BetonPris.dk

Lecasten pristjek

Er du på udkig efter lecasten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er FC-Beton.dk, som sælger 1.000 stk for kun 9.327 kr. Det er 62 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 stk lecasten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
9.327 kr.Køb
9.817 kr.Køb
10.950 kr.Køb
12.975 kr.Køb
14.825 kr.Køb
16.875 kr.Køb
20.799 kr.Køb

*Seneste opdatering: 15. januar 2021 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart utrolig vigtigt at se, hvorvidt den vare du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du være nødt til at finde et andet.
Hvis du skal bruge dine byggematerialer nu og her eller blot ønsker at blive fri for fragten, så kan du overveje at køre materialerne på eget initiativ. Det er i særdeleshed en mulighed hos de store byggekæder.
For nogle er et byggeprojekt lig med adskillige spørgsmål. På grund af det kan du med fordel vælge et online byggecenter, hvor du tilbydes gode råd til valg af lecasten.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder når du shopper online, så du kan undgå problemer med eksempelvis returnering. Derfor bør man undersøge firmaets regningslinjer.
Nogle byggecentre præsterer et enormt udvalg, hvorimod øvrige fokuserer på en bestemt gruppe af vare. Du kan bestemme om det er afgørende for dig at have adskillige varegrupper at vælge fra, udover bare lecasten.
Du vil finde forskelle i prisen på billige lecasten fra webshop til webshop. Nogle fokuserer på gode tilbud, og andre har fokus på kompetent rådgivning. Du må overveje hvad der er vigtigst for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og kendte virksomheder, som bidrager til en tryghedsfornemmelse når man skal handle online. Dette vil nogle se som en fordel.
De gængse byggemarkeder er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og takket være dette har folk chancen for at bestille online og fragte byggematerialerne selv. Herigennem har man valget om at slippe for fragten, og ovenikøbet hente varerne straks.
De kendte byggekæder udbyder produkter fra forskellige leverandører, og takket være dette kan du handle fra et bredt sortiment af lecasten online.

Nichewebshop

De fleste nicheforretninger på nettet er eksperter i deres produkter, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Altså kan du opleve ekstra god service fra ansatte med specialistviden i lige præcis lecasten.
Diverse webshops med fokus på en enkelt niche er små firmaer, der i de fleste tilfælde har danske ejere, givetvis sågar lokalt fra dit område. Disse støtter du ved at bestille lecasten online på deres hjemmeside.
Alverdens webshops med fokus på en enkelt niche er producenter af de varer som du kan finde i byggecentrene. Ved at købe direkte igennem de nichefokuserede webshops online får du en skarpere pris.
Danmarks største byggekæder

Stark åbnede i 1896, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 ansatte i deres 72 byggecentre. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger årligt for over 7 milliarder kroner.

lecasten harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 personer i deres 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og styres dagligt af i omegn af 500 mennesker i de 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

lecasten bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres i dag af over 1.000 medarbejdere i firmaets 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 medarbejdere i virksomhedens 9 butikker. Davidsen sætter ind på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og beskæftiger i dag omkring 2.000 ansatte i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

lecasten silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og beskæftiger i dag omkring 1.000 kollegaer i de 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger nu cirka 100 personer i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 500 millioner kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres nu af cirka 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 butikker. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

lecasten jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres nu af cirka 2.100 personer i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Man skal under ingen omstændigheder gå ned på værktøj. Ofte vil det vise sig fornuftigt at du har udstyret parat forinden du påbegynder dit byggeprojekt. Derudover er det vigtigt at indkalkulere de medfølgende udgifter i økonomien.
2Du kan finde endeløse artikler og videoer på diverse hjemmesider som kan inspirere dig. I særlig grad YouTube faciliterer store mængder anvendelig info, navnligt når man søger på engelsk.
3Nogle gange kan man indhente økonomisk støtte til renoveringer. Det gives forudsat at ombygningen er klimavenligt. Det betinges altså af at byggeprojektet influerer positivt på klimaet.
4Det kan være en god idé at spørge om en hjælpende hånd til byggeprojektet, navnlig når der er tale om væsentlige byggeprojekter. Flere projekter skal gerne udføres af flere mennesker. Dertil bliver det mere produktivt og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
5Der præsenterer sig ofte uventede udfordringer ved avancerede byggeprojekter, og af den grund kan det vise sig essentielt at man har afsat betragtelig plads i tidsplanen, således at man er afslappet omkring at kunne få det færdiggjort.
6Du må aldrig nogensinde gå på kompromis med dit velbefindende, så glem ej påklædning inklusiv sko og hjelm der skåner dig imod eventuelle skader. Det er klogt at du husker sikkerheden i byggeriet, specielt når du ikke har hjælp fra en ekspert.
7I mange tilfælde vil det være fundamentalt at have lavet et budget for byggeprojektet, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det kan vise sig at være rationelt at dokumentere alle omkostninger, hvorefter man bør tjekke den billigste pris på dem én og én.
8Ved byggeprojekter udenfor har vejrsituationen en vigtig rolle. Af den grund må du ofte tjekke vejrprognosen i tiden op til byggeprocessen, så du ikke kommer til at opleve at det uden varsel går i gang med at stå ned i stænger når du netop arbejder hårdt på det store byggeprojekt.
9Potentielt kan det vise sig væsentligt at have de fornødne byggematerialer til disposition i god tid før du igangsætter dit byggeprojekt. Du får god gavn af at udfærdige en simpel liste hvorpå der noteres alt du skal bruge, og dernæst tjekke hvert eneste punkt, så du er tryg ved at alt er på sin plads.
10Godt forarbejde vil altid være metoden til at få en god oplevelse med dit arbejde. Du bør udarbejde en effektiv agenda, der viser hvilke opgaver der skal løses hvornår, og som også indeholder en rækkefølge. Husk at være skarp idet du nedskriver agendaen.
11Husk at tage til overvejelse om du ønsker at klare det hele selv, eller du i stedet for skal skaffe eksperthjælp til opstarten af byggeprocessen. Ifald du får assistance fra en fagperson er der penge at spare ved at søge uforpligtende tilbud fra forskellige entreprenører.
12Forud for at du igangsætter byggeprocessen må det være temmelig fundamentalt at have styr på, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der gælde forskellige retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
De bedst vurderede byggeshops
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er yderst overlegent. Vurderingen er baseret på 28.109 kommentarer, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og alene 4 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket klart er enormt godt arbejde. Evalueringen er baseret på 11.467 ratings, hvoraf hele 86 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er virkelig betryggende. Scoren er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er yderst betryggende. Vurderingen grundlægges af 23.161 meninger, hvoraf hele 69 % giver 5 stjerner, og alene 8 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket jo er kolossalt imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 59 % giver 5 stjerner, og kun 9 % har givet bundkarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmanér er bedst?

Mange online selskaber tilbyder nu til dags en hel del forskellige billige fragtformer til lecasten. Et hit er for øjeblikket at afsende til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente pakken når du har mulighed for det. Fragttypen er nemlig ultra simpel, og oftest ligeledes den prisbilligste fragtmulighed.

Du kunne lige så vel udse dig at få ordren bragt hjem til hvor du bor eller til når du er på job. Fragtformen er i regelen et hak mindre billig, men lige så vel ultra overkommelig ift. lecasten online. Den billigste leveringsmåde kan ikke benægtes at være selv at hente pakken, som jo nødvendiggør at du lever i nærheden af online shoppens byggemarked, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Fragtperioden på lecasten kan vise sig at være ekstremt aktuel forudsat vi har behov for produkterne straks, så i det øjemed er det selvsagt afgørende at du finder den anslåede leveringsdato på lecasten. Flere internet varehuse – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – giver løfte om billig 1 dags fragt på en række varer online, hvilket dog beroer på at ordren placeres inden et fastsat tidspunkt, med det formål at de kan nå at få dit nye produkt klar inden de lageransatte har fri.

Indtil flere internet varehuse præsterer gratis fragt på lecasten online, men typisk kun såfremt der handles for et bestemt beløb. Ellers burde man udvælge den mest billige type af levering, der i mange tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at køre varerne til et udleveringssted.

Mange byggemarkedskæder frembyder klik-og-hent hvor du bestiller billig lecasten online men selv henter i byggemarkedet. For eksempel Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Stark, 10-4, Jem og Fix og Davidsen. Byggecentrene frembyder bl.a. click-and-collect på lecasten i følgende byer:

Brønderslev, Risskov, Glostrup, Frederiksværk, Ishøj, Korsør, Åbyhøj, Farum, Fredericia, Kolding, Næstved, Grenaa, Hillerød, Vordingborg, Esbjerg, Gladsaxe, Dragør, Aalborg, Hørsholm, Nakskov, Lillerød, Nørresundby, Aabenraa, Vallensbæk, Skanderborg, Herlev, Højbjerg, Frederikshavn, Rudersdal, Thisted, Horsens, København, Nykøbing Falster, Haslev, Hvidovre, Tilst, Odense, Brøndby, Middelfart, Ølstykke, Ikast, Vejle, Hedensted, Sønderborg, Svendborg, Randers, Virum, Hobro, Ringsted, Birkerød, Solrød Strand, Roskilde, Slagelse, Brønshøj, Kalundborg, Skive, Taastrup, Søborg, Valby, Frederiksberg, Køge, Brabrand, Charlottenlund, Vanløse, Helsingør, Stenløse, Tårnby, Lyngby, Varde, Ballerup, Aarhus, Albertslund, Frederikssund, Jyllinge, Holbæk, Allerød, Holstebro, Greve, Værløse, Nyborg, Kokkedal, Hedehusene, Struer, Odder, Silkeborg, Nærum, Viborg, Hjørring, Rønne, Gentofte, Haderslev, Lystrup, Rødovre, og Herning, .

Klik-og-hent for lecasten er en mulighed i de fleste regioner af landet: Fyn (Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn), Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland, Østjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Nordjylland) og Sjælland (Nordsjælland, Amager, Sydsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Falster, Bornholm, Lolland, Østsjælland, Vestsjælland).

Når man ser på tallene bliver det klart, at online shoppere typisk kigger efter for eksempel køb lecasten og lecasten priser. Foruden dette oplever man jævnligt online shoppere søge efter for eksempel lecasten tilbud, lecasten online og billig lecasten, plus de gængse byggecentre som Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Davidsen og Stark.

Gode priser på lecasten

Det har vist sig at være rigtig bekvemt for alle at finde tilbud på billige lecasten online på diverse e-firmaer, og derved har flere online virksomheder set sig tvunget til at reducere prisniveauet på lecasten kolossalt, og derudover sikre fragt uden beregning.

Derfor kan det stadigvæk vise sig fordelagtigt at sammenligne nogle forskellige outlets på nettet efter rabatter og tilbud på lecasten online forinden du bestiller, så du er sikret at modtage den mest attraktive pris. Kig ikke blot på de store byggecentre som Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Silvan og XL-Byg.

Man bør dog være klar over, at såfremt en online shop afsætter billige lecasten online på tilbud til en salgspris som virker hamrende lav, så er det undertiden være et signal om en uoprigtig netbutik. Køb med kort er heldigvis omfattet af en foranstaltning, som beskytter køber overfor falske firmaer på nettet.

Generelt går vi ind for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som alternativ bør du bruge en løsning på afbetaling som for eksempel ViaBill, forudsat du efterspørger at afdrage regningen på lecasten ude i fremtiden. Dette tilbydes normalt ved nichebutikker, men sjældent de store byggecentre som for eksempel Davidsen, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, 10-4 og Bygma.

Når vi ser på tendenserne fremstår det tydeligt, at internet shoppere jævnligt leder efter eksempelvis billig lecasten og lecasten online. Foruden dette oplever vi ofte online shoppere lede efter eksempelvis køb lecasten, lecasten priser samt lecasten tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 stk kg lecasten er 7815 kr. Pristjekket er vurderet til 4.1 ud af 5 stjerner baseret på 13 brugeranmeldelser.

Hurtigt og nemt via WEB” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Gennemsøg tidligere brugeres anmeldelser

Trustpilot frembyder nogenlunde troværdige muligheder for at gøre dig bekendt med en stor portion aktuelle brugeres evalueringer og derved tilråder vi, at du gennemsøger online forhandlerens ratings før du bestiller billige lecasten online.

Facebook fremskaffer lige så vel faktisk relevante chancer for at få kendskab til internet butikkens pålidelighed. Desuden møder vi en række butikker på nettet som giver folk mulighed for at tilkendegive en omtale af købsoplevelsen, som tillige kan tages i brug til at afveje kundetilfredsheden.

Inden folk shopper billige lecasten online på en e-forretning kan de i og for sig tage stilling til e-shoppens handelsbetingelser, dog er det for det meste et tidskrævende arbejde, især ved de kendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Silvan, Stark, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen og XL-Byg.

Et andet alternativ kan være at se hvorvidt online virksomheden er e-mærket, eftersom det er en indikator for at online butikken opererer i overensstemmelse med dansk lovgivning, foruden at e-shoppen rutinemæssigt kigges til af fagfolk der mestrer de gældende vilkår.

Desuden giver det dig mulighed for at blive assisteret, hvis du forvoldes vanskeligheder som følge af dit køb af lecasten. Dertil rekommanderer vi at du er omhyggelig omkring de mest betydningsfulde betingelser der kan have indflydelse på bestillingen af lecasten online, for eksempel den returneringsret e-forretningen garanterer.

På grund af dette er det også relevant, at man altid beholder sin købsbekræftelse, således man en anden gang kan bevidne købet af lecasten, ligegyldig om man har handlet fra Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Bygma, 10-4, XL-Byg eller Stark.

Anna R gav 5 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Anders gav 4 stjerner

Hurtigt og let

Lars Mortensen gav 5 stjerner

Nemt køb

Lars gav 5 stjerner

Alt var i orden

9 tips til når du køber online
1Trustpilot indebærer ganske passelige chancer for at besigtige en hel del tidligere konsumenters opfattelser og herved er det prisværdigt, at du læser internet forretningens vurderinger før du handler billige lecasten online. Facebook forærer dig desuden super tiltalende muligheder for at få et kig ind i internet virksomhedens kundetilfredshed.
2Generelt slår vi et slag for at kigge om e-firmaet er e-mærke godkendt, eftersom det ofte er en indikator for at online webshoppen tilslutter sig de gældende danske regler, udover at shoppen rutinemæssigt overvåges af fagfolk som er meget fortrolige de gældende love. Forud for at nogen køber billige lecasten hos en internet shop burde man i reglen kigge på forhandlerens handelsbetingelser.
3Inden nogen bestiller billige lecasten hos en webshop kan man på en vis måde gøre sig bekendt med indholdet af e-shoppens vilkår, dog er det oftest en tidskrævende opgave. Herudover foreslåes det at du er obs på de væsentligste retningslinjer der er gældende for bestillingen af billige lecasten online, for eksempel hvilken returneringsret internet shoppen anvender.
4Temmelig mange online varehuse yder heldigvis mange forskellige billige leveringsformer til lecasten. En der er meget populær er p.t. at få leveret til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente varerne når der er mulighed for det. Løsningen er nemlig super hensigtsmæssig, og ofte endvidere den billigste løsning til levering.
5Det har vist sig at være temmelig simpelt for købere at søge information om priser online på billige lecasten fra diverse online selskaber, og altså garanterer utallige forhandlere på nettet fri fragt. Men det kan trods alt blive tiden værd at granske nogle enkelte forhandlere på nettet efter rabat og tilbud før du shopper, så man er sikker på at indhente den mest attraktive pris.
6Vi tilråder generelt betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er omsluttet af et lovbud, hvilket værner en imod uoprigtige firmaer på nettet. Alternativt kunne du overveje et afdragstilbud som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du higer efter at godtgøre betalingen over tid.
7Fragttiden kan i nogle tilfælde være ret så væsentlig om man har brug for produkterne med det samme, og med det formål er det jo meningsfuldt at vi ser nærmere på leveringstiden på lecasten. En stor portion forretninger på nettet reklamerer med billig 1 dags levering på flere varenumre, men det er afhængig af at handlen laves forinden et fast tidspunkt.
8En række internet varehuse byder på billig levering på lecasten, men i de fleste tilfælde kun ifald der indkøbes for en bestemt pris. Desuden burde man gribe den mindst kostelige leveringsmulighed, der tit er at få fragtmanden til at levere dine produkter til et udleveringssted. Leveringstypen viser sig somme tider ligeledes ultra ukompliceret. Den mest letkøbte type af levering vil dog altid være at du selv henter varerne.
9Den billigste fragtløsning er uden tvivl selv at hente pakken, som desværre stiller krav om at du lever nær e-firmaets adresse. Den fragtmulighed er ekstremt udslagsgivende såfremt du skal bruge lecasten om kort tid. Alternativt så sikrer en hel del e-firmaer fragt uden gebyr, men undertiden kun såfremt man shopper for en konkret sum.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk