BetonPris.dk

Sokkelsten pristjek

Er du på udkig efter sokkelsten? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 500 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er FC-Beton.dk, som sælger 500 stk for kun 6.587 kr. Det er 41 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 500 stk sokkelsten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
6.587 kr.Køb
6.664 kr.Køb
8.375 kr.Køb
8.662 kr.Køb
8.762 kr.Køb
8.906 kr.Køb
8.978 kr.Køb
9.475 kr.Køb

*Seneste opdatering: 15. januar 2021 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 500 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer der gælder når du køber online, så du undgår problemer med fx reklamationer. Af den grund bør du undersøge byggeshoppens regler.
For en del er byggeri lig med massevis af spørgsmål. Hermed kan det være en god idé at handle hos en online byggeshop, hvor du har mulighed for at få hjælp til valg af sokkelsten.
Nogle byggekæder udbyder et bredt vareudvalg, og øvrige er specialiserede i en enkelt type af vare. Du skal bestemme om det er betydningsfuldt for dig at du har mange typer af varer at vælge i mellem, foruden blot sokkelsten.
Såfremt du står og skal bruge dine byggematerialer med det samme eller blot vil blive fri for leveringsomkostningen, så kunne du overveje at køre materialerne på eget initiativ. Det er specielt muligt i de udbredte byggecentre.
Det er absolut super vigtigt at tjekke, hvorvidt de varer du vil købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke kan du være tvunget til lede andre steder.
Der findes forskelle i salgspriserne på billige sokkelsten fra byggekæde til byggekæde. Nogle har lave priser, hvorimod øvrige fokuserer på service. Du skal overveje hvad der betyder mest for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder er fysisk til stede i store dele af landet, og af den grund har man tilbuddet om at handle online og køre byggematerialerne på egen hånd. Derfor har man valget om at slippe for fragten, samt samtidig få varerne på kortere tid.
De gængse byggekæder samler varer fra talrige leverandører, hvorfor du kan handle fra et bredt sortiment af sokkelsten online.
De store byggekæder er etablerede og velkendte butikker, hvilket kan give en tryghedsfølelse i forbindelse med dit køb online. Det er noget nogle vil se en fordel i.

Nichewebshop

Diverse nichebutikker på nettet styrer selv produktionen af varerne som byggemarkederne sælger. Ved køb direkte hos niche netbutikkerne online kan du forvente at få en billig pris.
Alverdens nichebutikker på nettet har ekstra meget forstand på deres produkter, idet de har skarpt fokus på disse varer. Således bør du forvente super begavet vejledning fra medarbejdere der er specialister i netop sokkelsten.
Alverdens nichespecifikke webshops er små firmaer, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, eventuelt tilmed lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at støtte når du køber sokkelsten online hos dem.
Danmarks største byggekæder

Johannes Fog åbnede i 1920, og er nu arbejdsplads for cirka 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

sokkelsten bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 personer i deres 17 butikker. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

sokkelsten jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger nu omtrent 2.100 medarbejdere i kædens 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

sokkelsten harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og lønner i dag i omegn af 2.000 personer i de 33 butikker. Harald Nyborg satser på salg til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og omfatter i dag flere end 1.000 medarbejdere i kædens 9 butikker. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger nu i omegn af 100 mennesker i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

sokkelsten silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 kollegaer i deres 41 butikker. Silvan specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og beskæftiger nu ca. 2.300 personer i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma satser på salg til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 mennesker i firmaets 72 butikker. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og omfatter i dag omtrent 2.000 mennesker i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Det kan blive værdifuldt at du har de relevante materialer disponible i god tid før du kaster dig over eksekveringen. Du kan lave en overskuelig huskeliste med alt hvad som er nødvendige, og som det næste efterse hvert eneste punkt, med øje for at du føler dig sikker på at alt er som det skal være.
2Længe før du igangsætter byggeriet er det højst afgørende at have styr på, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i din boligtype vil der vise sig mange regler for, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
3Du skal unden ingen omstændigheder gå på kompromis med sikkerheden, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som fx sikkerhedshjelm som beskytter dig imod eventuelle risici. Det er vigtigt med fokus på din sikkerhed i byggeriet, i særdeleshed såfremt du ikke fremskaffer professionel hjælp.
4Det anbefales at søge hjælp til byggeprocessen, specielt når det er større arbejdsopgaver. Omfattende byggeprojekter skal gerne udføres af flere mennesker. Samtidig vil det være mere produktivt og mere minderigt at være flere om det.
5Der kommer som regel pludselige problematikker i tilfælde med avancerede byggeprojekter, og ergo kan det vise sig af stor betydning at der er afsat nok plads i kalenderen, med det formål at man kan være afslappet omkring at nå i mål med projektet.
6Husk at vurdere om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du hellere skal hente hjælp fra en fagperson til noget af byggeprocessen. Ifald du vil benytte professionel assistance kan det være fordelagtigt at søge forslag fra flere foretagender.
7Forberedelse viser sig som metoden til et godt forløb med byggeriet. Du er nødt til at nedskrive en struktureret plan, der viser hvilke opgaver der skal udføres hvornår, med en dertilhørende rækkefølge. Det anbefales at være skarp når du nedskriver din arbejdsplan.
8For opgaver udendørs kan vejrsituationen få en afgørende rolle. På grund af dette skal du hyppigt tjekke vejrberetningerne i dagene før byggeriets start, så du slipper for at det mod forventning begynder at regne netop som du er i fuld gang med det omfattende projekt.
9Du har adgang til alverdens artikler og videoer fra alverdens hjemmesider hvor du kan finde hjælp. Særligt YouTube er formidler af utrolig meget udbytterig oplysning, specielt når du søger på engelsk.
10Du skal aldrig stå uden det nødvendige værktøj. Tit vil det vise sig af stor betydning at have udstyret til rådighed før du igangsætter byggeriet. Det er i øvrigt fordelagtigt at inkludere de her udgiftsposter i dit udgiftsbudget.
11Ofte vil det vise sig af stor betydning at have lavet et udgiftsbudget for byggeriet, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det vil være fordelagtigt at nedfærdige hver eneste udgift, hvorefter man kan gennemgå online tilbud på dem hver især.
12Man kan hente offentligt tilskud til byggeprojekter. Det fås forudsat at projektet bidrager positivt til klimaet. Støtten kræver altså at byggeriet har en positiv effekt på planeten.
Danskernes foretrukne byggemarkeder
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, som naturligvis er enormt betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvoraf hele 84 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som jo er meget flot. Vurderingen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvoraf hele 69 % kvitterer med toprating, og kun 8 % har givet den laveste karakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er hamrende imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 ratings, hvor ikke mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket uden tvivl er kolossalt beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 9 % giver den laveste karakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er ret så beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvor intet mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og alene 4 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsmanér er smartest?

En masse forhandlere på nettet tilbyder på nuværende tidspunkt et bredt udvalg af billige leveringsformer til sokkelsten. En der er meget anvendt er i dag at få leveret til et udleveringssted, fordi du dermed nemt kan hente dine varer når du har mulighed for det. Leveringstypen er jo rigtig gnidningsløs, og desuden endvidere den billigste metode til levering.

Du burde tillige overveje at få produkterne leveret hjem til dig selv eller til din arbejdsplads. Metoden er oftest en tak mere omkostningsfuld, men endvidere i høj grad fleksibel ift. sokkelsten online. Den billigste mulighed for fragt er unægtelig selv at hente ordren, men det forudsætter at du har bopæl med kort afstand til online webshoppens byggecenter, for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Fragttiden på sokkelsten er jo virkelig aktuel ifald du skal bruge varerne nu og her, så med det formål er det bestemt centralt at du undersøger det estimerede leveringstidspunkt ved sokkelsten. Størstedelen af butikker på nettet – eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – stiller udsigt til billig 1 dags fragt på mange af deres varenumre online, men husk at det regnes ud fra at bestillingen fuldbyrdes forud for et besluttet klokkeslæt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få de nye varer betjent inden logistikmedarbejderne drager hjemad.

Visse e-forretninger i Danmark frembyder gratis levering på sokkelsten online, men for det meste kun hvis der indkøbes for et præcist beløb. I øvrigt kan man beslutte sig for den mest prisbevidste leveringsmulighed, hvilket gerne vil være at få dem til at bringe produkterne til et afhentningssted.

Masser af byggemarkeder yder afhentning hvor man køber billig sokkelsten online og selv henter i butikken. Eksempelvis XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Stark, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma og Silvan. Byggekæderne giver for eksempel afhentning af sokkelsten i disse områder:

Aalborg, Vejle, København, Aabenraa, Hillerød, Lillerød, Stenløse, Ringsted, Højbjerg, Brønderslev, Næstved, Nyborg, Ikast, Kolding, Ølstykke, Allerød, Herning, Holbæk, Frederiksværk, Farum, Fredericia, Brønshøj, Åbyhøj, Holstebro, Hedehusene, Tilst, Hørsholm, Dragør, Grenaa, Nakskov, Glostrup, Lystrup, Esbjerg, Hobro, Odense, Skanderborg, Charlottenlund, Vordingborg, Viborg, Lyngby, Vallensbæk, Valby, Nykøbing Falster, Hvidovre, Middelfart, Nørresundby, Rødovre, Taastrup, Søborg, Vanløse, Aarhus, Odder, Ballerup, Gladsaxe, Slagelse, Jyllinge, Kokkedal, Tårnby, Thisted, Korsør, Frederikshavn, Roskilde, Brabrand, Brøndby, Birkerød, Rudersdal, Nærum, Sønderborg, Haslev, Albertslund, Randers, Virum, Varde, Struer, Frederiksberg, Hedensted, Kalundborg, Herlev, Gentofte, Skive, Greve, Horsens, Helsingør, Køge, Risskov, Ishøj, Rønne, Silkeborg, Solrød Strand, Haderslev, Hjørring, Svendborg, Frederikssund, og Værløse, .

Afhentning af sokkelsten er muligt i samtlige dele af Danmark: Sjælland (Bornholm, Midtsjælland, Hovedstaden, Amager, Østsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Falster, Lolland, Sydsjælland), Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland) og Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn).

Ved indkig i statistikkerne er det tydeligt, at folk typisk kigger efter for eksempel sokkelsten priser og billig sokkelsten. Derudover oplever man tit internet shoppere kigge efter fx sokkelsten online, køb sokkelsten og sokkelsten tilbud, plus de gængse byggekæder som 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Silvan og Davidsen.

Rabat på sokkelsten

Det er ret bekvemt for internetbrugere at lave prissammenligning på billige sokkelsten online på diverse e-forhandlere, og ergo har utallige online firmaer fundet det nødvendigt at nedbringe udsalgspriserne på sokkelsten kolossalt, og endda sikre billig fragt.

Til gengæld kan det immervæk være smart at eftergå visse internet webshops efter rabatter og tilbud på sokkelsten online før du gennemfører din bestilling, sådan at du er på den sikre side med at opnå den mindst kostelige pris. Kig ikke kun på de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg og Bygma.

Man skal trods alt være årvågen med, at i tilfælde af at en webshop udlover billige sokkelsten online til en udsalgspris som kan virke umådelig fordelagtig, så bør det ofte være et tegn på en uærlig e-forhandler. Kortbetalinger er på den anden side inkluderet i en retningslinje, hvilket værner køberen overfor fup e-forretninger.

Vi anbefaler generelt bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du drage nytte af en afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du ønsker at dække beløbet til sokkelsten over et længere tidsrum. Dette foreslåes som regel i online nichebutikker, men sjældent de store byggecentre som for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, XL-Byg, Stark, Silvan og Jem og Fix.

Når man ser på tallene bliver det markant, at folk ofte søger efter fx sokkelsten tilbud og billig sokkelsten. Derudover ser vi jævnligt netshoppere søge efter eksempelvis sokkelsten priser, køb sokkelsten og sokkelsten online.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 500 stk kg sokkelsten er 5590 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 16 brugeranmeldelser.

Hurtig levering” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Analyser tidligere brugeres meninger

Trustpilot tilbyder dig relativt fortræffelige chancer for at finde ud af en stor portion øvrige forbrugeres synspunkter og herved anbefaler vi, at du bliver klogere på online webshoppens ratings før du placerer din ordre på billige sokkelsten online.

Facebook fører til lige så vel ret så fornemme genveje til at få kendskab til internet shoppens popularitet. Her ses endda internet forretninger som gør det muligt at forfatte en kritik af deres købsoplevelse, som desuden bør drages fordel af til at få et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Forinden folk shopper billige sokkelsten online på en e-butik burde de for at være sikker gennemse webbutikkens forretningsaftale, dog er det naturligvis ikke videre interessant, i særdeleshed med de store byggekæder som Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Stark, Bauhaus og XL-Byg.

Et alternativ kunne derfor være at efterse om e-handlen er medlem af e-mærket, som typisk er et kendetegn for at online forhandleren efterkommer den officielle danske lovgivning, samt at e-forhandleren jævnligt kontrolleres af sagkyndige som har den nødvendige knowhow om de gældende regler.

Derudover tilbydes du lejlighed til en håndsrækning, når du udsættes for problemer som følge af dit køb af sokkelsten. Desuden er det en hjælp at køberen er oppe på mærkerne omkring de væsentligste betingelser der kan have indflydelse på bestillingen af sokkelsten online, fx den returneringsret e-forretningen garanterer.

I relation til det er det desuden afgørende, at man permanent bevarer sin e-mail kvittering, således man til enhver tid kan bekræfte sit køb af sokkelsten, hvad end man har bestilt ved Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Silvan, 10-4, Jem og Fix eller Bygma.

Louise gav 5 stjerner

Det var helt ok.

Birthe Kristensen gav 4 stjerner

Altid PERFEKT.

Helle M gav 5 stjerner

Det var godt !

Louise F gav 5 stjerner

Bestilte online

9 tips til når du køber online
1Det er jo efterhånden ualmindeligt problemfrit for almindelige dødelige at finde information om priser online på billige sokkelsten hos flere forhandlere på nettet, og altså yder masser af internet butikker portofri levering. Trods dette kan det immervæk blive smart at udforske diverse online virksomheder efter rabat og tilbud inden du køber, således at du er garanteret at få den mest attraktive pris.
2Forinden nogen køber billige sokkelsten på en internet webshop kunne de de facto betragte netshoppens betingelser, men det er normalt ikke videre spændende. Tilsvarende er det anbefalelsesværdigt at kunden er vaks omkring de mest vitale regler der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af billige sokkelsten online, som fx hvilken returneringsret netbutikken tilsikrer.
3Leveringsdygtigheden er naturligvis meget relevant ifald du absolut skal bruge pakken øjeblikkeligt, så i det øjemed er det komplet aktuelt at vi gransker det anslåede leveringstidspunkt på sokkelsten. Mange netshops i Danmark garanterer billig dag-til-dag levering på de fleste af deres varer, men vær opmærksom på at det tager udgangspunkt i at transaktionen gennemføres forud for et aftalt tidspunkt.
4Den prisbilligste leveringsmodel er uden tvivl at hente pakken selv, hvilket dog afhænger af at du fysisk befinder dig lige ved internet butikkens adresse. Den leveringsform kan vise sig at være ekstremt vital om man har behov for sokkelsten øjeblikkeligt. Alternativt så sikrer en række online virksomheder levering uden beregning, men oftest forudsætter det at du køber for en bestemt pris.
5En del internet foretagender tilbyder i dag et bredt udvalg af billige leveringsmidler til sokkelsten. Det mest populære er nu om stunder levering til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente de nyindkøbte produkter når det passer ind i din kalender. Metoden er jo ualmindeligt nem, samt oftest endvidere den mest letkøbte leveringsmetode.
6Trustpilot fører til visse fordelagtige muligheder for at kortlægge forskellige nuværende kunders anmeldelser og på grund af dette er det smart, at du læser internet shoppens omtaler forinden du bestiller billige sokkelsten online. Facebook frembringer lige så vel en lang række hensigtsmæssige muligheder for at få kendskab til netshoppens pålidelighed.
7Generelt tilråder vi bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Betalinger med kort er en del af et lovbud, der bistår os imod uægte internet forhandlere. Alternativt kunne du benytte en afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, ifald du foretrækker at honorere omkostningerne ude i fremtiden.
8Vi tilråder generelt at se nærmere på om e-butikken er medlem af e-mærket, hvilket bør være en angivelse af at online shoppen opretholder de danske retningslinjer, udover at butikken en gang i mellem monitoreres af fagfolk som mestrer bestemmelserne på området. Forinden nogen shopper billige sokkelsten i en butik kunne de i princippet sætte sig ind i virksomhedens regler.
9Nogle få forretninger på nettet frembyder gratis levering på sokkelsten, men i reglen er det under betingelse af at der shoppes for en konkret pris. I øvrigt må du snuppe den billigste leveringsmodel, der gerne vil blive at få fragtmanden til at køre produkterne til en pakkeshop. Fragttypen er undertiden tillige ultra praktisk. Den mest billige leveringsmåde vil dog til enhver tid være at du selv henter varerne.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk