BetonPris.dk

Porebeton pristjek

Er du på udkig efter porebeton? Vi har fundet 4 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 stk for kun 3.389 kr. Det er 27 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 stk porebeton inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
3.389 kr.Køb
4.495 kr.Køb
4.794 kr.Køb
5.401 kr.Køb

*Seneste opdatering: 15. januar 2021 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder når du køber online, så du undgår udfordringer med for eksempel returnering. Man bør derfor undersøge forretningens betingelser.
Flere byggekæder har et bredt vareudvalg, imens andre har fokus på en enkelt varegruppe. Du bør gennemtænke om det er essentielt for dig at have mange varetyper at vælge fra, foruden bare porebeton.
Ifald du har brug for produkterne hurtigst muligt eller bare ønsker at blive fri for fragten, så kunne du tænke over at transportere byggematerialerne på eget initiativ. Det er i særdeleshed muligt ved de udbredte byggecentre.
Det er helt klart super vigtigt at undersøge, om de produkter du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ bør du overveje at kigge hos de andre.
For de fleste er byggeri ens betydende med alverdens spørgsmål. Hermed vil du med fordel kunne handle hos en online byggeshop, hvor du kan modtage sparring og vejledning omkring porebeton.
Der kan være forskel på priserne på billige porebeton hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte satser på lave priser, hvorimod nogle fokuserer på en høj grad af service. Du skal tænke igennem hvad der betyder mest for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder sælger varer fra mange forskellige leverandører, og takket være dette kan du vælge fra et bredt udvalg af porebeton online.
De store byggekæder er udbredte og almenkendte firmaer, som bidrager til ubekymrethed når man handler online. Dette vil nogle se fordele ved.
De store byggemarkeder er fysisk til stede overalt i landet, og derved har flertallet chancen for at bestille online og fragte produkterne på egen hånd. Derfor kan du vælge at spare leveringsgebyret, samt endda have produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Størsteparten af specialiserede webshops har ekstra meget forstand på deres varer, da de udelukkende sælger disse produkter. Således kan du modtage en høj grad af brugbar rådgivning fra folk som er eksperter i netop porebeton.
Alverdens nichespecifikke webshops styrer selv produktionen af de varer som de store byggekæder sælger. Idet du køber direkte hos niche netbutikkerne online kan du få billigere priser.
De fleste webshops med fokus på et smalt varesortiment er opstartsfirmaer, der tit er danske, muligvis tilmed lokalt i dit område. Dem understøtter du ved at handle porebeton online fra deres webshop.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og styres dagligt af i nærheden af 500 kollegaer i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

porebeton bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og beskæftiger nu mere end 1.000 medarbejdere i de 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 personer i virksomhedens 72 varehuse. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

porebeton harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres i dag af cirka 2.000 personer i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

porebeton silvan

Silvan åbnede i 1968, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 personer i virksomhedens 41 varehuse. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

porebeton jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres nu af over 2.100 ansatte i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og er nu arbejdsplads for omkring 100 mennesker i deres 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 medarbejdere i forretningens 9 butikker. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og er nu arbejdsplads for flere end 2.300 personer i virksomhedens 56 butikker. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Forberedelse bliver nøglen til at få en god oplevelse med arbejdet. Du må have en strømlinet handlingsplan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver der skal udføres hvornår, og en tilhørende rækkefølge. Forsøg at være konkret idet du sammensætter handlingsplanen.
2Der kan findes alle mulige former for guides og videoer online som kan give dig inspiration. Navnligt YouTube yder assistance med utrolig meget nyttig viden, navnligt forudsat at man kigger i hele verden.
3Du kunne overveje hvorvidt det er optimalt at klare det hele selv, eller du i stedet for skal sikre dig hjælp fra en ekspert til delelementer af det. Hvis du indhenter hjælp fra en fagmand vil det typisk være en god idé at hente uforpligtende tilbud fra diverse entreprenører.
4Det kan vise sig at være afgørende at have et udgiftsbudget for dit byggeri, så du giver sig selv et overblik. Det kan vise sig at være en god idé at beskrive hver enkelt omkostning, og efterfølgende søge sig frem til udgiften ved dem én og én.
5Du må ikke forsømme dit eget helbred, så glem ej beklædning såsom hjelm og sko der hjælper dig med henblik på hændelige risici. Det er vigtigt med fokus på din sikkerhed i byggeprocessen, specielt ifald du ikke køber eksperthjælp.
6Du må for alt i verden ikke gå ned på arbejdsredskaber. I mange tilfælde kan det vise sig erstatteligt at du har det disponibelt når du begynder på arbejdet. Desuden er det fordelagtigt at indregne disse udgifter i regnskabet for byggeriet.
7Det anbefales at indhente en hjælpende hånd til dele af projektet, navnlig hvis det er væsentlige byggeprocesser. Krævende projekter bør udføres af flere folk. Derudover bør det blive mere effektivt og mere minderigt når man ikke er alene om det.
8Forinden du starter arbejdet kan det vise sig meget afgørende at have styr på, at dit projekt er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der være begrænsende love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
9Der kommer uden tvivl overraskende problemer når det gælder omfangsrige projekter, og derfor viser det sig afgørende at man har afsat god tid i køreplanen, som bidrager til at man føler sig sikker på at nå i mål.
10Ved udendørs opgaver har vejrsituationen en fundamental rolle. Af den årsag bør du regelmæssigt se vejrprognosen lige før byggeprojektet, så det ikke uventet går i gang med at regne når du lige er godt i gang med det ellers velplanlagte projekt.
11Muligvis kan det blive meningsfuldt at have de relevante byggematerialer disponible før du går til værks med byggeprocessen. Du kunne forfatte en enkel huskeliste som indeholder alt hvad der skal bruges, og så efterse materialerne, hvormed du føler dig overbevist om at du har det hele.
12Du har mulighed for at indhente et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det ydes i tilfælde hvor renoveringen er klimavenligt. Af få tilbud om et bidrag kræver altså at byggeriet har en positiv effekt på planeten.
De højest ratede byggemarkeder
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er rigtig betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvor hele 84 % giver toprating, og alene 2 % har givet bundkarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er usædvanligt imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvor imponerende 86 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % har givet dumpekarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ret så betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet maksimum point, og blot 9 % giver dumpekarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, hvilket uden tvivl er ualmindeligt betryggende. Evalueringen grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 4 % kvitterer med bundkarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket selvfølgelig er fantastisk overlegent. Ratingen er baseret på 23.161 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med toprating, og blot 8 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.

Sædvanlige spørgsmål vedrørende porebeton

 • Hvad består porebeton af?
 • Hvad koster porebeton?
 • Hvad vejer porebeton?
 • Hvad er porebeton?
 • Hvad er porebeton lavet af?
 • Hvordan fremstilles porebeton?
 • Hvor går grænsen porebeton?
 • Hvilken leveringsmetode er smartest?

  Adskillige internet varehuse tilbyder nu om dage et stort udvalg af billige leveringsmuligheder til porebeton. En af de mest anvendte er for øjeblikket afhentningssteder, og så afhenter du blot din ordre når der er mulighed for det. Løsningen er altså usædvanlig ligetil, og desuden endvidere den mest prisbevidste leveringsmanér.

  Du kan ligeledes foretrække at få varerne bragt til din lejlighed eller til adressen hvor du arbejder. Den bliver oftest en kende mere omkostningsfuld, men også ualmindeligt nem ift. porebeton online. Den mest betalelige leveringsløsning vil dog altid vise sig at være selv at hente pakken, men det kræver at du fysisk befinder dig lige ved netshoppens byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

  Leveringshastigheden på porebeton er yderst udslagsgivende såfremt du behøver dine nye varer om kort tid, så i det øjemed er det faktisk på sin plads at du undersøger det estimerede leveringstidspunkt på porebeton. En række internet foretagender – herunder Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – udlover billig levering på blot en enkelt hverdag på en række af deres varenumre online, som alligevel er forudsat at handlen laves inden et fastslået tidspunkt, så at de garanteret kan nå at få ordren afsted forud for at de lageransatte tager hjem.

  Flere internet webshops sikrer fragtfri levering på porebeton online, men for det meste er det under forudsætning af at man shopper for en konkret pris. I øvrigt burde du foretrække den mest letkøbte leveringsudgave, som ofte er at få fragtmanden til at køre din ordre til et afhentningssted.

  Temmelig mange netshops udlover klik-og-hent hvor man køber billig porebeton online og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Stark, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix og 10-4. Byggekæderne tildeler fx afhentning af porebeton i følgende byer:

  Valby, Rødovre, Nærum, Solrød Strand, Lillerød, Birkerød, Taastrup, Hedehusene, Vanløse, Søborg, Næstved, Horsens, Kokkedal, Helsingør, Dragør, Ishøj, Haderslev, Vallensbæk, Aalborg, Jyllinge, Allerød, Hillerød, Korsør, Brabrand, Holstebro, Risskov, Frederiksberg, Charlottenlund, København, Rudersdal, Brøndby, Ølstykke, Middelfart, Thisted, Hedensted, Sønderborg, Hobro, Haslev, Roskilde, Grenaa, Slagelse, Randers, Gentofte, Ballerup, Nakskov, Gladsaxe, Tårnby, Skanderborg, Esbjerg, Værløse, Struer, Lyngby, Virum, Nørresundby, Viborg, Ikast, Tilst, Rønne, Aabenraa, Nyborg, Aarhus, Herlev, Fredericia, Hjørring, Ringsted, Hvidovre, Herning, Frederikshavn, Vordingborg, Holbæk, Åbyhøj, Silkeborg, Varde, Frederikssund, Vejle, Nykøbing Falster, Køge, Greve, Farum, Stenløse, Odense, Brønshøj, Glostrup, Albertslund, Svendborg, Skive, Frederiksværk, Odder, Hørsholm, Højbjerg, Kalundborg, Lystrup, Brønderslev, og Kolding, .

  Klik-og-hent for porebeton er en mulighed i de fleste områder af landet: Jylland (Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland, Syddanmark, Nordjylland, Vestjylland, Sydjylland), Sjælland (Bornholm, Midtsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Lolland, Østsjælland, Falster, Amager, Sydsjælland, Nordsjælland) og Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn).

  Når vi kigger i statistikkerne står det klart, at netshoppere typisk søger efter blandt andet porebeton priser og porebeton online. Man ser derudover mange gange online shoppere søge efter blandt andet porebeton tilbud, billig porebeton samt køb porebeton, plus de velkendte byggecentre som Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Silvan og Stark.

  Rabat på porebeton

  Det er efterhånden i høj grad nemt for almindelige mennesker at analysere tilbud på billige porebeton online på tværs af e-forhandlere, og til tak har mange internet firmaer ikke kunne slippe for at stampe salgspriserne på porebeton betydeligt, og i øvrigt sikre fragt uden betaling.

  Dog kan det stadigvæk være nyttigt at granske enkelte internet butikker efter tilbud og rabatter på porebeton online forud for at du bestiller, sådan at du er skudsikker på at indhente den mest billige pris. Kig ikke bare på de kendte byggecentre som Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Stark.

  Man må lige meget hvad ikke undervurdere, at ifald en online shop afsætter billige porebeton online til en pris der virker overordentlig billig, så bør det for det meste være et signal om en uægte online forretning. Bestillinger med kort er dog omfattet af en retningslinje, der passer på dig som køber overfor fup e-handler.

  Vi anbefaler bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du benytte en afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du tilstræber at finansiere pengene til porebeton i flere bidder. Det foreslåes ofte hos specialiserede netbutikker, men sjældent de store byggekæder som eksempelvis Bygma, Stark, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg og Davidsen.

  Når vi ser på tendenserne står det klart, at internetbrugere typisk kigger efter blandt andet køb porebeton og porebeton tilbud. Vi ser desuden tit folk søge efter fx porebeton priser, porebeton online og billig porebeton.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 stk kg porebeton er 3277 kr. Pristjekket er vurderet til 4.4 ud af 5 stjerner baseret på 9 brugeranmeldelser.

  Nemt at bestille og hurtig levering” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
  Undersøg eksisterende kunders synspunkter

  Trustpilot indebærer en lang række fordelagtige chancer for at blive klogere på diverse andre brugeres opfattelser og af den grund anbefaler vi, at du sonderer online virksomhedens omtaler inden du bestiller billige porebeton online.

  Facebook genererer endvidere faktisk strålende løsninger til at få indblik i internet forhandlerens pålidelighed. Derudover er der faktisk internet firmaer som tilbyder folk at tilkendegive en bedømmelse af købsoplevelsen, som ligeledes må benyttes til at få et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

  Før folk køber billige porebeton online hos en netbutik behøver de når alt kommer til alt granske webshoppens handelsvilkår, det er dog i mange tilfælde ikke særlig spændende, specielt ved de kendte byggecentre som 10-4, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Bygma og XL-Byg.

  Et alternativ er at finde ud af om internet selskabet er e-mærket medlem, eftersom det generelt er et fingerpeg om at e-forhandleren efterkommer dansk lovgivning, og at e-firmaet fra tid til anden vurderes af specialister som har meget erfaring med vilkårene på området.

  Det er en rigtig god mulighed for assistance, ifald du skulle få vanskeligheder ved din handel med porebeton. Desuden foreslåes det at kunden er påpasselig med de fundamentale bestemmelser der har indflydelse på bestillingen af porebeton online, fx den returret webshoppen tilsikrer.

  I relation til det er det samtidig vigtigt, at man til enhver tid beholder sin e-mail kvittering, så man altid kan bevise bestillingen af porebeton, hvad end man bestiller ved Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Silvan eller Stark.

  Martin K gav 5 stjerner

  Alt var perfekt.

  Bente Nielsen gav 4 stjerner

  Super god oplevelse og ingen problemer

  Mads Pedersen gav 5 stjerner

  Alt fungerede hurtigt og perfekt !

  Jan gav 4 stjerner

  Fik varen på under 24 timer

  9 gode råd til internetshopping
  1Nogle få e-forretninger i Danmark sikrer billig levering på porebeton, men typisk under forudsætning af at man bestiller for et bestemt beløb. Som alternativ burde du udvælge den billigste leveringstype, som i de fleste tilfælde er at få bragt varerne til et afhentningssted. Den viser sig til tider omvendt ret praktisk. Den billigste fragttype kan ikke benægtes at være at hente varerne selv.
  2Fragtperioden er ret afgørende hvis du mangler din pakke inden for få dage, så med det formål er det uden tvivl meningsfuldt at man gransker tidshorisonten for levering ved porebeton. En masse internet foretagender præsterer billig 1 hverdags levering på en række varenumre, som imidlertid nødvendiggør at bestillingen indsendes tidligere end et fastslået tidspunkt.
  3Trustpilot leverer aldeles fine chancer for at gennemrode en lang række forhenværende brugeres anmeldelser og af den grund rekommanderer vi, at du kigger nærmere på webshoppens vurderinger forinden du shopper billige porebeton online. Facebook bringer dig også nogenlunde anstændige metoder til at få en idé om netshoppens kundetilfredshed.
  4Generelt går vi ind for at granske hvorvidt online butikken er medlem af e-mærket, grundet at det skulle være en antydning af at online forhandleren føjer den officielle danske lovgivning, og at internet selskabet ofte overværes af fagmænd der har den nødvendige knowhow om reglerne på området. Før folk bestiller billige porebeton hos en e-shop kunne de sådan set gøre sig bekendt med indholdet af shoppens handelsaftale.
  5Vi slår generelt et slag for køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er inkluderet i en lovbestemmelse, der beskytter dig som kunde imod bedrageriske e-butikker. Som en anden løsning bør du overveje et tilbud som fx ViaBill, hvis du hellere vil godtgøre pengene ude i fremtiden.
  6En stor portion webbutikker i Danmark foreslår nu til dags en hel del forskellige billige løsninger til levering til porebeton. En der er meget anvendt er i dag pakkeshoppen, som gør det muligt at hente dine varer når det passer ind i din kalender. Leveringstypen er nemlig ret så simpel, samt tit ydermere den prisbilligste leveringstype.
  7Den billigste leveringsudgave vil til enhver tid være at hente varerne selv, som desværre nødvendiggør at du er med kort afstand til internet selskabets bopæl. Den leveringsmanér kan være temmelig udslagsgivende ifald vi skal bruge porebeton straks. Alternativt så tilbyder enkelte e-butikker gratis levering, men oftest er det kun gældende hvis der erhverves for et bestemt beløb.
  8Det har vist sig at være yderst fremkommeligt for alle at søge sig frem til priser online på billige porebeton fra flere internet selskaber, og på grund af dette præsterer en hel del internet handler i Danmark fragt uden gebyr. Til gengæld kan det stadigvæk vise sig tiden værd at prøve en række internet handler efter tilbud og udsalg forinden du placerer ordren, således at man er velinformeret til at indhente den laveste pris.
  9Inden nogen bestiller billige porebeton på en shop burde man til hver en tid se på butikkens forretningsvilkår, det er dog for det meste en omfattende opgave. Herudover er det klogt at køber er vidende om de primære betingelser der gør sig gældende i forbindelse med shopping af billige porebeton online, som eksempelvis den ombytningsret online butikken kører med.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk