BetonPris.dk

Stolpebeton pristjek

Er du på udkig efter stolpebeton? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 1.000 kg for kun 2.222 kr. Det er 36 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg stolpebeton inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.222 kr.Køb
2.599 kr.Køb
2.599 kr.Køb
2.906 kr.Køb
2.968 kr.Køb
2.987 kr.Køb

*Seneste opdatering: 15. januar 2021 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør vide hvilke regler der gælder ved din bestilling online, så du slipper for problemer med bl.a. returret. Af den grund bør man tjekke byggemarkedets regler.
Hvis du vil have varerne nu og her eller blot ønsker at spare fragtomkostningen, så kan du med fordel transportere byggematerialerne personligt. Det er i høj grad et alternativ ved de kendte byggekæder.
Nogle byggemarkeder udbyder et bredt sortiment, imens andre er specialiserede i en bestemt varetype. Du skal vide om det er afgørende for dig at have mange forskellige produkter at vælge fra, foruden blot stolpebeton.
Det er selvfølgelig ekstremt vigtigt at tjekke, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Som alternativ kan du være nødt til at vælge et andet.
For nogle er byggeprojekter lig med en verden af spørgsmål. Derved er det en fordel at bestille ved et online byggemarked, hvor du har mulighed for at få sparring omkring stolpebeton.
Du vil finde forskelle i prisniveauet på billige stolpebeton fra webshop til webshop. En del har gode tilbud, imens andre har et højt serviceniveau. Du må forholde dig til hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder har butikker overalt i landet, og som følge af det har man valget om at købe online og transportere varerne personligt. Af den grund har du mulighed for at blive fri for fragtomkostningen, og ovenikøbet få fat i produkterne nu og her.
De store byggemarkeder er folkekære og almenkendte virksomheder, som kan give øget tryghed når man skal handle online. Det kan du se positivt på.
De kendte byggekæder forhandler varer fra alverdens producenter, og derigennem kan du handle fra et bredt sortiment af stolpebeton online.

Nichewebshop

Flertallet af webshops som fokuserer på en enkelt niche er opstartsvirksomheder, der tit er danske, muligvis sågar lokalt nær dig. Disse kan du støtte ved at købe stolpebeton online på deres webshop.
Størsteparten af nichefokuserede webshops producerer selv de varer der sælges i de kendte byggekæder. Idet du køber direkte igennem disse nichewebshops online kan du forvente at få lavere priser.
Flertallet af online nichebutikker har meget ekspertise i deres produkter, da de udelukkende sælger disse varer. Derigennem bør du få mere nyttig hjælp fra folk som er eksperter i netop stolpebeton.
Danmarks største byggemarkeder

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger nu cirka 1.000 personer i forretningens 9 varehuse. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

stolpebeton bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger nu cirka 1.000 mennesker i kædens 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger nu omkring 2.300 mennesker i deres 56 byggecentre. Bygma har fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

stolpebeton silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 personer i deres 41 varehuse. Silvan satser på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres nu af i omegn af 100 personer i kædens 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

stolpebeton harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og lønner i dag mere end 2.000 mennesker i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres i dag af omtrent 2.000 medarbejdere i forretningens 72 byggecentre. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i forretningens 104 butikker. XL-Byg tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og omfatter i dag over 500 kollegaer i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

stolpebeton jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af ca. 2.100 personer i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Husk at tænke over om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du alternativt bør sikre dig hjælp fra en professionel til opstarten af byggeriet. Ifald du vil benytte assistance fra en fagmand kan det være optimalt at modtage tilbud fra flere firmaer.
2Ved opgaver udenfor har vejrsituationen en betydningsfuld rolle. Af den årsag skal du tit tjekke udsigten ift. vejret i forbindelse med projektets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uanmeldt starter med at stå ned i stænger når du lige står midt i det krævende projekt.
3Du bør ikke negligere din sikkerhed, så glem ej beskyttelse som eksempelvis sko og hjelm der sikrer dig med henblik på hændelige ulykker. Det er essentielt med fokus på dit eget helbred i byggeprocessen, især ifald du ikke investerer i professionel assistance.
4Det bør overvejes at spørge om assistance til byggeprocessen, navnlig ved store byggeprojekter. Omfattende ting skal gerne udføres af flere personer. Ydermere vil det blive mere effektivt og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
5Man må aldrig gå ned på udstyr. Det er yderst relevant at du har det til rådighed forinden du indleder byggeprojektet. I øvrigt er det fordelagtigt at indregne de tilhørende udgifter i regnskabet for byggeriet.
6Der kommer utvivlsomt ubelejlige problematikker ved krævende byggeprojekter, og derfor vil det være afgørende at man har afsat betragtelig plads i handlingsplanen, så man føler sig ubekymret om at nå det inden ens deadline.
7Forinden du påbegynder byggeprocessen må det være usandsynligt betydningsfuldt at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Alt efter hvorhenne du bor kan der gælde diverse regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
8Husk at du kan forsøge at få støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det bliver givet når byggeriet bidrager positivt til miljøet. Bidraget er altså afhængig af at byggeprojektet har positiv indfyldelse på naturen.
9Planlægning viser sig som vejen til at komme i mål med byggeprocessen. Du skal forfatte en struktureret tidsplan, der beskriver hvilke opgaver der skal laves hvornår, samt en tilhørende kronologisk orden. Det anbefales at være konkret når du laver oversigten.
10Der er utallige vejledninger og videoer via internettet som kan vejlede dig. Specielt YouTube giver vældig meget gavnlig viden, specielt forudsat at man bruger den engelske version.
11Muligvis kan det blive essentielt at du har alle bygningsmaterialer parat før du igangsætter byggeriet. Du bør forfatte en punktforms note med alt hvad der skal bruges, og derefter gennemløbe oversigten, så du sikrer dig at alt er klar.
12Typisk vil det være betydningsfuldt at have lavet en budgetoversigt for dit projekt, så du har styr på omkostningerne. Det bør være fornuftigt at nedskrive hver enkelt udgiftspost, og så nedskrive billige priser på dem en ad gangen.
Danskernes favorit byggeshops
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som selvsagt er absolut godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvoraf hele 86 % giver topkarakter, og bare 2 % giver den dårligste rating. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er meget godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvor intet mindre end 84 % har givet topkarakter, og bare 2 % giver den laveste karakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som vel at mærke er rigtig overlegent. Scoren er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 59 % giver 5 stjerner, og kun 9 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, hvilket klart er yderst godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvoraf hele 76 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 4 % giver den laveste karakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, som selvsagt er yderst imponerende. Karakteren er baseret på 23.161 kommentarer, hvor hele 69 % giver den bedste karakter, og kun 8 % har givet den laveste karakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.

Almindelige spørgsmål om stolpebeton

 • Hvor længe skal stolpebeton tørre?
 • Stolpebeton hvordan?
 • Hvor meget stolpebeton skal jeg bruge?
 • Hvor lang tid skal stolpebeton hærde?
 • Hvor meget stolpebeton pr stolpe?
 • Hvor hurtigt størkner stolpebeton?
 • Hvilken fragtform skal jeg vælge?

  En række online virksomheder frembyder efterhånden en hel del forskellige billige fragtmuligheder til stolpebeton. Den mest populære er nu om stunder at afsende til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter de nyindkøbte produkter når det passer ind i din kalender. Fragtløsningen er nemlig yderst bekvem, samt desuden tillige den prisbilligste leveringsform.

  Du burde på samme måde vælge at få produkterne sendt til din lejlighed eller hus eller ud til din arbejdsplads. Leveringsformen viser sig mange gange en kende mindre billig, men derudover yderst ligetil ved køb af stolpebeton online. Den mest betalelige leveringsudgave er uden tvivl at hente pakken selv, hvilket dog kræver at du befinder dig tæt på online webshoppens butikker, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

  Fragttiden på stolpebeton er temmelig afgørende ifald man behøver din ordre straks, og af den grund er det sandelig afgørende at man undersøger leveringstidspunktet ved stolpebeton. En række netbutikker – fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – byder på billig 1 dags levering på mange af butikkens varenumre online, som er betinget af at du når at bestille tidligere end et konkret klokkeslæt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få varerne ekspederet før lagermedarbejderne tager hjem.

  En hel del e-shops i Danmark yder fragt uden omkostninger på stolpebeton online, men oftest er det betinget af at der indkøbes for et fastsat beløb. Derudover kunne du udse dig den mest letkøbte form for levering, der i de fleste tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at levere din bestilling til et afhentningssted.

  En række byggemarkeder giver klik-og-hent hvor du handler billig stolpebeton på nettet og afhenter i byggemarkedet. Fx XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Silvan, Davidsen, Stark og Bauhaus. Byggecentrene foreslår eksempelvis afhentning af stolpebeton i disse områder:

  Haslev, Vanløse, Silkeborg, Glostrup, Lystrup, Frederiksværk, Allerød, Roskilde, Ringsted, Gentofte, Middelfart, Tilst, Frederiksberg, Vallensbæk, Varde, Randers, Farum, Horsens, Aarhus, Nørresundby, Rudersdal, Holbæk, Gladsaxe, Køge, Hillerød, Kokkedal, København, Valby, Odder, Esbjerg, Frederikshavn, Taastrup, Søborg, Birkerød, Ølstykke, Ballerup, Nyborg, Nykøbing Falster, Hørsholm, Højbjerg, Korsør, Stenløse, Tårnby, Risskov, Thisted, Sønderborg, Hedensted, Fredericia, Brønshøj, Hvidovre, Brønderslev, Kalundborg, Albertslund, Lyngby, Skive, Næstved, Haderslev, Aabenraa, Solrød Strand, Holstebro, Herning, Jyllinge, Charlottenlund, Slagelse, Greve, Rønne, Struer, Virum, Vordingborg, Hjørring, Viborg, Rødovre, Helsingør, Nærum, Hedehusene, Aalborg, Svendborg, Lillerød, Skanderborg, Åbyhøj, Brabrand, Kolding, Grenaa, Brøndby, Herlev, Vejle, Nakskov, Værløse, Dragør, Odense, Ikast, Ishøj, Hobro, og Frederikssund, .

  Afhentning ift. stolpebeton er en mulighed i samtlige dele af Danmark: Sjælland (Midtsjælland, Falster, Lolland, Vestsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Sydsjælland, Nordsjælland, Amager), Fyn (Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn) og Jylland (Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland, Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland).

  Når man ser på data fremstår det klart, at internetbrugere som regel søger bl.a. køb stolpebeton og stolpebeton priser. Man ser derudover mange gange mennesker efterspørge blandt andet billig stolpebeton, stolpebeton tilbud og stolpebeton online, foruden de udbredte byggecentre som Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Davidsen, 10-4, Stark, Bauhaus og XL-Byg.

  Priser på stolpebeton

  Det er efterhånden ualmindeligt ligetil for købere at finde frem til tilbud på billige stolpebeton online fra diverse forhandlere på nettet, og med det motiv har utallige internet webshops været nødt til at nedskære prisen på stolpebeton voldsomt, og ovenikøbet love fri fragt.

  Men det kan alligevel være fordelagtigt at sammenligne indtil flere firmaer på nettet efter tilbud og rabatter på stolpebeton online før du placerer ordren, sådan at du ikke er i tvivl om at skaffe sig den mest billige pris. Kig ikke kun på de velkendte byggekæder som Jem og Fix, Silvan, 10-4, XL-Byg, Stark, Davidsen, Bauhaus og Harald Nyborg.

  Man bør dog være så påvagt, at når en e-butik tilbyder billige stolpebeton online på tilbud til en pris som kan virke helt fantastisk lav, så kan det for det meste være en indikator for en fup online butik. Bestillinger med betalingskort er dog dækket ind under Indsigelsesordningen, hvilket assisterer dig imod uoprigtige internet forhandlere.

  Vi anbefaler generelt betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt burde du drage nytte af en afdragsordning fra fx ViaBill, for så vidt du har til hensigt at betale regningen på stolpebeton ude i fremtiden. Det fås typisk i nichefokuserede netbutikker, men sjældent de kendte byggecentre som fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Stark, 10-4 og Davidsen.

  Ses der på tallene bliver det markant, at netshoppere jævnligt søger efter blandt andet stolpebeton priser og køb stolpebeton. Foruden dette ser man tit online shoppere søge efter bl.a. stolpebeton tilbud, stolpebeton online og billig stolpebeton.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 kg kg stolpebeton er 1925 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

  Altid en fornøjelse” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
  Tjek nuværende kunders oplevelser

  Trustpilot byder på rigtig udmærkede muligheder for at granske en lang række eksisterende konsumenters ratings og af den grund kan det være til hjælp, at du sonderer internet firmaets omtaler forud for at du lægger din bestilling på billige stolpebeton online.

  Facebook fremskaffer derudover adskillige habile genveje til at få en idé om e-shoppens pålidelighed. I øvrigt møder vi nogle internet forhandlere som tilbyder folk at tilkendegive en kritik af deres køb, som lige så vel må bruges til at danne dig et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

  Forud for at nogen handler billige stolpebeton online på en e-forhandler kan de i og for sig kigge på shoppens regler, dog er det undertiden ikke videre interessant, i særdeleshed ved de velkendte byggekæder som 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan.

  Et alternativ kunne være at finde ud af hvorvidt internet forretningen er tilsluttet e-mærket, hvilket generelt er et tegn på at internet virksomheden føjer gældende dansk lovgivning, samt at shoppen af og til kontrolleres af fagmænd der har den nødvendige knowhow om bestemmelserne på området.

  Desuden giver det dig mulighed for at få hjælp, når du oplever udfordringer i processen med din shopping med stolpebeton. Dertil er det smart at du er klar over de fundamentale vilkår der kan have betydning for købet af stolpebeton online, f.eks. hvilken byttepolitik shoppen kører med.

  På grund af dette er det i øvrigt vigtigt, at man permanent bevarer sin ordrekvittering, således man altid kan eftervise bestillingen af stolpebeton, ligegyldig om man har købt ved Jem og Fix, Stark, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, 10-4 eller Davidsen.

  Inger gav 5 stjerner

  Nemt at bestille og hurtig levering

  Anne Sørensen gav 4 stjerner

  Rigtig hurtig levering.

  Erik S gav 5 stjerner

  Vi er meget tilfredse med hele…

  Henrik L gav 4 stjerner

  Super har ikke andet af sige om det.

  9 tips til indkøb via nettet
  1Generelt foreslår vi kortbetalinger eller MobilePay. Kortbestillinger er omfavnet af en vedtægt, der assisterer os imod snydagtige internet handler. Som en anden løsning bør du udnytte et afbetalingstilbud som fx ViaBill, såfremt du ser en fordel i at klare pengene over tid.
  2Den mest prisbevidste fragtmulighed kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne, hvilket dog forudsætter at du fysisk befinder dig i kort afstand af webshoppens arbejdslager. Den fragttype kan i nogle tilfælde være vældig essentiel forudsat vi skal bruge stolpebeton lige om lidt. Alternativt så tilbyder visse online firmaer levering uden gebyr, men tit er det forbeholdt når man handler for et fastsat beløb.
  3Masser af online outlets frembyder på nuværende tidspunkt mange forskellige billige former for levering til stolpebeton. Den mest populære er p.t. at få leveret til en pakkeshop, hvor du selv kan hente de købte varer når du har tid. Løsningen er altså ret så gnidningsløs, og tit tillige den billigste leveringsløsning.
  4Generelt anbefaler vi at kigge om online firmaet er tilsluttet e-mærket, fordi det ofte er et billede på at netbutikken accepterer de opstillede regler, og at internet webshoppen undertiden kontrolleres af fagmænd som kender de gældende vilkår. Før nogen køber billige stolpebeton i en internet butik bør de i og for sig kigge på butikkens handelsaftale.
  5En række e-forretninger i Danmark sikrer fri fragt på stolpebeton, men tit kun hvis der indkøbes for et fastslået beløb. Som alternativ kunne du vælge den mest prisbevidste slags levering, som tit vil være at få fragtfirmaet til at levere bestillingen til et afhentningssted. Fragtmuligheden viser sig jævnligt endda temmelig problemfri. Den prisbilligste fragtmetode vil dog utvivlsomt være selv at hente varerne.
  6Inden nogen køber billige stolpebeton i en webbutik kan de for at være sikker skimme netbutikkens forretningsvilkår, det er dog oftest ikke særlig morsomt. Desuden slår vi et slag for at kunden er påpasselig med de grundlæggende vilkår der er gældende for handlen med billige stolpebeton online, eksempelvis hvilken ombytningsrettighed e-forretningen tilsikrer.
  7Antal dages levering er vældig essentiel ifald man behøver din pakke om få sekunder, og i det øjemed er det sandelig essentielt at vi ser nærmere på den forventede leveringstid på stolpebeton. Temmelig mange e-shops yder billig 1 dags fragt på mange varer, men vær vagtsom da det betinges af at bestillingen realiseres inden et bestemt tidspunkt.
  8Trustpilot tilbyder dig i højeste grad fremragende genveje til at udforske en række aktuelle kunders reflektioner og herved slår vi et slag for, at du tjekker netshoppens anmeldelser forinden du køber billige stolpebeton online. Facebook fremskaffer på samme måde relativt fordelagtige metoder til at få indblik i internet shoppens kundefokus.
  9Det er efterhånden usædvanlig let gængeligt for forbrugerne at søge information om priser online på billige stolpebeton hos forskellige e-handler, og derfor tilbyder de fleste e-firmaer fragt uden gebyr. Trods dette kan det til hver en tid vise sig gunstigt at efterse nogle online virksomheder efter billige priser forud for at du gennemfører din bestilling, så du er velinformeret til at opnå den mest betalelige pris.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk