BetonPris.dk

Multiplader pristjek

Er du på udkig efter multiplader? Vi har fundet 4 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 stk for kun 3.389 kr. Det er 27 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 stk multiplader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
3.389 kr.Køb
4.495 kr.Køb
4.794 kr.Køb
5.401 kr.Køb

*Seneste opdatering: 15. januar 2021 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskelle i priserne på billige multiplader fra webshop til webshop. En del tilbyder de bedste tilbud, hvorimod øvrige giver faglig sparring. Du bør tænke over hvad der for dig er det vigtigste.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser der gør sig gældende ved din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med fx reklamationer. Af den grund bør du undersøge forretningens betingelser.
Flere byggecentre har et enormt udvalg af produkter, imens øvrige fokuserer på en enkelt varetype. Du bør tænke igennem om det er vigtigt for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge fra, foruden blot multiplader.
Det er selvfølgelig ekstremt relevant at se, om det produkt du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt bør du overveje at tjekke de andre.
Såfremt du har brug for dine byggematerialer med det samme eller bare vil undvære leveringsgebyret, så kunne du med fordel fragte materialerne på eget initiativ. Dette er i høj grad et alternativ ved de kendte byggecentre.
For en del er gør-det-selv projekter ens betydende med talrige spørgsmål. Derfor kan det være en god idé at købe fra et online byggemarked, som kan give sparring omkring multiplader.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder sælger produkter fra alle mulige nichebutikker, med det formål at du så kan købe fra et stort udvalg af multiplader online.
De store byggecentre er etablerede og velkendte virksomheder, som kan give en tryghedsfornemmelse til dig der skal købe online. Det kan du se som positivt.
De store byggecentre er fysisk til stede i det meste af landet, og dermed har du valget om at handle online og køre byggematerialerne på eget initiativ. Takket være dette har man chancen for at undgå fragten, og endda få fat i produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Alverdens webshops som fokuserer på en enkelt niche er opstartsfirmaer, som i de fleste tilfælde er danske, eventuelt ovenikøbet lokalt i dit område. Dem understøtter du idet du handler multiplader online på deres hjemmeside.
Majoriteten af specialiserede webshops står selv for produktion af de produkterne der kan købes i de store byggecentre. Ved at købe direkte på niche netbutikkerne online får du ekstra gode tilbud.
Størsteparten af nichefokuserede webshops har ekstra meget forstand på deres online produktudvalg, idet de ikke sælger andet. Således kan du forvente ekstremt begavet rådgivning fra folk med specialistviden i lige præcis multiplader.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
multiplader jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og omfatter i dag ca. 2.100 medarbejdere i firmaets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

multiplader silvan

Silvan startede i 1968, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er nu arbejdsplads for over 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

multiplader bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 ansatte i forretningens 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 mennesker i selskabets 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 7 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 ansatte i kædens 104 butikker. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og lønner i dag cirka 100 ansatte i forretningens 6 byggecentre. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Bygma åbnede i 1952, og styres dagligt af cirka 2.300 ansatte i de 56 butikker. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og er i dag arbejdsgiver for ca. 500 personer i firmaets 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

multiplader harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres i dag af omtrent 2.000 mennesker i de 33 varehuse. Harald Nyborg satser på salg til private, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Du bør gennemtænke hvorvidt du selv ønsker at klare det hele, eller du må få assistance fra en fagmand til afslutningen af det. Ifald du fremskaffer hjælp fra en fagperson kan det være fornuftigt at få uforpligtende tilbud fra forskellige leverandører.
2For udendørs projekter har vejret en vigtig rolle. På grund af dette skal du løbende tage notits af vejrprognosen når du nærmer dig byggeriets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uden du havde set det komme går i gang med at vælte ned nøjagtig som du er trukket i arbejdstøjet til det vigtige byggeprojekt.
3Der findes en hel række vejledninger og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. Specielt YouTube er formidler af ekstremt meget anvendelig viden, især ifald du benytter engelske ord i din søgning.
4Du skal på ingen måde glemme dit eget ve og vel, så husk sikkerhedstøj som fx arbejdshjelm som hjælp med henblik på eventuelle uheld. Det er fundamentalt at du husker dit velbefindende i byggeriet, ikke mindst ifald du ikke får assistance fra en fagperson.
5Godt forarbejde viser sig som kilden til et godt forløb med projektet. Du kunne overveje at udarbejde en klar plan, der viser hvilke opgaver der laves på hvilket tidspunkt, inklusiv en prioriteringsliste. Det anbefales at være konkret i udarbejdelsen af din handlingsplan.
6Typisk vil det være meningsfuldt at have lavet et regnskab for projektet, så man har styr på den økonomiske del. Det kan blive fornuftigt at gennemgå samtlige poster, hvorefter man kunne notere udgiften ved hver eneste af dem.
7I god tid inden at du optager arbejdet kan det blive meget værdifuldt at sikre sig, at projektet overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der være gældende retningslinjer for, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
8Det er en god idé at få assistance til byggeprojektet, i særdeleshed ved vigtige arbejdsopgaver. Omfattende byggerier gør krav på flere mennesker. Samtidig viser det sig mere effektivt og mere minderigt at lave arbejdet med andre.
9Du har mulighed for at hente hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det tilbydes ifald byggeriet hjælper miljøet. Det betinger at projektet har positiv indfyldelse på klimaet.
10Du vil på ingen måde undvære værktøj. Typisk vil det være betydningsfuldt at du har det ved hånden når du går løs med dit byggeprojekt. Glem ikke at tillægge de her omkostninger i budgettet.
11Det viser sig vigtigt at du har de presserende bygningsmaterialer indkøbt i god tid før du tager fat på eksekveringen. Du har fordel af at udarbejde en overskuelig note indeholdende hver eneste ting du får brug for, og dernæst gennemløbe hver eneste ting, således at du føler dig tryg ved at du har det hele.
12Der kommer uden tvivl ubelejlige udfordringer i forbindelse med svære opgaver, og herved vurderes det essentielt at man har afsat en del plads i tidsplanen, med formålet om at man er selvsikker på at nå i mål med projektet.
De mest populære byggekæder
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er yderst flot. Ratingen er baseret på 23.161 ratings, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og blot 8 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket altså er utrolig beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvor imponerende 84 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, som naturligvis er absolut imponerende. Scoren er baseret på 11.467 bedømmelser, hvoraf imponerende 86 % giver 5 stjerner, og alene 2 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, hvilket tydeligvis er utrolig betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 76 % giver maksimum point, og bare 4 % giver dumpekarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ret så overlegent. Vurderingen grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvoraf hele 59 % har givet toprating, og alene 9 % har givet 1 stjerne. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.

Sædvanlige spørgsmål vedrørende multiplader

 • Hvor mange multiplader er der på en palle?
 • Hvad er multiplader?
 • Hvor mange multiplader pr m2?
 • Multiplader hvordan?
 • Hvilken leveringsmodel er bedst?

  En lang række internet handler yder til alt held diverse forskellige billige former for levering til multiplader. Den mest moderne er efterhånden at få leveret til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente pakken når du har mulighed for det. Muligheden er jo temmelig uproblematisk, samt oftest endvidere den mest billige leveringsmulighed.

  Du burde tillige prøve at få ordren sendt til hvor du bor eller til når du er på job. Fragttypen viser sig typisk lidt dyrere, men også ret nem ift. multiplader online. Den prisbilligste fragttype vil dog utvivlsomt være at du selv henter pakken, men det stiller krav om at du fysisk befinder dig i nærheden af internet firmaets byggecenter, fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

  Antal dages levering på multiplader kan være usædvanlig essentiel ifald vi har behov for dine nye produkter lige om lidt, så af den grund er det selvsagt afgørende at vi checker det forventede leveringstidspunkt for multiplader. En række online virksomheder – herunder Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – tilsiger billig dag-til-dag fragt på mange af deres varenumre online, men som trods alt antager at bestillingen anbringes forud for et fast tidspunkt, sådan at de har mulighed for at nå at få ordren betjent forinden logistikpersonalet har fyraften.

  Nogle enkelte shops på nettet byder på portofri fragt på multiplader online, men typisk kun hvis man indkøber for et bestemt beløb. I øvrigt kunne man beslutte sig for den mest prisbevidste fragttype, hvilket gerne er at få dem til at køre din pakke til et afhentningssted.

  De store netbutikker yder klik-og-hent hvor du køber billig multiplader online og selv henter i butikken. Eksempelvis XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Bygma og 10-4. Byggecentrene yder bl.a. click-and-collect på multiplader i disse byer:

  Gladsaxe, Dragør, Thisted, Albertslund, Stenløse, Brabrand, Aabenraa, Nørresundby, Tårnby, Struer, Viborg, Jyllinge, Næstved, Sønderborg, Hedehusene, Skive, Brønshøj, Frederiksberg, Vejle, Hobro, Lyngby, Ishøj, Ikast, Frederikssund, Holstebro, Rønne, Holbæk, Åbyhøj, Odder, Søborg, Middelfart, Virum, Herlev, Esbjerg, Frederikshavn, Nærum, Brønderslev, Greve, Kokkedal, Køge, Ølstykke, Skanderborg, Nakskov, Farum, Kalundborg, Rødovre, Allerød, Aalborg, Slagelse, Hillerød, Horsens, Lillerød, Randers, Ballerup, Fredericia, Vanløse, Helsingør, Hvidovre, Taastrup, Vordingborg, Vallensbæk, Brøndby, Valby, Grenaa, Aarhus, Nyborg, Hjørring, Gentofte, Værløse, Haderslev, Frederiksværk, Rudersdal, Charlottenlund, Herning, Risskov, Solrød Strand, Højbjerg, Ringsted, Birkerød, Lystrup, Hørsholm, Varde, Odense, Svendborg, Korsør, København, Hedensted, Tilst, Haslev, Kolding, Glostrup, Silkeborg, Nykøbing Falster, og Roskilde, .

  Afhentning for multiplader er muligt i alle områder af landet: Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn), Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark) og Sjælland (Amager, Falster, Bornholm, Midtsjælland, Lolland, Nordsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Østsjælland, Vestsjælland).

  Når der ses på tendenserne står det markant, at internet shoppere som regel søger efter bl.a. multiplader priser og billig multiplader. Derudover oplever vi typisk online shoppere lede efter for eksempel multiplader tilbud, køb multiplader samt multiplader online, plus de udbredte byggecentre som Silvan, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Bygma, Bauhaus, Davidsen og Jem og Fix.

  Få den bedste pris på multiplader

  Det er jo virkelig fleksibelt for alle at lave prissammenligning på billige multiplader online fra flere netbutikker, og ergo har de fleste e-forretninger ikke kunne lade være med at mindske prisen på multiplader helt i bund, og ovenikøbet love fragtfri levering.

  Trods dette kan det trods alt blive lønsomt at sammenholde et par forskellige e-handler efter billige priser på multiplader online inden du handler, så man er garanteret at skaffe sig den skarpeste pris. Se ikke kun på de udbredte byggemarkeder som Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Stark, 10-4, Jem og Fix og XL-Byg.

  Man bør trods alt være klar over, at i tilfælde af at en forretning på nettet udbyder billige multiplader online på tilbud til en pris som anses for umådelig beskeden, så burde det for det meste være et fingerpeg om en falsk internet shop. Shopping med kort er trods alt omfattet af et reglement, hvilket værner folk overfor snydagtige online butikker.

  Vi tilråder generelt betalinger med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du anvende en billig afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du vil klare omkostningerne til multiplader senere. Dette fås som regel ved niche webshops, i modsætning til de velkendte byggekæder som eksempelvis XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Davidsen og Bygma.

  Ses der på data bliver det tydeligt, at netshoppere ofte kigger efter bl.a. multiplader tilbud og multiplader priser. Man ser derudover som regel folk efterspørge blandt andet billig multiplader, multiplader online samt køb multiplader.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 stk kg multiplader er 3277 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 17 brugeranmeldelser.

  Simpelt og hurtigt service” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
  Udforsk tidligere kunders vurderinger

  Trustpilot tilbyder visse gode muligheder for at gøre dig bekendt med en længere række andre forbrugeres kritik og af den grund kan det være til hjælp, at du gransker internet forhandlerens bedømmelser forinden du bestiller billige multiplader online.

  Facebook giver dig tillige en lang række udmærkede muligheder for at få et kig ind i e-forretningens pålidelighed. Tilmed ser vi endda e-forhandlere hvor kunder kan aflevere en vurdering af købsoplevelsen, hvilket tillige må udnyttes til at danne dig et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

  Forinden nogen handler billige multiplader online i en internet shop kan de reelt kigge på forhandlerens regler, men det er undertiden en omfattende opgave, i særdeleshed med de velkendte byggecentre som Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Stark, XL-Byg og Davidsen.

  En nemmere løsning kunne derfor være at bemærke hvorvidt online forhandleren er medlem af e-mærket, fordi det skulle være et fingerpeg om at internet shoppen retter sig efter de officielle danske regler, og at internet forhandleren lejlighedsvis evalueres af sagkyndige som kender vedtægterne på området.

  Det er en rigtig god mulighed for at få assistance, for så vidt du bliver udsat for udfordringer som følge af dit indkøb af multiplader. Tilsvarende tilrådes det at køberen er oppe på mærkerne omkring de mest betydningsfulde reglementer der har betydning for købet af multiplader online, fx den ombytningsret internet firmaet bruger.

  I relation til det er det i øvrigt afgørende, at man permanent bibeholder sin kvittering på e-mail, således man senere kan eftervise sit køb af multiplader, hvad end man shopper fra Davidsen, 10-4, Silvan, Stark, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg eller Bauhaus.

  Peter T gav 5 stjerner

  Som altid

  Thomas Andersen gav 4 stjerner

  Hurtig

  Marianne Madsen gav 5 stjerner

  Hurtigt og let

  Anders Rasmussen gav 4 stjerner

  Alt som det skal være.

  9 gode råd til din online shopping
  1Generelt slår vi et slag for at se nærmere på hvorvidt e-shoppen er verificeret af e-mærket, hvilket burde være et fingerpeg om at webbutikken imødekommer gældende dansk lovgivning, tillige med at online forretningen regelmæssigt tilses af jurister som er meget fortrolige de gældende bestemmelser. Inden nogen handler billige multiplader i en internet forhandler burde de reelt kigge på butikkens forretningsbetingelser.
  2Trustpilot giver dig ganske gavnlige chancer for at se nøjere på en stor portion eksisterende konsumenters synspunkter og på grund af dette er det anbefalelsesværdigt, at du bliver klogere på online firmaets ratings før du shopper billige multiplader online. Facebook bringer dig endvidere uden sammenligning ærlige genveje til at få en idé om online butikkens kundefokus.
  3Visse online outlets sikrer fragt uden gebyr på multiplader, men for det meste afkræver det at der shoppes for en bestemt sum. Som alternativ burde du udvælge den mest billige fragtmetode, hvilket tit vil være at få kørt bestillingen til et afhentningssted. Den bliver beklageligvis desuden ekstremt simpel. Den billigste leveringsversion er utvivlsomt at du selv henter produkterne.
  4Den mest prisbevidste fragtmulighed vil altid vise sig at være selv at hente produkterne, som dog afhænger af at du har bopæl tæt på e-shoppens lager. Den mulighed for fragt kan vise sig at være usædvanlig udslagsgivende ifald du har brug for multiplader øjeblikkeligt. Alternativt så sikrer flere e-handler i Danmark fragt uden omkostninger, men i reglen afkræver det at du køber for en bestemt sum.
  5Masser af internet handler tildeler i øjeblikket en hel del forskellige billige fragtløsninger til multiplader. Et hit er på nuværende tidspunkt at få leveret til et afhentningssted, så du selv har mulighed for at hente dine varer når det passer dig. Metoden er jo usædvanlig ukompliceret, og tit tilmed den mindst kostelige type af levering.
  6Forinden folk køber billige multiplader hos en e-forretning kan de de facto skimme forhandlerens forretningsaftale, men det er uden tvivl et omfattende arbejde. Ydermere er det klogt at køber er opmærksom på de mest aktuelle betingelser i forbindelse med handlen med billige multiplader online, for eksempel hvilken ombytningspolitik online shoppen tilsikrer.
  7Fragttiden er særdeles vigtig forudsat vi mangler pakken med det samme, og med det formål er det aldeles fornuftigt at du tjekker den estimerede leveringsdato på multiplader. Mange butikker på nettet stiller udsigt til billig 1 dags levering på deres primære varer, men vær opmærksom på at det beroer på at ordren laves forud for et konkret klokkeslæt.
  8Det er i dag virkelig nemt for enhver at finde de laveste priser online på billige multiplader fra diverse online firmaer, og af den grund garanterer adskillige internet handler i Danmark fragt uden betaling. Dog kan det imidlertid være nyttigt at efterse nogle enkelte internet butikker efter rabat og tilbud før du bestiller, sådan at du er skudsikker på at indhente den bedste pris.
  9Vi anbefaler generelt køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Betalinger med kort er omsluttet af et regelsæt, der skærmer dig overfor fup e-shops. Som alternativ kunne du overveje en billig afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, forudsat du vil afbetale betalingen over en længere periode.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk