktisk med tørbeton online. Den mindst kostelige fragtløsning kan ikke benægtes at være selv at hente ordren, som dog stiller krav om at du bor nær internet firmaets byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

  Leveringsdygtigheden på tørbeton er jo særligt væsentlig såfremt vi skal bruge din ordre inden for få dage, og med det formål er det fuldt ud på sin plads at du ser den estimerede leveringsdato for tørbeton. Flere e-handler – fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – garanterer billig levering på næste hverdag på deres primære varenumre online, men vær obs på at det tager udgangspunkt i at bestillingen køres igennem forud for et nøjagtigt tidspunkt, så de har udsigt til at kunne nå at få ordren afsted før logistikmedarbejderne holder fyraften.

  Nogle netbutikker yder levering uden beregning på tørbeton online, men oftest kun hvis du shopper for et konkret beløb. Alternativt kan du tage den mest prisbevidste slags levering, som i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at bringe din bestilling til et afhentningssted.

  Temmelig mange byggemarkeder frembyder klik-og-hent hvor man handler billig tørbeton derhjemme og afhenter i byggemarkedet. Fx XL-Byg, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Stark og Bauhaus. Byggemarkederne tilbyder bl.a. click-and-collect på tørbeton i følgende byer:

  Haslev, Gentofte, Fredericia, Viborg, Allerød, Lillerød, Dragør, Lyngby, Lystrup, Hedehusene, København, Esbjerg, Rudersdal, Søborg, Vordingborg, Ballerup, Roskilde, Stenløse, Rønne, Albertslund, Nørresundby, Jyllinge, Valby, Middelfart, Brabrand, Brøndby, Værløse, Herning, Grenaa, Tilst, Tårnby, Frederiksværk, Silkeborg, Næstved, Hobro, Frederikssund, Hedensted, Nykøbing Falster, Hvidovre, Farum, Vejle, Nakskov, Åbyhøj, Hillerød, Sønderborg, Aalborg, Gladsaxe, Vanløse, Ølstykke, Svendborg, Odder, Ikast, Greve, Solrød Strand, Aarhus, Holbæk, Slagelse, Ishøj, Højbjerg, Nyborg, Virum, Ringsted, Aabenraa, Odense, Hjørring, Vallensbæk, Herlev, Thisted, Birkerød, Glostrup, Risskov, Skive, Korsør, Randers, Køge, Frederiksberg, Holstebro, Horsens, Nærum, Hørsholm, Kolding, Varde, Kalundborg, Helsingør, Taastrup, Charlottenlund, Haderslev, Brønderslev, Struer, Kokkedal, Rødovre, Skanderborg, Brønshøj, og Frederikshavn, .

  Klik-og-hent for tørbeton er en mulighed i de fleste regioner af landet: Sjælland (Østsjælland, Lolland, Nordsjælland, Amager, Hovedstaden, Sydsjælland, Falster, Bornholm, Midtsjælland, Vestsjælland), Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Midtjylland, Syddanmark) og Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn).

  Når vi kigger i tendenserne fremstår det klart, at online shoppere tit efterspørger eksempelvis tørbeton online og billig tørbeton. Derudover ser vi ofte mennesker efterspørge bl.a. køb tørbeton, tørbeton tilbud og tørbeton priser, foruden de gængse byggemarkeder som Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Stark og Jem og Fix.

  Find den bedste pris på tørbeton

  Det har vist sig at være ret så ligetil for internetbrugere at søge sig frem til tilbud på billige tørbeton online fra forskellige e-shops, og for det har flertallet af online virksomheder ikke kunne slippe for at nedskære prisen på tørbeton markant, og ovenikøbet byde på levering uden omkostninger.

  Dog kan det trods alt vise sig udbytterigt at checke diverse internet foretagender efter tilbud på tørbeton online før du placerer ordren, således at du er skråsikker på at modtage den mest betalelige pris. Se ikke kun på de velkendte byggekæder som Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, 10-4, Bauhaus, Bygma og Davidsen.

  Du skal lige meget hvad ikke undervurdere, at såfremt en forretning på nettet reklamerer billige tørbeton online for en pris som kan virke utopisk fremragende, bør det ofte være en indikator for en svindel internet virksomhed. Køb med gængse betalingskort er trods alt omsluttet af et lovbud, hvilket redder dig som køber overfor svindlende online firmaer.

  Generelt går vi ind for kortkøb eller betalinger med mobilen. Som alternativ bør du overveje en billig afdragsløsning som fx ViaBill, såfremt du foretrækker at godtgøre prisen på tørbeton senere. Det fås typisk hos specialiserede netshops, i modsætning til de udbredte byggemarkeder som eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Bygma og 10-4.

  Ved indkig i data fremstår det klart, at online shoppere jævnligt søger eksempelvis tørbeton tilbud og billig tørbeton. Foruden dette ser vi mange gange folk lede efter fx tørbeton online, tørbeton priser samt køb tørbeton.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 kg kg tørbeton er 1925 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 3 brugeranmeldelser.

  Jeg skal love for der er service på…” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
  Læs tidligere køberes erfaringer

  Trustpilot tilbyder uden sammenligning fine chancer for at iagttage en lang række øvrige brugeres domme og derfor går vi ind for, at du gennemgår e-forretningens anmeldelser inden du handler billige tørbeton online.

  Facebook frembringer lignende ultra pæne chancer for at få indtryk af online butikkens kundetilfredshed. Herinde ses faktisk internet handler hvor det er muligt at levere en bedømmelse af deres køb, hvilket lige så vel kan tages i brug til at få et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

  Før nogen handler billige tørbeton online hos en webshop behøver de i virkeligheden tage stilling til netbutikkens vilkår, men det er normalt ikke videre interessant, specielt ved de udbredte byggekæder som Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Davidsen, Bygma og Bauhaus.

  Et andet forslag kunne være at efterse hvorvidt e-shoppen er verificeret af e-mærket, som ofte er en tryghed om at webshoppen efterfølger dansk lovgivning, tillige med at e-firmaet fra tid til anden monitoreres af sagkyndige som har ekspertise inden for lovgivningen.

  Derudover giver det dig lejlighed til opbakning, for så vidt du bliver udsat for vanskeligheder i processen med din shopping med tørbeton. Tillige foreslår vi at du er vidende om de grundlæggende bestemmelser der kan have indvirkning på bestillingen af tørbeton online, til eksempel hvilken returneringsret e-firmaet kører med.

  I den forbindelse er det virkelig afgørende, at man stadig beholder sin faktura, således man til enhver tid kan påvise sin bestilling af tørbeton, uanset om man handler hos Bygma, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, 10-4 eller Stark.

  Louise Olsen gav 5 stjerner

  Intet at klage over

  Jesper gav 4 stjerner

  God webshop

  Hans Pedersen gav 5 stjerner

  Nem og hurtig service til gode priser…

  Jan Rasmussen gav 4 stjerner

  Meget hurtig levering

  9 tips til din online shopping
  1Inden nogen shopper billige tørbeton i en netbutik behøver man i reglen løbe igennem netbutikkens regler, men det er mange gange ikke særlig morsomt. I øvrigt er det en hjælp at køberen er vidende om de grundlæggende bestemmelser der kan spille ind i forbindelse med shopping af billige tørbeton online, for eksempel hvilken ombytningsrettighed hjemmesiden anvender.
  2Temmelig mange internet butikker udlover nu om stunder mange forskellige billige muligheder for levering til tørbeton. Førstevalget hos mange er efterhånden pakkeshops, hvor du selv kan hente pakken når det passer dig. Løsningen er altså ekstremt overkommelig, samt i mange tilfælde også den billigste slags levering.
  3Vi anbefaler generelt shopping med kort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er omsluttet af Indsigelsesordningen, hvilket assisterer køber imod uærlige butikker på nettet. Som alternativ kan du drage nytte af en billig afdragsordning fra for eksempel ViaBill, for så vidt du foretrækker at finansiere betalingen i flere bidder.
  4Det har vist sig at være rigtig simpelt for os alle at tjekke tilbud online på billige tørbeton hos forskellige e-forhandlere, og ergo yder utallige internet foretagender levering uden beregning. Trods dette kan det stadigvæk blive gavnligt at kigge forbi nogle internet virksomheder i Danmark efter udsalg og tilbud før du gennemfører dit køb, så du er sikret at antage den bedste pris.
  5Den billigste løsning kan ikke modsiges at være selv at hente varerne, men den løsning stiller krav om at du er i kort afstand af online firmaets bopæl. Den leveringsmanér er usædvanlig vital om vi behøver tørbeton lige om lidt. Alternativt så tilbyder visse netbutikker fragt uden omkostninger, men i de fleste tilfælde kræver det at du aftager for en fastsat pris.
  6Trustpilot yder immervæk strålende muligheder for at efterse ret mange øvrige køberes kritik og derved er det smart, at du eftergår e-butikkens omtaler før du køber billige tørbeton online. Facebook byder på ydermere forholdsvis passelige metoder til at få indsigt i e-forretningens troværdighed.
  7En hel del internet selskaber præsterer gratis fragt på tørbeton, men oftest kræves det at man aftager for et fastsat beløb. I øvrigt skulle man overveje den mindst kostelige metode til levering, hvilket mange gange vil være at få fragtfirmaet til at bringe dine produkter til en pakkeshop. Metoden viser sig ofte endda ret så overkommelig. Den mest betalelige leveringsmanér kan ikke benægtes at være selv at hente ordren.
  8Vi anbefaler at tjekke hvorvidt internet selskabet er medlem af e-mærke ordningen, da det længe har været en antydning af at e-forhandleren forsvarer de opstillede regler, udover at internet virksomheden undertiden efterses af fagfolk der kender vilkårene på området. Før nogen bestiller billige tørbeton i en webbutik burde man i og for sig betragte deres handelsvilkår.
  9Leveringstiden er jo ualmindeligt essentiel hvis man står og skal bruge pakken om kort tid, og med det formål er det jo essentielt at man ser nærmere på den estimerede leveringsdato for tørbeton. En lang række e-handler frembyder billig 1 hverdags levering på en masse varer, men som ikke desto mindre stiller krav om at transaktionen gennemføres forud for et fastsat tidspunkt.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk