BetonPris.dk

Lecaterm pristjek

Er du på udkig efter lecaterm? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er FC-Beton.dk, som sælger 1.000 stk for kun 9.327 kr. Det er 62 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 stk lecaterm inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
9.327 kr.Køb
9.817 kr.Køb
10.950 kr.Køb
12.975 kr.Køb
14.825 kr.Køb
16.875 kr.Køb
20.799 kr.Køb

*Seneste opdatering: 15. januar 2021 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre præsterer et stort udvalg af varer, imens andre fokuserer på en enkelt varetype. Du bør afveje om det er essentielt for dig at du har mange varetyper at vælge fra, foruden bare lecaterm.
Du vil finde forskellighed i prisen på billige lecaterm fra byggekæde til byggekæde. En del fokuserer på de bedste tilbud, imens nogle har fokus på service. Du bør overveje hvad du foretrækker.
For mange er byggeprojekter ens betydende med stribevis af spørgsmål. Hermed kan det overvejes at handle hos en online byggeshop, hvor du får information omkring lecaterm.
Det er selvfølgelig utrolig relevant at vide, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Som alternativ bør du overveje at kigge hos de andre.
Du skal vide hvilke retningslinjer der gør sig gældende når du bestiller online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis returret. Af den grund skal man tjekke byggeshoppens regningslinjer.
Hvis du har brug for produkterne hurtigt eller blot vil undgå fragten, så kunne du overveje at køre varerne selv. Det er hovedsageligt en mulighed i de kendte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er populære og bekendte forretninger, hvilket bidrager til en tryghedsfornemmelse når du shopper online. Det vil nogle se som positivt.
De kendte byggekæder udbyder produkter fra forskellige specialbutikker, så du kan shoppe fra et bredt sortiment af lecaterm online.
De gængse byggemarkeder findes i hele landet, og hermed har du valget om at bestille online og køre varerne personligt. Som følge af det har man chancen for at undvære fragtomkostningen, samt samtidig hente produkterne straks.

Nichewebshop

De fleste webshops som sælger få produkter har en enorm viden om de produkter de sælger online, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Således kan du opleve endnu mere informativ vejledning fra personale med ekspertviden i lige præcis lecaterm.
Majoriteten af webshops som fokuserer på en enkelt niche er små familiefirmaer, som tit har danske ejere, muligvis tilmed lokalt fra dit område. Dem kan du hjælpe idet du bestiller lecaterm online på deres hjemmeside.
Hovedparten af niche netbutikker styrer selv produktionen af de varer som du kan finde i byggecentrene. Ved køb direkte fra nichebutikkerne online kan du muligvis få ekstra gode tilbud.
De største byggemarkeder i Danmark

XL-Byg kom frem i 2002, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 medarbejdere i kædens 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

lecaterm harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 medarbejdere i de 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og omfatter i dag over 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 butikker. Stark tilstræber salg til professionelle, og omsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

lecaterm bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og styres dagligt af omkring 1.000 personer i deres 17 varehuse. Bauhaus satser på billige priser til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

lecaterm silvan

Silvan blev dannet i 1968, og lønner i dag over 1.000 kollegaer i forretningens 41 butikker. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og styres dagligt af omkring 2.300 ansatte i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma satser på at sælge til professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

lecaterm jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og omfatter i dag over 2.100 mennesker i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og styres dagligt af omkring 1.000 personer i de 9 butikker. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og udgøres i dag af ca. 100 ansatte i kædens 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for over 500 millioner kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og styres dagligt af i nærheden af 500 ansatte i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber salg til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Det bør overvejes om du magter at klare det hele selv, eller du skal investere i assistance fra en fagmand til dele af det. Når du får assistance fra en fagmand er der penge at spare ved at notere en pris fra flere entreprenører.
2Måske det viser sig afgørende at du har alle byggematerialer disponible på forhånd inden du tager fat på håndværket. Du kan lave en punktforms indkøbsseddel som indeholder alle de ting som er nødvendige, og dernæst tjekke hver eneste ting, med øje for at du er tryg ved at alt er på sin plads.
3Der præsenterer sig typisk uventede problemer når det handler om omfattende byggeprojekter, og pga. dette kan det være værdifuldt at der afsættes god nok tid i planen, således at man kan føle sig sikker på at man får det færdiggjort.
4Det kan vise sig at være godt at indhente en hjælpende hånd til byggeprocessen, i særdeleshed såfremt det er omfattende arbejdsopgaver. Større ting bør udføres af flere end en enkelt person. Ydermere viser det sig hurtigere og mere interessant når man ikke er alene om det.
5Før du optager byggeriet kan det vise sig vildt fundamentalt at man sikrer sig, at det du vil lave overholder gældende love. Afhængigt af din boligtype kan der være diverse retningslinjer for, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
6Ofte vil det vise sig meningsfuldt at have en budgetoversigt for dit projekt, så man har kontrol over omkostningerne. Det vil være sundt at gennemgå hver enkelt omkostning, og dernæst nedskrive udgiften ved dem en ad gangen.
7For byggeprojekter udenfor har vejret stor betydning. Derfor må du jævnligt undersøge vejrvarslen i forbindelse med byggeprojektet, så det forhåbentlig ikke ganske ubelejeligt starter med at stå ned i stænger i samme sekund som du er ved at færdiggøre dit ellers velplanlagte projekt.
8Du skal ikke på noget tidspunkt gå ned på arbejdsredskaber. Jævnligt kan det vise sig erstatteligt at du har det disponibelt idet du indleder byggeprocessen. I øvrigt er det afgørende at tage højde for de tilhørende omkostninger i byggeriets regnskab.
9Man kan få hjælp rent økonomisk til byggerier. Det ydes når projektet gør en forskel for miljøet. Det kræver altså at byggeprojektet har betydning for klimaet.
10Planlægning bliver metoden til et godt forløb med arbejdet. Du er nødt til at udarbejde en gennemarbejdet køreplan, som viser hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave hvornår, samt en dertilhørende kronologisk orden. Forsøg at være realistisk idet du nedskriver oversigten.
11Der findes endeløse hjælpeartikler og videoer på internettet som kan hjælpe dig. Ikke mindst YouTube giver dig adgang til meget brugbar viden, navnligt når man søger på engelsk.
12Du skal aldrig nogensinde undlade at tage højde for dit velbefindende, så husk beskyttelse herunder sikkerhedssko som sikrer dig overfor mulige ulykker. Det er smart at have styr på din sikkerhed i byggeprojektet, i særdeleshed såfremt du ikke skaffer hjælp fra en fagperson.
Danskernes foretrukne byggekæder
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er fantastisk godt arbejde. Ratingen er baseret på 11.467 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som vel at mærke er usædvanligt imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 9 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er kolossalt godt arbejde. Evalueringen er baseret på 23.161 meninger, hvor ikke mindre end 69 % giver den højeste karakter, og kun 8 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er hamrende overlegent. Ratingen er regnet ud fra 19.208 ratings, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet maksimum point, og alene 2 % giver 1 stjerne. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket klart er yderst imponerende. Ratingen grundlægges af 28.109 meninger, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med maksimum point, og alene 4 % giver dumpekarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsversion er bedst?

En masse internet foretagender frembyder til alt held flere billige fragtmetoder til lecaterm. Den mest benyttede er lige nu at få leveret til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente dine varer på et valgfrit tidspunkt. Fragtformen er altså særligt gnidningsløs, samt desuden desuden den prisbilligste form for fragt.

Du burde på samme måde udse dig at få produkterne leveret hjem til dig eller til hvor du arbejder. Løsningen er som regel en tak mere pebret, men også virkelig praktisk med lecaterm online. Den mest letkøbte fragtform vil dog utvivlsomt være at hente pakken selv, men den mulighed forudsætter at du har bopæl lige ved internet virksomhedens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Fragttiden på lecaterm er naturligvis meget aktuel om du mangler produktet om kort tid, og med det formål er det forholdsvis på sin plads at man ser leveringstidspunktet for lecaterm. Adskillige online webshops – eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – giver løfte om billig 1 hverdags levering på flere varenumre online, som trods alt regnes ud fra at ordren lægges før et besluttet klokkeslæt, så at de sandsynligvis kan nå at få produktet hen til fragtfirmaet forinden pakkepersonalet har fyraften.

Nogle online selskaber lover levering uden omkostninger på lecaterm online, men ofte påkræves det at der indkøbes for en præcis sum. Desuden kunne du gribe den billigste mulighed for levering, hvilket gerne er at få fragtmanden til at levere produkterne til et afhentningssted.

Flere kæder tildeler click-and-collect hvor du handler billig lecaterm hjemmefra og afhenter i byggemarkedet. Fx Bygma, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix og Stark. Byggekæderne yder blandt andet afhentning af lecaterm i følgende områder:

Haslev, Farum, Solrød Strand, Vanløse, Tilst, Ølstykke, Vallensbæk, Herning, Vordingborg, Haderslev, Brøndby, Nykøbing Falster, Jyllinge, Tårnby, Hvidovre, Næstved, Taastrup, Hobro, Odder, Hørsholm, Hedehusene, Ishøj, Nørresundby, Frederikshavn, Skanderborg, Ringsted, Birkerød, Greve, Esbjerg, Åbyhøj, Skive, Hjørring, Viborg, Vejle, Sønderborg, Brønshøj, Lillerød, København, Kalundborg, Risskov, Gladsaxe, Odense, Slagelse, Randers, Kolding, Søborg, Frederiksværk, Struer, Rudersdal, Glostrup, Nakskov, Thisted, Brønderslev, Køge, Silkeborg, Korsør, Fredericia, Rønne, Kokkedal, Rødovre, Roskilde, Svendborg, Aalborg, Aabenraa, Brabrand, Frederiksberg, Nærum, Valby, Hillerød, Ballerup, Ikast, Højbjerg, Allerød, Værløse, Virum, Herlev, Stenløse, Charlottenlund, Hedensted, Holstebro, Aarhus, Helsingør, Holbæk, Lystrup, Middelfart, Grenaa, Albertslund, Nyborg, Varde, Frederikssund, Gentofte, Dragør, Lyngby, og Horsens, .

Click-and-collect ift. lecaterm er muligt i alle dele af landet: Jylland (Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland, Østjylland, Syddanmark), Sjælland (Lolland, Midtsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Falster, Amager, Sydsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Østsjælland) og Fyn (Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn).

Når man ser på søgedata fremstår det markant, at mennesker jævnligt kigger efter for eksempel billig lecaterm og køb lecaterm. Man ser desuden tit netshoppere søge bl.a. lecaterm tilbud, lecaterm online og lecaterm priser, foruden de velkendte byggekæder som Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Stark, 10-4 og Jem og Fix.

Rabat på lecaterm

Det er jo efterhånden meget smart for alle at analysere tilbud på billige lecaterm online i blandt diverse shops på nettet, og altså har massevis af webbutikker ikke kunne lade være med at sænke prisen på lecaterm en hel del, og derudover sikre levering uden beregning.

Trods dette kan det til hver en tid være rentabelt at efterprøve et par forskellige internet virksomheder i Danmark efter rabatter og tilbud på lecaterm online før du køber, således at man er velinformeret til at modtage den skarpeste pris. Se ikke blot på de udbredte byggekæder som Stark, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma og Jem og Fix.

Man må bare ikke glemme, at når en online virksomhed sælger billige lecaterm online for en udsalgspris som virker besynderligt god, kunne det tit være et karakteristika der viser en fup webshop. Kortbetalinger er imidlertid en del af en regel, som værner dig imod uærlige internet forhandlere.

Vi tilråder shopping med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt kan du bruge en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, såfremt du har til hensigt at betale beløbet til lecaterm over et længere tidsrum. Det foreslåes typisk i online nichebutikker, men dog sjældent de gængse byggekæder som for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, 10-4, Bygma og Davidsen.

Når man kigger i statistikkerne står det markant, at internetbrugere typisk efterspørger for eksempel lecaterm tilbud og lecaterm online. Man ser derudover mange gange mennesker kigge efter blandt andet køb lecaterm, lecaterm priser og billig lecaterm.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 stk kg lecaterm er 7815 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 14 brugeranmeldelser.

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Kig på tidligere kunders synspunkter

Trustpilot forærer dig flere nyttige genveje til at se nøjere på diverse andre forbrugeres erfaringer og af den grund anbefaler vi, at du tolker online firmaets vurderinger før du lægger din bestilling på billige lecaterm online.

Facebook medfører desuden regulære strålende genveje til at få indsigt i online webshoppens kundefokus. Foruden det møder vi en del online varehuse i Danmark hvor det er muligt at frembringe en kritik af deres købsoplevelse, som på samme måde kan tages i brug til at vurdere hvor tilfredse kunderne er.

Inden folk bestiller billige lecaterm online i en webshop kan man i virkeligheden se på virksomhedens forretningsaftale, men det er typisk ikke specielt ophidsende, i særdeleshed på de udbredte byggecentre som XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Stark, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Bygma og Davidsen.

Et andet forslag er at se hvorvidt e-shoppen er e-mærket medlem, grundet at det skulle være en tryghed om at e-forhandleren efterlever de danske retningslinjer, og at internet butikken lejlighedsvis besigtiges af eksperter som er inde i reglementet på området.

Dette er en god anledning til en hjælpende hånd, hvis du forvoldes vanskeligheder som følge af dit køb af lecaterm. Dertil tilråder vi at kunden er opmærksom på de mest betydningsfulde regler i forbindelse med bestillingen af lecaterm online, som eksempelvis den ombytningspolitik webbutikken bruger.

I den relation er det ligeledes essesentielt, at man når som helst bibeholder sin kvittering, så man senere vil kunne vidne om bestillingen af lecaterm, uafhængig af om man køber ved Bygma, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Bauhaus eller Silvan.

Jesper C gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

Helle gav 4 stjerner

Fik varen på under 24 timer

Inge I gav 5 stjerner

Nem og meget fin service

Else gav 4 stjerner

Hurtig levering og god service..

9 gode råd til når du køber online
1Den billigste leveringsudgave vil i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne, hvilket stiller krav om at du fysisk befinder dig lige ved e-firmaets arbejdslager. Den fragtmetode kan være temmelig central i tilfælde af at man absolut skal bruge lecaterm med det samme. Alternativt så præsterer enkelte internet varehuse portofri fragt, men i reglen er det påkrævet at man aftager for en fastsat sum.
2Vi anbefaler generelt kortkøb eller mobilbetaling. Kortkøb er dækket ind under et lovbud, der værner folk overfor uægte online virksomheder. Som en alternativ mulighed bør du vælge et tilbud som fx ViaBill, når du har i sinde at finansiere beløbet over tid.
3Leveringstiden er ualmindeligt vigtig når vi har brug for varen straks, så med det formål er det relativt væsentligt at du gransker leveringstiden for lecaterm. En masse internet shops reklamerer med billig 1 dags levering på en række varer, men glem ikke at det er regnet ud fra at ordren placeres før et fastsat klokkeslæt.
4En masse webshops i Danmark giver på nuværende tidspunkt et stort udvalg af billige leveringstyper til lecaterm. Førstevalget hos mange er på nuværende tidspunkt at få leveret til en pakkeshop, hvor du selv afhenter de bestilte varer den dag der passer dig. Fragttypen er altså ekstremt gnidningsløs, og ofte tilmed den prisbilligste form for fragt.
5Trustpilot leverer fuldstændig gavnlige genveje til at gennemstøve en lang række andre konsumenters anmeldelser og af den grund foreslåes det, at du efterforsker online butikkens ratings forud for at du shopper billige lecaterm online. Facebook giver dig endvidere fuldstændig anstændige løsninger til at få indsigt i e-handlens pålidelighed.
6Inden folk shopper billige lecaterm hos en internet shop kan man reelt løbe igennem shoppens handelsbetingelser, det er dog oftest ikke særlig interessant. Yderligere er det klogt at køber er vaks omkring de mest vedkommende regler der har indvirkning på bestillingen af billige lecaterm online, eksempelvis hvilken byttepolitik online virksomheden tilbyder.
7Nogle få webbutikker præsterer fri fragt på lecaterm, men oftest er det så præmissen at man bestiller for en fastsat sum. Ellers skulle du overveje den billigste fragtløsning, der tit vil blive at få fragtmanden til at køre dine varer til en pakkeshop. Metoden er typisk ligeledes meget ligetil. Den mest billige leveringsversion kan ikke benægtes at være selv at hente pakken.
8Vi anbefaler at finde ud af om netshoppen er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det almindeligvis er et fingerpeg om at internet virksomheden efterfølger de danske regler, foruden at netbutikken fra tid til anden monitoreres af specialister som er indført i retningslinjerne. Forinden nogen køber billige lecaterm i en internet shop kunne de utvivlsomt gennemløbe netbutikkens handelsbetingelser.
9Det har vist sig at være ret så fleksibelt for almindelige dødelige at prissammenligne online på billige lecaterm hos diverse e-shops, og derved garanterer flere internet shops billig fragt. Til gengæld kan det til hver en tid være tiden værd at efterse nogle få internet handler efter rabat og tilbud før du køber, således at man er på den sikre side med at få fat i den mindst kostelige pris.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk