BetonPris.dk

Støttemur pristjek

Er du på udkig efter støttemur? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 500 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er FC-Beton.dk, som sælger 500 stk for kun 6.077 kr. Det er 44 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 500 stk støttemur inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
6.077 kr.Køb
6.325 kr.Køb
6.895 kr.Køb
6.895 kr.Køb
7.449 kr.Køb
9.012 kr.Køb
9.103 kr.Køb

*Seneste opdatering: 15. januar 2021 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 500 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til terrasse til bede til hegn til skråning til haven til indkørsel

Varianter: beton granit sten træ

Brands: IBF FC Beton RC Beton RBR Danblok

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder ved dit køb online, så du undgår problemer med for eksempel reklamationer. Af den grund bør man tjekke byggemarkedets betingelser.
Det er naturligvis utrolig relevant at tjekke, hvorvidt den vare du vil købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Ellers kan du være nødt til at lede andre steder.
Hvis du skal have dine byggematerialer med det samme eller blot har lyst til at spare fragtgebyret, så kan du overveje at fragte varerne selv. Det er særligt et alternativ hos de kendte byggecentre.
Flere byggekæder fremviser et enormt produktudvalg, og andre har fokus på en specifik varetype. Du kan tænke på om det er betydningsfuldt for dig at have adskillige varer at vælge i blandt, foruden blot støttemur.
For nogle er et byggeprojekt forbundet med alverdens spørgsmål. Derfor kan du med fordel shoppe hos et online byggemarked, hvor du kan få råd og vejledning til valg af støttemur.
Du kan finde forskelle i prisen på billige støttemur fra byggecenter til byggecenter. Enkelte fokuserer på billige priser, og andre vil have kompetent sparring. Du må vurdere hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder sælger varer fra flere nicheshops, så du kan købe fra et stort udvalg af støttemur online.
De velkendte byggecentre finder du i det meste af landet, og som følge af det har mange mulighed for at bestille online og køre produkterne på eget initiativ. Derved er det muligt at slippe for leveringsgebyret, og tilmed have produkterne lige nu.
De store byggekæder er folkekære og landskendte virksomheder, hvilket kan bidrage til øget tryghed når man skal handle online. Det vil nogle se en fordel i.

Nichewebshop

Flertallet af nichespecifikke netbutikker er små familievirksomheder, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, givetvis ovenikøbet lokalt nær dig. Disse kan du støtte ved at købe støttemur online på deres side.
Flertallet af online nichebutikker er producenter af de produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Idet du køber direkte igennem de nichefokuserede webshops online får du en bedre pris.
En masse online nichebutikker har ekstra meget forstand på deres varer, idet de kun sælger disse produkter. Ergo vil du modtage ekstremt indsigtsfuld rådgivning fra medarbejdere der er specialister i netop støttemur.
Danmarks største byggecentre
støttemur silvan

Silvan kom frem i 1968, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

støttemur harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er nu arbejdsplads for over 2.000 kollegaer i de 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og styres dagligt af over 2.000 mennesker i kædens 104 butikker. XL-Byg tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 mennesker i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger nu mere end 2.300 ansatte i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

støttemur jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger nu flere end 2.100 mennesker i de 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og beskæftiger nu mere end 500 kollegaer i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 mennesker i forretningens 72 varehuse. Stark tilstræber salg til professionelle, og sælger hvert år for over 7 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres i dag af omkring 100 mennesker i forretningens 6 varehuse. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

støttemur bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og lønner i dag i omegn af 1.000 kollegaer i de 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Typisk vil det være af stor betydning at nedskrive et budget for dit byggeprojekt, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det bør blive sundt at notere hver eneste udgift, og bagefter notere ens udgift ved dem slavisk.
2Måske det burdes overvejes om det er muligt at lave hele projektet selv, eller du hellere burde købe hjælp fra en professionel til afslutningen af byggeriet. Forudsat at du tager imod professionel assistance kan det være optimalt at hente prisoverslag fra forskellige selskaber.
3Det er anbefalelsesværdigt at sikre sig hjælp til ens byggeprojekt, hovedsageligt når det kommer til væsentlige byggeopgaver. Store projekter skal gerne udføres af flere personer. Dertil bliver det mere effektivt og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
4Du har adgang til alle mulige former for guides og videoer via internettet hvorfra du kan få inspiration. Specielt YouTube bringer dig rigelig anvendelig viden, ikke mindst forudsat at du benytter den engelske version.
5Du må ikke på noget tidspunkt undvære arbejdsredskaber. Det er meningsfuldt at have udstyret tilgængeligt før du går løs med arbejdet. Du bør i øvrigt huske at indkalkulere omkostningerne hertil i din økonomiske plan.
6Der viser sig næsten altid uventede bump på vejen når det gælder omfattende projekter, og altså kan det være af stor betydning at der afsættes en del tid i kalenderen, som er vigtigt for at man kan føle sig afslappet omkring at nå i mål med projektet.
7Muligvis kan det blive værdifuldt at du har de relevante byggematerialer indkøbt inden du går i gang med projektet. Du vil med fordel kunne sammensætte en enkel oversigt som indeholder de materialer du får brug for, og så gennemløbe oversigten, således at du er overbevist om at du ikke har glemt noget.
8For udendørs opgaver har vejret en afgørende rolle. Af den grund må du hyppigt tjekke udsigten ift. vejret når du nærmer dig starten på projektet, så du slipper for at det ganske ubelejeligt begynder at stå ned i stænger absolut lige når du vil i gang med det krævende byggeprojekt.
9Du må på ingen måde undlade at tage højde for sikkerheden, så glem ikke sikkerhedstøj såsom arbejdshjelm som beskytter dig mod potentielle risici. Det er essentielt at have styr på sikkerheden i byggeriet, navnlig hvis du ikke fremskaffer assistance fra en professionel.
10Længe før du påbegynder byggeprojektet må det være ufatteligt meningsfuldt at man sikrer sig, at byggeriet overholder gældende love. Afhængigt af din boligtype vil der vise sig gældende regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
11Man kan indhente økonomisk støtte til ombygninger. Det kan man få i tilfælde af at projektet bidrager positivt til miljøet. Det kræver dermed at byggeprojektet har en positiv betydning for miljøet.
12Forberedelse vil altid være nøglen til et godt forløb med projektet. Du bør overveje at forfatte en klar strategi, som viser hvilke gøremål du planlægger at løse på hvilke tidspunkter, samt en dertilhørende prioriteringsliste. Forsøg at være skarp idet du udarbejder strategien.
De mest vellidte byggeshops
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er ualmindeligt godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvoraf hele 86 % giver maksimum point, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er usædvanligt overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 8 % giver dumpekarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er ualmindeligt imponerende. Evalueringen er baseret på 2.856 anbefalinger, hvor imponerende 59 % giver den bedste karakter, og bare 9 % har givet den dårligste rating. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket jo er hamrende betryggende. Scoren er baseret på 19.208 bedømmelser, hvor imponerende 84 % har givet maksimum point, og alene 2 % giver den dårligste rating. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er meget flot. Ratingen er regnet ud fra 28.109 meninger, hvor hele 76 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 4 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.

Normale spørgsmål til støttemur

 • Hvad koster en støttemur?
 • Hvordan beregne støttemur?
 • Hvordan bygge støttemur i beton?
 • Hvordan bygges en støttemur?
 • Hvordan laver man en støttemur?
 • Hvem bygger støttemur?
 • Hvordan isolere støttemur?
 • Hvad koster en støttemur pr m2?
 • Hvordan bygge støttemur i granit?
 • Hvor meget beton til støttemur?
 • Hvad er en støttemur?
 • Hvilken leveringsmåde er smartest?

  Størstedelen af e-forhandlere foreslår nu om dage diverse billige leveringsmetoder til støttemur. En af de mest benyttede er nu om stunder pakkeshops, og så kan du bare gå forbi efter de købte varer når der er mulighed for det. Fragttypen er jo i høj grad uproblematisk, og ofte endda den billigste type af levering.

  Du kunne lige så vel udse dig at vælge at få sendt hjem til dig eller til når du er på job. Leveringsmetoden er som regel lidt mere bekostelig, men desuden super smart ift. støttemur online. Den billigste leveringsform vil dog altid vise sig at være at du selv henter pakken, som jo kræver at du lever nærved online virksomhedens byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

  Antal dages levering på støttemur kan være yderst central såfremt vi mangler pakken med det samme, og med det formål er det forholdsvis passende at man undersøger det anslåede leveringstidspunkt på støttemur. Flere e-forretninger – herunder Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – reklamerer med billig 1 dags levering på mange varer online, men som trods alt betinges af at orden realiseres inden et konkret tidspunkt, så de har udsigt til at kunne nå at få varen ud af døren forud for at pakkepersonalet har fyraften.

  Flere internet foretagender yder levering uden betaling på støttemur online, men i reglen er det kun gældende hvis der købes for en fastsat pris. I øvrigt skal man beslutte sig for den mindst kostelige form for levering, som oftest er at få bragt dine varer til en pakkeshop.

  En stor portion byggecentre foreslår click-and-collect hvor du bestiller billig støttemur hjemmefra men selv henter i byggecenteret. For eksempel Davidsen, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Bygma, XL-Byg og Jem og Fix. Byggekæderne yder fx afhentning af støttemur i følgende byer:

  Farum, Kokkedal, Vanløse, Risskov, Brabrand, Rudersdal, Kalundborg, Lyngby, Hillerød, Middelfart, Thisted, Charlottenlund, Køge, Sønderborg, Fredericia, Hjørring, Søborg, Vallensbæk, Nyborg, Hørsholm, Rønne, Glostrup, Ringsted, Jyllinge, Odense, Varde, Greve, Stenløse, Ballerup, Hedensted, Aabenraa, Silkeborg, Skanderborg, Ishøj, Rødovre, Værløse, Brøndby, Lillerød, Brønshøj, Solrød Strand, Skive, Herlev, Slagelse, Roskilde, Hobro, Esbjerg, Brønderslev, Lystrup, Struer, Grenaa, Odder, Svendborg, Haderslev, Gladsaxe, Dragør, Nykøbing Falster, Birkerød, Næstved, Åbyhøj, Kolding, Taastrup, Nakskov, Frederiksberg, Valby, Aarhus, Korsør, Frederikshavn, Ølstykke, Nærum, Allerød, Tårnby, Horsens, Virum, København, Haslev, Hedehusene, Hvidovre, Albertslund, Højbjerg, Frederikssund, Gentofte, Randers, Viborg, Vejle, Helsingør, Ikast, Holstebro, Aalborg, Herning, Vordingborg, Nørresundby, Holbæk, Frederiksværk, og Tilst, .

  Afhentning for støttemur er tilgængeligt i alle regioner af landet: Sjælland (Lolland, Vestsjælland, Amager, Falster, Nordsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Bornholm, Midtsjælland), Fyn (Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn) og Jylland (Syddanmark, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Østjylland).

  Når vi ser på tendenserne står det markant, at netshoppere som regel søger eksempelvis køb støttemur og støttemur priser. Foruden dette ser vi tit mennesker søge efter for eksempel støttemur tilbud, billig støttemur og støttemur online, plus de store byggemarkeder som Stark, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus og Davidsen.

  Gode tilbud på støttemur

  Det er i dag meget enkelt for internetbrugere at søge information om priser på billige støttemur online på diverse online outlets, og herved har flertallet af internet shops fundet det uundgåeligt at nedsætte prisen på støttemur helt i bund, og ydermere tilbyde fri fragt.

  Til gengæld kan det immervæk vise sig lukrativt at analysere flere e-forhandlere efter udsalg og tilbud på støttemur online forinden du bestiller, sådan at man er usvigeligt sikker på at indhente den mest billige pris. Se ikke blot hos de gængse byggemarkeder som Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Stark og Silvan.

  Du bør blot være omhyggelig med, at når en butik på nettet afhænder billige støttemur online på tilbud til en udsalgspris som kan virke helt fantastisk tiltalende, så burde det mange gange være et fingerpeg om en fup internet butik. Kortbestillinger er heldigvis omfavnet af en retningslinje, hvilket sikrer en overfor falske internet handler.

  Vi tilråder generelt shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed burde du overveje en billig afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, hvis du higer efter at godtgøre betalingen af støttemur ude i fremtiden. Dette foreslåes ofte ved specialiserede netbutikker, men dog sjældent de gængse byggecentre som eksempelvis Davidsen, Bygma, Silvan, Stark, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg og Harald Nyborg.

  Når vi kigger i tallene bliver det tydeligt, at mennesker tit søger blandt andet støttemur tilbud og støttemur online. Vi ser derudover typisk online shoppere lede efter eksempelvis billig støttemur, køb støttemur og støttemur priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 500 stk kg støttemur er 5140 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

  Hurtig levering uden mangler.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til terrasse til indkørsel til haven til hegn til skråning til bede

  Varianter: granit træ beton sten

  Brands: FC Beton RC Beton Danblok IBF RBR

  Tjek nuværende kunders betragtninger

  Trustpilot tilbyder dig absolut strålende chancer for at eftersøge en lang række nuværende kunders vurderinger og derved kan det være til hjælp, at du betragter e-firmaets anmeldelser inden du lægger din bestilling på billige støttemur online.

  Facebook medfører for øvrigt ganske anstændige løsninger til at få indblik i internet forhandlerens pålidelighed. I øvrigt er der en del online shops i Danmark hvor folk kan offentliggøre en bedømmelse af ordreforløbet, hvilket tilmed bør udnyttes til at få et indtryk af kundernes tilfredshed.

  Forud for at nogen shopper billige støttemur online hos en webbutik kan man sådan set overveje dens betingelser, dog er det for det meste ikke særlig interessant, især på de velkendte byggekæder som Stark, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg og Davidsen.

  En anden valgmulighed kan derfor være at tjekke hvorvidt internet forretningen er e-mærke tilsluttet, som kan være en indikator for at online firmaet retter sig efter den officielle danske lovgivning, og at netshoppen rutinemæssigt besøges af fagfolk der har megen viden om reglerne på området.

  Dette er desuden din mulighed for at få bistand, såfremt du udsættes for besvær som følge af din bestilling af støttemur. Endvidere tilråder vi at kunden er hensynstagende til de mest vedkommende vedtægter der gælder for bestillingen af støttemur online, f.eks. den byttepolitik online forretningen garanterer.

  I den forbindelse er det i øvrigt essesentielt, at man altid bevarer sin ordremail, så man en anden gang kan påvise bestillingen af støttemur, uafhængig af om man bestiller hos Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Bygma, 10-4, Bauhaus eller Jem og Fix.

  Anders gav 5 stjerner

  God pris og alt ok

  Helle gav 4 stjerner

  Det var helt ok.

  Erik T gav 5 stjerner

  Intet at sætte en finger på

  Camilla Christiansen gav 5 stjerner

  Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

  9 gode råd til din online shopping
  1Nogle enkelte internet handler sikrer levering uden omkostninger på støttemur, men i reglen er det så præmissen at du bestiller for en bestemt pris. I øvrigt skal man udse dig den mest betalelige slags levering, som oftest er at få fragtmanden til at køre din ordre til et udleveringssted. Muligheden viser sig somme tider endvidere usædvanlig smertefri. Den prisbilligste form for fragt kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne.
  2Generelt anbefaler vi bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortkøb er inkluderet i Indsigelsesordningen, hvilket værner kunden overfor uoprigtige e-firmaer. Som en anden løsning burde du overveje et tilbud fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du agter at honorere beløbet i flere bidder.
  3Trustpilot yder ret værdifulde muligheder for at se nøjere på en stor gruppe forhenværende konsumenters omtaler og på grund af dette slår vi et slag for, at du beser internet forhandlerens ratings før du handler billige støttemur online. Facebook yder også ultra nyttige løsninger til at få en idé om internet forhandlerens kundetilfredshed.
  4Det er jo ret så problemfrit for forbrugerne at prissammenligne online på billige støttemur på forskellige internet handler, og med det motiv yder utallige outlets på nettet fragtfri levering. Dog kan det stadigvæk blive lønnende at kontrollere et par internet butikker efter tilbud og rabat før du færdiggør din shopping, sådan at du ikke er i tvivl om at skaffe sig den mindst kostelige pris.
  5Fragttiden kan i nogle tilfælde være yderst aktuel om man har brug for produkterne øjeblikkeligt, så af den grund er det altså vigtigt at vi undersøger leveringstiden for støttemur. Masser af online firmaer annoncerer billig levering på næstkommende hverdag på en lang række af deres varer, som alligevel er påkrævet at bestillingen anbringes før et nøjagtigt tidspunkt.
  6Vi foreslår generelt at se nærmere på hvorvidt internet virksomheden er tilsluttet e-mærket, siden det kan være en tryghed om at internet virksomheden imødekommer de danske regler, samt at online forretningen regelmæssigt vurderes af eksperter som mestrer vilkårene. Inden folk shopper billige støttemur hos en online virksomhed burde man når alt kommer til alt betragte netshoppens handelsvilkår.
  7Den mest prisbevidste leveringsform kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne, men dette kræver at du opholder dig tæt på netshoppens tilholdssted. Den leveringsmulighed er rigtig væsentlig om vi står og skal bruge støttemur straks. Alternativt så lover nogle enkelte internet shops portofri fragt, men tit gælder det kun hvis man aftager for en fastsat pris.
  8En række online selskaber tilbyder heldigvis et bredt udvalg af billige leveringsmetoder til støttemur. Det mest populære er efterhånden afhentningssteder, hvor du kan afhente produkterne når det passer dig bedst. Fragttypen er nemlig virkelig hensigtsmæssig, samt tit desuden den mest prisbevidste fragtmulighed.
  9Inden nogen shopper billige støttemur hos en shop på nettet bør de i reglen betragte netshoppens handelsaftale, men det er naturligvis ikke videre interessant. Derudover stiller vi forslag om at du er vaks omkring de primære reglementer der kan have indvirkning på shopping af billige støttemur online, som for eksempel den returneringsret netshoppen garanterer.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk