BetonPris.dk

Letbeton pristjek

Er du på udkig efter letbeton? Vi har fundet 4 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 stk for kun 3.389 kr. Det er 27 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 stk letbeton inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
3.389 kr.Køb
4.495 kr.Køb
4.794 kr.Køb
5.401 kr.Køb

*Seneste opdatering: 15. januar 2021 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis utrolig relevant at vide, hvorvidt de varer du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers kan du være tvunget til kigge andetsteds.
For mange er byggeprojekter lig med en lang række spørgsmål. Af den grund bør du købe fra et online byggemarked, som kan give rådgivning til valg af letbeton.
Flere byggemarkeder fremviser et bredt varesortiment, hvorimod andre specialiserer sig i en enkelt varegruppe. Du skal vide hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige produkter at vælge i blandt, udover bare letbeton.
Når du vil have varerne nu og her eller bare gerne vil undgå leveringsgebyret, så kunne du med fordel transportere byggematerialerne selv. Det er i høj grad et alternativ ved de gængse byggecentre.
Du bør kende de retningslinjer der gælder ved din bestilling online, så du kan slippe for problemer med fx returnering. Du bør derfor læse forretningens regningslinjer.
Der kan være forskel på salgspriserne på billige letbeton hos de forskellige online byggecentre. En del fokuserer på gode tilbud, imens nogle har fokus på kompetent rådgivning. Du bør tænke på hvad der er vigtigst for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre udbyder produkter fra mange forskellige leverandører, og som følge af dette kan du shoppe fra et stort sortiment af letbeton online.
De store byggemarkeder er udbredte og almenkendte firmaer, som bidrager til øget tryghed til dig som køber online. Dette kan du se som en fordel.
De store byggecentre finder du i de større byer, og dermed har mange valget om at købe online og køre materialerne på egen hånd. Af den grund har du mulighed for at slippe for leveringsgebyret, samt sågar få fat i produkterne med det samme.

Nichewebshop

De fleste små butikker er små firmaer, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, givetvis tilmed lokalt fra dit område. Dem bidrager du til idet du bestiller letbeton online på deres hjemmeside.
En masse niche netbutikker er ekstremt passionerede omkring deres produkter, da de kun sælger disse varer. Således vil du opleve ekstremt brugbar hjælp fra personale som er specialister i lige præcis letbeton.
De fleste små butikker er producenter af varerne som byggemarkederne sælger. Ved køb direkte hos nichebutikkerne online bør du få en billig pris.
De største byggemarkeder i Danmark
letbeton jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.100 personer i forretningens 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

letbeton silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og styres dagligt af i omegn af 1.000 personer i selskabets 41 butikker. Silvan satser på gode tilbud til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og omfatter i dag mere end 2.000 mennesker i virksomhedens 72 varehuse. Stark har fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

letbeton harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og omfatter i dag flere end 2.000 personer i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og styres dagligt af i nærheden af 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 500 millioner kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 kollegaer i deres 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og styres dagligt af flere end 2.300 kollegaer i byggemarkedets 56 butikker. Bygma satser på salg til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

letbeton bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 kollegaer i forretningens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og lønner i dag mere end 500 mennesker i deres 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen startede i 1944, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 ansatte i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Typisk vil det vise sig fundamentalt at udfærdige et regnskab for dit byggeprojekt, så man har et overblik over økonomien. Det bør være fordelagtigt at nedfærdige hver eneste udgift, hvorefter man bør nedfælde ens købspris for dem én efter én.
2Du har mulighed for at hente tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det fås i tilfælde af at byggeriet er CO2-besparende. Modtagelsen af tilskud er altså afhængig af at renoveringen forbedrer naturen.
3Man vil nødig stå uden det nødvendige værktøj. I mange tilfælde vil det være fornuftigt at have grejet tilgængeligt akkurat som du påbegynder byggeprocessen. Det er i øvrigt vigtigt at indkalkulere de tilhørende udgifter i budgettet.
4Du bør ikke gå på kompromis med dit velbefindende, så glem ikke påklædning som arbejdssko der beskytter dig med henblik på mulige risici. Det er smart med fokus på din sikkerhed i dit byggeprojekt, specielt hvis du ikke sikrer dig assistance fra en fagperson.
5Forberedelse viser sig som metoden til et godt forløb med projektet. Du bør overveje at nedskrive en klar dagsorden, som fortæller hvilke arbejdsopgaver der skal laves hvornår, med en dertilhørende prioriteringsliste. Husk at være skarp idet du sammensætter handlingsplanen.
6Du finder ekstremt mange guides og videoer på diverse hjemmesider som kan vejlede dig. Ikke mindst YouTube giver dig adgang til ret så meget anvendelig info, især forudsat at man benytter den engelske version.
7Det anbefales at indhente assistance til byggeprocessen, især når det kommer til større byggeprojekter. Flere byggerier kræver flere folk. Desuden vil det være bedre og mere socialt når man er flere om det.
8Forinden du iværksætter arbejdet kan det være meget vigtigt at have styr på, at det du vil lave overholder loven. Alt efter hvorhenne du bor vil der vise sig mange love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
9Det er meningsfuldt at du har de nødvendige byggematerialer handlet ind på forhånd inden du går til værks med dit byggeprojekt. Du har fordel af at nedskrive en punktforms indkøbsseddel som samler alt der skal bruges, og efterfølgende eftergå punkterne, således at du føler dig tryg ved at alt er klar.
10Det kan vurderes hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du i stedet for bør få professionel assistance til områder af byggeprocessen. Såfremt du køber professionel assistance kan det være fornuftigt at notere priser fra flere håndværkere.
11For projekter udenfor har eventuelt regnvejr en stor rolle. Af den grund bør du jævnligt tage notits af vejrforudsigelserne i dagene før dit byggeprojekt, så det ikke uden du havde regnet med det begynder at vælte ned bedst som du arbejder hårdt på det komplekse projekt.
12Der viser sig uden tvivl uventede vanskeligheder ved omfattende byggeprojekter, og følgelig vil det være meningsfuldt at man afsætter god nok tid i agendaen, med det formål at man er overbevist om at have tid nok til det.
De mest folkekære byggekæder
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket i særdeleshed er yderst flot. Scoren er baseret på 28.109 ratings, hvoraf imponerende 76 % giver den højeste karakter, og kun 4 % giver dumpekarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er enormt beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvoraf hele 59 % har givet toprating, og alene 9 % giver den laveste karakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er enormt imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 8 % har givet 1 stjerne. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er meget flot. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvoraf hele 84 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er hamrende godt arbejde. Scoren er baseret på 11.467 anbefalinger, hvoraf imponerende 86 % har givet topkarakter, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Hvilken mulighed for levering skal du vælge?

En lang række internet shops yder nu til dags en hel del forskellige billige leveringstyper til letbeton. En af dem der er mest populær er i dag afhentningssteder, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente dine varer når der er tid til det. Den er jo i høj grad let, samt i mange tilfælde tillige den billigste løsning til levering.

Du kan derudover forsøge at vælge at få sendt til din privatbolig eller til adressen på dit arbejde. Denne bliver til tider en tand mere bekostelig, men endvidere ret så problemfri ved køb af letbeton online. Den mindst kostelige leveringsmetode vil dog utvivlsomt være at du selv henter pakken, hvilket betinges af at du lever lige ved internet shoppens byggecenter, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Antal dages levering på letbeton er selvfølgelig ultra udslagsgivende forudsat vi mangler produktet nu og her, og herved er det jo relevant at du ser nærmere på det anslåede leveringstidspunkt ved letbeton. En stor portion e-shops – herunder Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – udlover billig levering på blot en enkelt hverdag på deres primære varenumre online, men vær opmærksom på at det regnes ud fra at ordren laves forud for et besluttet klokkeslæt, således at de har mulighed for at nå at få de nye varer pakket forud for at logistikpersonalet har fri.

Indtil flere online webshops byder på levering uden beregning på letbeton online, men tit er det påkrævet at der købes for en bestemt pris. Desuden skal man beslutte sig for den billigste leveringsmulighed, hvilket oftest vil blive at få dem til at levere dine produkter til et udleveringssted.

En hel del byggecentre frembyder klik-og-hent hvor man køber billig letbeton online og selv henter i butikken. Eksempelvis 10-4, Bauhaus, Silvan, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg og Davidsen. Byggemarkederne yder for eksempel afhentning af letbeton i følgende byer:

Nærum, Risskov, Thisted, København, Jyllinge, Ringsted, Farum, Nyborg, Haderslev, Allerød, Holstebro, Hjørring, Odder, Næstved, Brønshøj, Nakskov, Frederikshavn, Aalborg, Helsingør, Lillerød, Gladsaxe, Skive, Rønne, Kalundborg, Aarhus, Hedehusene, Rudersdal, Viborg, Frederikssund, Brøndby, Nykøbing Falster, Aabenraa, Gentofte, Herning, Søborg, Ølstykke, Struer, Hvidovre, Horsens, Tilst, Haslev, Kokkedal, Charlottenlund, Åbyhøj, Brønderslev, Albertslund, Hobro, Hørsholm, Randers, Stenløse, Vanløse, Frederiksværk, Dragør, Rødovre, Ballerup, Odense, Brabrand, Vejle, Solrød Strand, Vordingborg, Ishøj, Taastrup, Ikast, Roskilde, Greve, Skanderborg, Holbæk, Sønderborg, Vallensbæk, Kolding, Svendborg, Varde, Herlev, Lystrup, Valby, Nørresundby, Værløse, Virum, Køge, Lyngby, Glostrup, Birkerød, Højbjerg, Hedensted, Esbjerg, Hillerød, Fredericia, Tårnby, Grenaa, Slagelse, Frederiksberg, Silkeborg, Middelfart, og Korsør, .

Klik-og-hent ift. letbeton er en mulighed i samtlige områder af landet: Sjælland (Østsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Lolland, Amager, Falster, Sydsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Bornholm), Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn) og Jylland (Vestjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Nordjylland, Østjylland, Syddanmark, Midtjylland).

Når man kigger i søgedata bliver det tydeligt, at internet shoppere jævnligt kigger efter for eksempel letbeton online og køb letbeton. Derudover oplever vi ofte online shoppere søge bl.a. billig letbeton, letbeton priser og letbeton tilbud, plus de gængse byggecentre som Jem og Fix, Silvan, 10-4, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma og Davidsen.

Tilbud på letbeton

Det er efterhånden rigtig uproblematisk for enhver at kigge efter tilbud på billige letbeton online fra flere internet webshops, og for det har flertallet af netshops ikke kunne slippe for at reducere salgspriserne på letbeton helt i bund, og ydermere sikre fragt uden betaling.

Til gengæld kan det til hver en tid være lukrativt at se nærmere på forskellige butikker på nettet efter billige priser på letbeton online før du shopper, således at du er garanteret at skaffe sig den mindst kostelige pris. Se ikke bare på de velkendte byggekæder som Stark, Jem og Fix, 10-4, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus og Silvan.

Man må imidlertid være obs på, at hvis en forhandler på nettet tilbyder billige letbeton online til salg for en pris der anses for helt fantastisk lav, burde det undertiden være et bevis på en snydagtig internet forhandler. Bestillinger med betalingskort er imidlertid omsluttet af et reglement, hvilket værner os imod fup shops på nettet.

Vi tilråder generelt kortkøb eller betalinger med mobilen. Som alternativ bør du vælge en billig afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, for så vidt du har til hensigt at afdrage prisen på letbeton over et længere tidsrum. Dette foreslåes typisk ved nicheforhandlere, men ikke de kendte byggemarkeder som for eksempel Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg og Stark.

Ved indkig i tendenserne fremstår det klart, at netshoppere tit søger eksempelvis billig letbeton og letbeton priser. Derudover oplever vi mange gange mennesker kigge efter blandt andet køb letbeton, letbeton tilbud og letbeton online.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 stk kg letbeton er 3277 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 4 brugeranmeldelser.

Det var helt ok.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Se nærmere på nuværende kunders synspunkter

Trustpilot bringer dig uden sammenligning solide løsninger til at beskue en hel del nuværende forbrugeres iagttagelser og af den grund går vi ind for, at du gennemgår e-forretningens omtaler forud for at du handler billige letbeton online.

Facebook forærer dig tilsvarende adskillige belejlige chancer for at få kendskab til online firmaets pålidelighed. Her er der mange internet selskaber hvor folk kan tilkendegive en omtale af virksomhedens service, hvilket tillige bør anvendes til at danne dig et indtryk af kundetilfredsheden.

Før folk bestiller billige letbeton online hos en internet butik kan man de facto have øje for dens forretningsvilkår, det er dog gerne ikke videre interessant, særligt på de store byggekæder som Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix og Bygma.

En nem løsning er at tjekke hvorvidt netbutikken er e-mærket, eftersom det kan være et tegn på at internet butikken følger de danske love, samt at online firmaet tit revurderes af sagkyndige som har indsigt i reglementet på området.

Det er en rigtig god genvej til hjælpende service, når du møder udfordringer med din bestilling af letbeton. Tillige kan det anbefales at du er oppe på mærkerne omkring de mest vitale reglementer der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af letbeton online, som eksempelvis den returneringsret internet firmaet tilbyder.

I relation til det er det samtidig vigtigt, at man til enhver tid beholder ens kvittering, således man i fremtiden vil kunne bevidne købet af letbeton, hvad end man har handlet hos Stark, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4 eller Silvan.

Jens Kristensen gav 5 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

Martin gav 4 stjerner

god service

Inge Petersen gav 5 stjerner

Lynhurtig levering

Lene gav 5 stjerner

Super hurtig levering.

9 tips til din online shopping
1Forinden nogen køber billige letbeton på en internet handler kan de i og for sig sætte sig ind i e-butikkens handelsaftale, dog er det gerne et tidskrævende projekt. Dertil kan det være til hjælp at køberen er hensynstagende til de væsentligste retningslinjer der spiller ind i forbindelse med handlen med billige letbeton online, som fx den ombytningspolitik online butikken har.
2Den billigste løsning er dog at du selv henter varerne, hvilket er betinget af at du lever i nærheden af online webshoppens bopæl. Den metode til levering er selvfølgelig usædvanlig central såfremt du mangler letbeton om kort tid. Alternativt så præsterer en række internet handler levering uden omkostninger, men i reglen kun når du køber for et præcist beløb.
3Trustpilot tilbyder rigtig fine muligheder for at gennemrode en lang række aktuelle forbrugeres betragtninger og derfor foreslåes det, at du eftersøger internet forhandlerens omtaler før du shopper billige letbeton online. Facebook yder derudover immervæk strålende genveje til at få indsigt i internet butikkens troværdighed.
4Enkelte internet varehuse byder på gratis fragt på letbeton, men i mange tilfælde stiller det krav om at der aftages for et bestemt beløb. Ellers burde du tage den mest prisbevidste fragtløsning, hvilket mange gange er at få kørt produkterne til en pakkeshop. Fragtformen bliver sædvanligvis på den anden side ualmindeligt bekvem. Den mest billige løsning kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne.
5Det er jo efterhånden ret så hensigtsmæssigt for alle og enhver at sammenligne tilbud online på billige letbeton fra flere internet outlets, og altså præsterer masser af internet butikker portofri fragt. Det kan til hver en tid blive udbytterigt at prøve en række online forretninger efter udsalg og tilbud inden du bestiller, således at du er tryg ved at få fat i den mest attraktive pris.
6Vi anbefaler generelt at efterse hvorvidt webshoppen er e-mærket medlem, grundet at det typisk er en antydning af at internet forretningen opfylder de officielle regler, udover at forretningen fra tid til anden revideres af fagmænd der er meget bekendte med vedtægterne på området. Før nogen shopper billige letbeton på en internet butik kunne de utvivlsomt gennemløbe forhandlerens forretningsvilkår.
7En masse internet virksomheder yder på nuværende tidspunkt en hel del forskellige billige leveringsmetoder til letbeton. En yndling er i øjeblikket pakkeshoppen, og så kan du blot hente de købte produkter når du har lyst. Fragtmuligheden er altså super nem, samt tit ligeledes den mest betalelige fragttype.
8Fragttiden er jo vældig vigtig om vi skal bruge varen inden for få dage, og derfor er det faktisk centralt at man checker den estimerede leveringsdato ved letbeton. Masser af internet handler giver billig levering på blot en enkelt hverdag på en række produkter, som forudsætter at bestillingen indsendes inden et angivent klokkeslæt.
9Vi går generelt ind for kortbestillinger eller mobilbetaling. Køb med kort er indbefattet af en ordning, der beskytter køber imod uoprigtige online selskaber. Som et alternativ burde du drage fordel af en billig afbetalingsløsning fra fx ViaBill, forudsat du ser en fordel i at klare regningen over en længere periode.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk