BetonPris.dk

Letklinkerblokke pristjek

Er du på udkig efter letklinkerblokke? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er FC-Beton.dk, som sælger 1.000 stk for kun 9.327 kr. Det er 62 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 stk letklinkerblokke inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
9.327 kr.Køb
9.817 kr.Køb
10.950 kr.Køb
12.975 kr.Køb
14.825 kr.Køb
16.875 kr.Køb
20.799 kr.Køb

*Seneste opdatering: 15. januar 2021 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er byggeprojekter ens betydende med en stor portion spørgsmål. Dermed kan du overveje at shoppe hos et online byggemarked, som kan give rådgivning og sparring omkring letklinkerblokke.
Det er selvsagt super afgørende at undersøge, hvorvidt det produkt du vil købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Ellers kan du være tvunget til vælge et andet.
Flere byggecentre har et bredt udvalg af produkter, imens andre har fokus på en specifik gruppe af vare. Du bør gennemtænke om det er essentielt for dig at du har mange grupper af varer at vælge i blandt, udover blot letklinkerblokke.
Du skal have fokus på hvilke regler der gælder når du shopper online, så du kan slippe for problemer med fx returret. Derfor bør du kende byggeshoppens betingelser.
Hvis du står og skal bruge varerne hurtigst muligt eller bare har lyst til at slippe for leveringsgebyret, så kan du overveje at transportere varerne selv. Det er først og fremmest en mulighed i de gængse byggekæder.
Du vil finde forskelle i prisniveauet på billige letklinkerblokke fra byggecenter til byggecenter. Nogle satser på gode priser, imens øvrige har faglig rådgivning. Du må tænke over hvad du vil prioritere.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre forhandler produkter fra mange specialbutikker, hvilket giver dig mulighed for at købe fra et stort sortiment af letklinkerblokke online.
De store byggekæder findes i hele landet, og af den grund har mange chancen for at købe online og hente produkterne personligt. Herigennem har du valget om at blive fri for leveringsgebyret, samt samtidig få fat i produkterne nu og her.
De store byggecentre er folkekære og almenkendte virksomheder, hvilket medvirker til øget troværdighed til dig der skal købe online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.

Nichewebshop

De fleste nichefokuserede netbutikker har et indgående kendskab til deres online produktsortiment, idet de har skarpt fokus på disse varer. Pga. dette er det forventeligt at du får en høj grad af informativ service fra medarbejdere med specialistviden i netop letklinkerblokke.
Hovedparten af nichespecifikke webshops er producenter af de produkterne som du kan købe i byggemarkederne. Ved at købe direkte på de nichefokuserede netbutikker online bør du få gode tilbud.
De fleste online nichebutikker er opstartsvirksomheder, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, givetvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem bidrager du til når du bestiller letklinkerblokke online hos dem.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
letklinkerblokke harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og styres dagligt af omkring 2.000 kollegaer i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

letklinkerblokke silvan

Silvan startede i 1968, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 ansatte i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og udgøres i dag af cirka 2.300 kollegaer i kædens 56 byggecentre. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

letklinkerblokke bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag cirka 1.000 personer i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 personer i de 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og styres dagligt af omtrent 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 butikker. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og omfatter i dag omtrent 500 medarbejdere i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og omfatter i dag ca. 100 kollegaer i firmaets 6 byggecentre. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og beskæftiger nu omkring 1.000 mennesker i de 9 varehuse. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

letklinkerblokke jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu over 2.100 mennesker i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Det bør overvejes at indhente assistance til arbejdet, navnlig i tilfælde af væsentlige byggeprojekter. Flere byggeprojekter kræver flere folk. Derudover vil det blive mere effektivt og mere socialt når man er flere om det.
2Du bør aldrig stå uden det nødvendige grej. Typisk vil det vise sig klogt at have værktøjet klar forinden du går løs med byggeprocessen. Husk også at medregne de medfølgende udgifter i byggeriets budget.
3Typisk vil det være af stor betydning at lave en budgetoversigt for projektet, så du giver sig selv et overblik. Det kan vise sig at være økonomisk at kortlægge alle omkostninger, hvorefter man kan notere udgiften ved dem slavisk.
4Du bør på ingen måde se bort fra dit eget helbred, så glem ej beskyttelse som eksempelvis sikkerhedssko der sikrer dig med henblik på potentielle uheld. Det er klogt at du har styr på dit eget ve og vel i byggeriet, hovedsageligt såfremt du ikke sikrer dig professionel hjælp.
5Du bør reflektere over om det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du skal anskaffe assistance fra en fagperson til områder af byggeprocessen. Såfremt du henter hjælp fra en professionel kan det godt betale sig at lede efter uforpligtende tilbud fra diverse virksomheder.
6Der kommer ofte pludselige hovedpiner når det kommer til svære projekter, og ergo er det vigtigt at der afsættes nok tid i arbejdsplanen, som bidrager til at man kan føle sig selvsikker på at nå det til den planlagte tid.
7Ved udendørs projekter har vind og vejr en essentiel rolle. På grund af dette kan du løbende tage et kig på udsigten ift. vejret i dagene før byggeriets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det uden varsel går i gang med at stå ned i stænger når du netop er midt i dit omfattende projekt.
8Måske kan det blive at have noget at sige at du har alle materialer handlet ind forinden du påbegynder din byggeproces. Du kunne med fordel sammensætte en hurtig oversigt indeholdende de materialer du får brug for, og efterfølgende tjekke punkterne, hvormed du kan føle dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
9I god tid inden at du optager dit byggeprojekt er det temmelig essentielt med et tilsagn om, at projektet er inden for lovens rammer. Afhængigt af din boligtype vil der gælde en række retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
10Der ligger vældig mange guides og videoer online som kan være en stor hjælp. Især YouTube supporterer dig med ekstremt meget anvendelig viden, navnligt ifald man skriver søgeordene på engelsk.
11Forberedelse vedbliver at være vejen til at lykkes med din byggeproces. Du bør overveje at nedskrive en gennemarbejdet dagsorden, der viser hvilke opgaver der løses på hvilken dag, og derudover en kronologisk rækkefølge. Husk at være realistisk når du sammensætter handlingsplanen.
12Husk at du kan forsøge at få tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det fås ifald byggeriet hjælper miljøet. Modtagelsen af støtte forudsætter med andre ord at ombygningen har en positiv effekt på naturen.
De højest ratede byggecentre
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket jo er enormt imponerende. Karakteren grundlægges af 11.467 kommentarer, hvoraf imponerende 86 % har givet maksimum point, og blot 2 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er usædvanligt imponerende. Evalueringen grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvoraf hele 69 % kvitterer med maksimum point, og alene 8 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket jo er meget imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvor intet mindre end 76 % har givet topkarakter, og blot 4 % kvitterer med 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ualmindeligt beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 59 % har givet maksimum point, og bare 9 % har givet bundkarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket altså er ret så betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvoraf hele 84 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsmodel er bedst?

Mange webbutikker i Danmark giver i dag et bredt udvalg af billige muligheder for levering til letklinkerblokke. En af dem der er mest anvendt er for øjeblikket pakkeshoppen, så du selv har mulighed for at hente din ordre når det passer ind i din kalender. Metoden er nemlig ret smart, samt desuden endvidere den billigste leveringsløsning.

Du kan tillige udse dig at bestille ordren til levering til din private bopæl eller til adressen hvor du arbejder. Leveringsmetoden bliver i mange tilfælde et hak mere bekostelig, men lige så vel ekstremt ligetil ift. letklinkerblokke online. Den prisbilligste leveringsudgave vil dog i de fleste tilfælde være at hente varerne selv, som dog beroer på at du er i kort afstand af online firmaets byggecenter, fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på letklinkerblokke er vældig relevant ifald vi absolut skal bruge din pakke øjeblikkeligt, så herved er det ret så klogt at vi dobbelttjekker leveringstiden for letklinkerblokke. En del shops på nettet – eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – annoncerer billig levering på næstkommende hverdag på deres bedst sælgende produkter online, hvilket dog er underforstået at ordren køres igennem inden et aftalt klokkeslæt, med det formål at de har en chance for at nå at få produkterne distribueret inden de pakkeansatte har fri.

Nogle enkelte internet outlets lover levering uden omkostninger på letklinkerblokke online, men i mange tilfælde kun såfremt du aftager for en fastsat sum. Alternativt skulle du foretrække den mest letkøbte fragtmulighed, hvilket typisk er at få fragtfirmaet til at levere din ordre til et afhentningssted.

En lang række webshops giver klik-og-hent hvor man bestiller billig letklinkerblokke online og afhenter i byggemarkedet. Fx Silvan, XL-Byg, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus og Stark. Byggemarkederne tildeler fx click-and-collect på letklinkerblokke i disse byer:

Ølstykke, Hørsholm, Holbæk, Holstebro, Gentofte, Ringsted, Søborg, Korsør, Nærum, Albertslund, Lyngby, Kokkedal, Glostrup, Brøndby, Lillerød, Svendborg, Dragør, Allerød, Solrød Strand, Nakskov, Aalborg, Højbjerg, Randers, Næstved, Aabenraa, Grenaa, Greve, Kolding, Farum, Rudersdal, Brønshøj, Thisted, Lystrup, Esbjerg, Ikast, Varde, Nykøbing Falster, Frederiksberg, Vejle, Herning, Frederikssund, Virum, Valby, Hedehusene, Åbyhøj, Nørresundby, Vallensbæk, Ishøj, Skanderborg, Birkerød, Brønderslev, Taastrup, Sønderborg, Hedensted, Hvidovre, København, Tårnby, Fredericia, Vordingborg, Kalundborg, Slagelse, Herlev, Viborg, Gladsaxe, Roskilde, Odder, Rødovre, Brabrand, Værløse, Rønne, Frederiksværk, Helsingør, Aarhus, Silkeborg, Odense, Køge, Haslev, Struer, Hillerød, Tilst, Jyllinge, Nyborg, Skive, Frederikshavn, Ballerup, Haderslev, Charlottenlund, Middelfart, Horsens, Stenløse, Risskov, Vanløse, Hobro, og Hjørring, .

Klik-og-hent af letklinkerblokke er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn), Sjælland (Bornholm, Midtsjælland, Vestsjælland, Lolland, Falster, Hovedstaden, Sydsjælland, Amager, Nordsjælland, Østsjælland) og Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland, Nordjylland, Syddanmark, Østjylland).

Når man kigger i data står det markant, at mennesker mange gange efterspørger blandt andet letklinkerblokke tilbud og køb letklinkerblokke. Vi ser derudover tit folk kigge efter bl.a. letklinkerblokke priser, billig letklinkerblokke og letklinkerblokke online, plus de velkendte byggecentre som 10-4, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Davidsen, Bygma og Bauhaus.

Få den bedste pris på letklinkerblokke

Det er jo efterhånden virkelig fleksibelt for internetbrugere at sammenholde priser på billige letklinkerblokke online på tværs af shops på nettet, og til gengæld har utallige internet handler i Danmark ikke kunne slippe for at trykke prisniveauet på letklinkerblokke drastisk, og endda byde på fragt uden omkostninger.

Det kan dog ikke desto mindre blive gunstigt at kigge forbi indtil flere internet butikker efter tilbud og rabatter på letklinkerblokke online forud for at du placerer ordren, så du er garanteret at skaffe sig den mest betalelige pris. Kig ikke blot på de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, 10-4 og Stark.

Man må dog ikke undervurdere, at i tilfælde af at en online virksomhed afhænder billige letklinkerblokke online til salg for en salgspris som virker ubegribelig billig, så bør det ofte være et symbol på en bedragerisk webbutik. Betalinger med kort er trods alt inkluderet i et lovbud, som værner køber imod uærlige online forretninger.

Generelt anbefaler vi handler med kort eller mobilbetaling. Alternativt kan du anvende en afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, ifald du higer efter at klare regningen på letklinkerblokke over et længere tidsrum. Det foreslåes typisk hos specialiserede webshops, men ikke de udbredte byggekæder som eksempelvis XL-Byg, Silvan, 10-4, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix og Stark.

Ved indkig i tendenserne bliver det klart, at online shoppere typisk søger bl.a. billig letklinkerblokke og køb letklinkerblokke. Man ser desuden tit online shoppere søge for eksempel letklinkerblokke priser, letklinkerblokke tilbud og letklinkerblokke online.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 stk kg letklinkerblokke er 7815 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 11 brugeranmeldelser.

Super hurtig levering og ok priser” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Se nærmere på andre menneskers erfaringer

Trustpilot medfører relativt nyttige genveje til at gennemsøge ganske mange øvrige kunders iagttagelser og derfor kan det være til hjælp, at du tolker internet webshoppens bedømmelser inden du placerer din ordre på billige letklinkerblokke online.

Facebook tilbyder dig derudover i højeste grad belejlige genveje til at få kendskab til netbutikkens kundetilfredshed. I øvrigt ses nogle webbutikker som tilbyder kunderne at frembringe en omtale af købsoplevelsen, som lige så vel må benyttes til at bedømme hvor glade kunderne er.

Inden folk køber billige letklinkerblokke online i en e-butik kunne man i virkeligheden tyde deres vilkår, det er dog typisk ikke videre spændende, i særdeleshed på de udbredte byggecentre som Bygma, Stark, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus og Jem og Fix.

Et andet alternativ kunne derfor være at finde ud af om online shoppen er medlem af e-mærke ordningen, da det længe har været et fingerpeg om at online forhandleren accepterer de danske love, tillige med at e-forhandleren af og til ses til af eksperter der mestrer de gældende regler.

Derudover tilbydes du anledning til en håndsrækning, når du oplever problemstillinger i processen med din bestilling af letklinkerblokke. Ligeså kan det anbefales at kunden er opmærksom på de vigtigste retningslinjer gældende for bestillingen af letklinkerblokke online, som fx den returret online forretningen kører med.

Derfor er det også essesentielt, at man stadigvæk bibeholder ens ordremail, således man en anden gang vil kunne bevidne sin bestilling af letklinkerblokke, uanset om man handler ved Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, 10-4, Bygma, Jem og Fix eller XL-Byg.

Per gav 5 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Birthe gav 4 stjerner

Nem og meget fin service

Thomas gav 5 stjerner

Som altid

Per gav 4 stjerner

Helt i orden.

9 gode råd til online indkøb
1Masser af internet webshops tildeler i dag en hel del forskellige billige metoder til levering til letklinkerblokke. Den mest anvendte er for øjeblikket levering til et afhentningssted, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de nyindkøbte varer når det passer dig bedst. Fragtløsningen er jo usædvanlig praktisk, og tit ligeledes den mest prisbevidste leveringsmåde.
2Forud for at nogen køber billige letklinkerblokke på en internet butik kunne man egentlig have øje for webshoppens forretningsaftale, dog er det uden tvivl ikke særlig morsomt. Tilsvarende er det at foretrække at køber er hensynstagende til de primære reglementer der spiller ind i forbindelse med købet af billige letklinkerblokke online, som fx den returret hjemmesiden kører med.
3Det er super bekvemt for forbrugerne at finde de laveste priser online på billige letklinkerblokke fra forskellige internet selskaber, og på grund af dette lover flertallet af forretninger på nettet levering uden beregning. Dog kan det til hver en tid vise sig lønnende at besigtige visse online forretninger efter tilbud og udsalg forud for at du gennemfører din handel, så man er skråsikker på at opnå den mindst kostelige pris.
4Generelt foreslår vi bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Shopping med kort er en del af en lov, der bistår folk imod fup online firmaer. Som alternativ kan du drage nytte af et tilbud fra fx ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at klare beløbet over tid.
5Den mest prisbevidste form for levering vil til enhver tid være at hente produkterne selv, hvilket dog står og falder med at du fysisk befinder dig lige ved online forhandlerens hjemsted. Den leveringsversion er naturligvis virkelig relevant når man har brug for letklinkerblokke om kort tid. Alternativt så yder en række internet shops billig fragt, men for det meste er det kun gældende hvis man bestiller for en bestemt pris.
6Fragtperioden er jo meget bestemmende når man behøver produktet med det samme, så af den grund er det ret så fornuftigt at vi besigtiger det anslåede leveringstidspunkt for letklinkerblokke. Adskillige online virksomheder garanterer billig levering på næstkommende hverdag på utallige produkter, som imidlertid stiller krav om at bestillingen køres igennem før et fast tidspunkt.
7En hel del internet butikker tilbyder levering uden omkostninger på letklinkerblokke, men ofte er det påkrævet at der shoppes for en konkret sum. Som alternativ skulle man beslutte sig for den mindst kostelige leveringstype, hvilket tit vil være at få bragt din bestilling til en pakkeshop. Denne bliver som regel derudover ret nem. Den mindst kostelige form for fragt vil dog til enhver tid være at du selv henter produkterne.
8Vi anbefaler generelt at tjekke om e-forretningen er e-mærke godkendt, eftersom det skulle være en tilkendegivelse af at netbutikken opererer i overensstemmelse med dansk lovgivning, foruden at e-forhandleren af og til besøges af jurister som har nøje kendskab til de gældende vilkår. Forud for at nogen handler billige letklinkerblokke i en online shop behøver de i virkeligheden overveje virksomhedens handelsbetingelser.
9Trustpilot medfører i højeste grad sikre genveje til at granske en række tidligere kunders ratings og herved kan det være til hjælp, at du sonderer e-handlens ratings forud for at du bestiller billige letklinkerblokke online. Facebook resulterer i på samme måde en række hensigtsmæssige løsninger til at få et kig ind i e-handlens kundefokus.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk