BetonPris.dk

Lecanødder pristjek

Er du på udkig efter lecanødder? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Frishop.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.659 kr. Det er 64 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 liter lecanødder inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
1.659 kr.Køb
1.659 kr.Køb
2.499 kr.Køb
3.596 kr.Køb
3.775 kr.Køb
3.799 kr.Køb
4.536 kr.Køb

*Seneste opdatering: 15. januar 2021 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der vil være forskel på prisen på billige lecanødder fra byggekæde til byggekæde. Enkelte giver billige priser, og øvrige giver faglig sparring. Du må beslutte hvad der betyder mest for dig.
Det er selvfølgelig ekstremt vigtigt at se, om de varer du er på udkig efter online overhovedet er på lager hos byggekæden. Som alternativ kan du være tvunget til vælge et andet.
For de fleste er byggeri lig med en verden af spørgsmål. Derved kan du købe fra en netbutik, som giver hjælp og vejledning omkring lecanødder.
Hvis du skal bruge varerne med det samme eller bare ønsker at spare fragtomkostningen, så kunne du med fordel køre varerne selv. Dette er hovedsageligt en mulighed ved de store byggekæder.
Du bør kende de regler webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for udfordringer med for eksempel reklamationer. Derfor bør man tjekke webshoppens betingelser.
Nogle byggemarkeder sælger et stort vareudvalg, hvorimod nogle har fokus på en enkelt varegruppe. Du skal tænke igennem hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange varer at vælge i blandt, foruden blot lecanødder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og velkendte forretninger, hvilket bidrager til ubekymrethed til dig der skal købe online. Det vil nogle se som en fordel.
De udbredte byggekæder er fysisk til stede i de større byer, og på grund af det har kunderne chancen for at købe online og hente produkterne selv. Dermed har du chancen for at undgå fragtgebyret, og samtidig hente produkterne nu og her.
De gængse byggemarkeder samler produkter fra en lang række forskellige nichebutikker, og hermed kan du bestille fra et bredt sortiment af lecanødder online.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops med fokus på et smalt varesortiment står selv for produktion af de varer som de store byggekæder sælger. Idet du køber direkte hos niche netbutikkerne online kan du få en billig pris.
De fleste nichebutikker på internettet er eksperter i deres online produktudvalg, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Derfor vil du modtage ekstremt informativ assistance fra mennesker der er eksperter i netop lecanødder.
En masse nichefokuserede netbutikker er mindre virksomheder, der oftest er danske, givetvis sågar lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe når du køber lecanødder online på deres side.
Danmarks største byggemarkeder
lecanødder bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og udgøres nu af flere end 1.000 kollegaer i firmaets 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i billige priser til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og omfatter i dag cirka 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

lecanødder jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af ca. 2.100 medarbejdere i deres 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.300 medarbejdere i de 56 butikker. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og lønner i dag i omegn af 100 personer i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

lecanødder harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og omfatter i dag mere end 2.000 kollegaer i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

lecanødder silvan

Silvan startede i 1968, og lønner i dag i nærheden af 1.000 kollegaer i forretningens 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark startede i 1896, og beskæftiger nu cirka 2.000 personer i selskabets 72 varehuse. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og styres dagligt af ca. 1.000 ansatte i firmaets 9 butikker. Davidsen tilstræber salg til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og er nu arbejdsplads for cirka 500 kollegaer i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Potentielt kan det blive betydningsfuldt at have de fornødne byggematerialer indkøbt før du påbegynder håndværket. Du kunne udfærdige en hurtig huskeliste indeholdende det der er nødvendige, og derefter eftergå listen, så du er tryg ved at der ikke mangler noget.
2Det er af stor betydning at have et budget for byggeriet, så du har et økonomisk overblik. Det er forstandigt at beskrive hver enkelt udgift, hvorefter man bør notere beløbet for hver enkelt.
3Det er muligt at forsøge at få hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det får man når ombygningen er klimavenligt. Støtten beroer altså på at byggeriet har positiv betydning for naturen.
4Længe før du påbegynder byggeprocessen er det ufatteligt fornuftigt med en forsikring om, at byggeriet er lovligt. Med udgangspunkt i din bopæl vil der gælde diverse regler for, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
5Du har adgang til et stort udvalg af artikler og videoer på nettet som du kan finde hjælp i. Specielt YouTube er anvendeligt med utrolig meget almennyttig information, ikke mindst forudsat at man søger på engelsk.
6Godt forarbejde viser sig som nøglen til et uproblematisk forløb med dit byggeprojekt. Du er nødt til at liste en gennemarbejdet arbejdsplan, som fortæller hvilke gøremål der skal laves på hvilken dag, med en dertilhørende nummerorden. Forsøg at være realistisk i udarbejdelsen af arbejdsplanen.
7Du bør ikke se bort fra dit eget ve og vel, så husk sikkerhedstøj inklusiv sikkerhedshjelm som beskyttelse imod hændelige uheld. Det er essentielt at du husker dit eget ve og vel i byggeprojektet, ikke mindst ifald du ikke får professionel assistance.
8Man vil ikke stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. I mange tilfælde vil det være fundamentalt at du har udstyret klar til brug forinden du går løs med byggeprocessen. Glem ikke at tage højde for disse omkostninger i byggeriets budget.
9Du kan overveje om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for bør tilkøbe professionel hjælp til delelementer af byggeprocessen. Såfremt du benytter hjælp fra en professionel er det lukrativt at lede efter forslag fra flere foretagender.
10Der kommer ofte utidige bump på vejen ved omfangsrige projekter, og af den grund er det meningsfuldt at der er afsat rimelig plads i arbejdsplanen, med det formål at man kan føle sig tryg ved at nå i mål med projektet.
11Det kan være nyttigt at spørge om en hjælpende hånd til projektet, specielt i tilfælde af omfangsrige byggerier. Omfangsrige projekter stiller krav om flere end en enkelt person. Ydermere vil det vise sig bedre og mere socialt når man er flere om at bidrage.
12Ved opgaver udenfor har vind og vejr en afgørende rolle. Af den årsag bør du hyppigt se vejrmeldingerne i dagene op til byggeprocessen, så det ikke ud af det blå starter med at stå ned i stænger nøjagtig som du er trukket i arbejdstøjet til dit vigtige projekt.
De højest bedømte byggemarkeder
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er virkelig imponerende. Scoren er baseret på 28.109 ratings, hvor intet mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og bare 4 % giver den dårligste rating. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket jo er fantastisk beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 ratings, hvoraf imponerende 69 % giver topkarakter, og alene 8 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er hamrende overlegent. Karakteren er baseret på 19.208 bedømmelser, hvoraf imponerende 84 % giver den bedste karakter, og alene 2 % har givet den dårligste rating. Til dato har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er rigtig overlegent. Ratingen er regnet ud fra 2.856 ratings, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 9 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er utrolig flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvoraf hele 86 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % giver den laveste karakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsløsning skal jeg vælge?

Temmelig mange e-handler giver på nuværende tidspunkt et bredt udvalg af billige metoder til levering til lecanødder. Den mest almindelige er p.t. at afsende til en pakkeshop, hvor du så selv henter din pakke på et valgfrit tidspunkt. Fragtløsningen er altså vældig simpel, og endda også den mest betalelige fragtmulighed.

Du burde på samme måde prøve at få varerne leveret hjem til hvor du bor eller til når du er på job. Fragtmuligheden bliver oftest en kende mere omkostningsfuld, men tillige særdeles ligetil ved køb af lecanødder online. Den billigste leveringsudgave kan ikke benægtes at være selv at hente ordren, som desværre afhænger af at du fysisk befinder dig lige ved internet webshoppens butikker, fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på lecanødder kan vise sig at være ret betydningsfuld ifald vi behøver ordren med det samme, og herved er det uden tvivl meningsfuldt at man finder den anslåede leveringstid ved lecanødder. Flere e-forhandlere – eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – annoncerer billig levering efter en enkelt hverdag på en lang række af deres produkter online, men vær opmærksom på at det regnes ud fra at bestillingen køres igennem før et fast klokkeslæt, med hensynstagen til at de har mulighed for at nå at få ordren klar inden medarbejderne har fri.

En hel del internet webshops byder på fragt uden betaling på lecanødder online, men for det meste er det påkrævet at du shopper for et fastsat beløb. Som alternativ skulle man gribe den mest letkøbte fragttype, som i de fleste tilfælde er at få fragtfirmaet til at køre dine varer til en pakkeshop.

Adskillige netbutikker yder click-and-collect hvor du køber billig lecanødder online men afhenter i butikken. For eksempel Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Stark og Davidsen. De tildeler bl.a. afhentning af lecanødder i disse byer:

Odder, Virum, Køge, Værløse, Silkeborg, Horsens, Lillerød, Hjørring, Haderslev, Nykøbing Falster, Aarhus, Nyborg, Rudersdal, Middelfart, Jyllinge, Frederikshavn, Vordingborg, Skive, Ølstykke, Højbjerg, Ikast, Varde, Helsingør, Herlev, Brønshøj, Ishøj, Aabenraa, Solrød Strand, Randers, Lystrup, Farum, Brønderslev, Kalundborg, Taastrup, Odense, Glostrup, Åbyhøj, Tilst, Rødovre, Nærum, Hillerød, Kolding, Valby, Vanløse, Kokkedal, Herning, Ringsted, Vejle, Skanderborg, Dragør, Fredericia, Charlottenlund, Gentofte, Risskov, Birkerød, Nørresundby, Tårnby, Frederiksberg, Roskilde, Haslev, Hørsholm, Holbæk, Holstebro, Grenaa, Brabrand, Nakskov, Korsør, Rønne, Aalborg, Viborg, Hvidovre, Esbjerg, Hedehusene, Svendborg, København, Greve, Ballerup, Gladsaxe, Albertslund, Hedensted, Thisted, Sønderborg, Vallensbæk, Allerød, Frederiksværk, Frederikssund, Struer, Søborg, Lyngby, Brøndby, Hobro, Slagelse, Næstved, og Stenløse, .

Afhentning af lecanødder er muligt i alle regioner af landet: Sjælland (Falster, Nordsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Vestsjælland, Lolland, Østsjælland, Sydsjælland, Amager, Midtsjælland), Jylland (Nordjylland, Østjylland, Midtjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Syddanmark) og Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn).

Når vi ser på data står det markant, at mennesker jævnligt søger efter fx lecanødder priser og lecanødder tilbud. Foruden dette oplever vi ofte mennesker efterspørge eksempelvis lecanødder online, køb lecanødder samt billig lecanødder, plus de kendte byggecentre som Davidsen, XL-Byg, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Bauhaus og Bygma.

Gode tilbud på lecanødder

Det er jo ultra ligetil for købere at finde de bedste priser på billige lecanødder online hos forskellige internet butikker i Danmark, og med det motiv har massevis af e-handler set sig nødsaget til at trykke prisniveauet på lecanødder enormt, og derudover byde på levering uden betaling.

Til gengæld kan det imidlertid blive lukrativt at efterprøve en række e-handler efter tilbud og udsalg på lecanødder online inden du placerer ordren, sådan at du er skråsikker på at få fat i den billigste pris. Kig ikke kun på de velkendte byggecentre som XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Bygma og Silvan.

Du skal lige meget hvad være omhyggelig med, at ifald en online shop afhænder billige lecanødder online på tilbud til en tilbudspris der anses for ubegribelig overkommelig, så er det mange gange være en indikator for en svindel webbutik. Kortbestillinger er trods alt omfattet af en orden, hvilket beskytter dig som køber imod svindlende online varehuse.

Vi tilråder kortbestillinger eller MobilePay. Som et alternativ burde du benytte en løsning på afbetaling som eksempelvis ViaBill, når du foretrækker at finansiere omkostningerne til lecanødder ude i fremtiden. Det tilbydes normalt i nichefokuserede netbutikker, i modsætning til de velkendte byggecentre som for eksempel Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma og XL-Byg.

Ved kig i tendenserne er det tydeligt, at online shoppere typisk søger efter for eksempel lecanødder online og lecanødder priser. Foruden dette oplever vi jævnligt folk lede efter fx køb lecanødder, billig lecanødder og lecanødder tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 liter kg lecanødder er 1659 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

Lynhurtig expedition og forsendelse.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Undersøg tidligere brugeres betragtninger

Trustpilot fremskaffer flere uafhængige chancer for at kortlægge flere aktuelle forbrugeres omtaler og herved er det at foretrække, at du iagttager internet shoppens bedømmelser forud for at du færdiggør din shopping med billige lecanødder online.

Facebook forærer dig tillige nogenlunde hensigtsmæssige metoder til at få kendskab til online forhandlerens kundefokus. Foruden det ser vi nogle online webshops hvor det er muligt at udfærdige en omtale af virksomhedens service, hvilket desuden kan drages fordel af til at danne dig et indtryk af hvor glade kunderne er.

Inden nogen køber billige lecanødder online i en internet butik bør de reelt gennemlæse webshoppens handelsvilkår, dog er det for det meste et omfattende arbejde, særligt ved de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Stark og 10-4.

En anden løsning kunne være at finde ud af om internet webshoppen er støttet af e-mærket, eftersom det bør være en sikring om at internet shoppen imødekommer de danske regler, foruden at internet forhandleren løbende revideres af eksperter som behersker reglementet på området.

Derudover giver det dig genvej til at blive assisteret, for så vidt du møder dilemmaer som følge af dit indkøb af lecanødder. Derudover kan det anbefales at du er obs på de mest basale vilkår der kan influere på bestillingen af lecanødder online, som fx den ombytningsrettighed internet butikken benytter.

I den sammenhæng er det på samme måde vigtigt, at man når som helst bevarer sin faktura, således man en anden gang vil kunne bekræfte sit køb af lecanødder, uanset om man handler ved Silvan, Bygma, Stark, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen eller Jem og Fix.

Michael U gav 5 stjerner

Fornuftig pris

Jørgen C gav 4 stjerner

Intet at klage over

Inge gav 5 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

Jørgen Larsen gav 5 stjerner

Super hurtigt leverance.

9 tips til internetshopping
1Før nogen shopper billige lecanødder i en shop kan de reelt studere deres forretningsaftale, dog er det mange gange ikke særlig sjovt. Foruden dette er det anbefalelsesværdigt at køber er vidende om de vigtigste vilkår der gør sig gældende i forbindelse med handlen med billige lecanødder online, som eksempelvis den byttepolitik e-handlen bruger.
2Den mest prisbevidste fragttype vil altid være at du selv henter produkterne, som jo stiller krav om at du fysisk befinder dig lige ved e-firmaets hjemsted. Den leveringsløsning er naturligvis ret så bestemmende hvis du absolut skal bruge lecanødder omgående. Alternativt så sikrer indtil flere internet virksomheder fragt uden omkostninger, men typisk er det påkrævet at man handler for et fastsat beløb.
3Leveringstiden kan i nogle tilfælde være super vigtig forudsat man skal bruge produktet inden for få dage, så med det formål er det bestemt afgørende at man studerer det forventede leveringstidspunkt på lecanødder. De fleste online shops reklamerer med billig levering på næstkommende hverdag på adskillige produkter, men det afhænger af at bestillingen gennemføres inden et besluttet tidspunkt.
4Trustpilot leverer rigtig gavnlige genveje til at udforske en stor portion aktuelle køberes domme og derved støtter vi, at du udforsker internet butikkens ratings inden du shopper billige lecanødder online. Facebook leverer ydermere fuldt ud pæne løsninger til at få indtryk af e-handlens pålidelighed.
5En del online virksomheder tilbyder på nuværende tidspunkt diverse billige leveringsudgaver til lecanødder. Den mest populære er for nærværende at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter dine nye produkter lige når det passer dig. Leveringstypen er altså rigtig ukompliceret, og desuden ydermere den mest betalelige leveringsmanér.
6Det er ekstremt bekvemt for os alle at finde information om priser online på billige lecanødder hos diverse netshops, og af den grund tilbyder mange internet butikker fragt uden beregning. Trods dette kan det imidlertid vise sig rentabelt at granske enkelte e-firmaer efter tilbud og udsalg inden du køber, så du er tryg ved at skaffe sig den laveste pris.
7Generelt foreslår vi shopping med kort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er omsluttet af en ordning, der beskytter folk overfor fup internet outlets. Som et alternativ burde du vælge en afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, ifald du ønsker at betale pengene over en periode.
8Indtil flere e-handler i Danmark byder på portofri levering på lecanødder, men i reglen er det så præmissen at der indkøbes for en konkret pris. Derudover burde man overveje den mest billige form for fragt, som i mange tilfælde vil blive at få kørt varerne til en pakkeshop. Fragttypen bliver i regelen endvidere rigtig problemfri. Den billigste fragtløsning kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne.
9Generelt foreslår vi at tjekke hvorvidt e-handlen er godkendt af e-mærket, hvilket kan være en sikring om at internet webshoppen lever op til de gældende danske regler, udover at den undertiden ses til af sagkyndige som har nøje kendskab til vilkårene på området. Inden nogen handler billige lecanødder hos en butik på nettet kunne man i princippet tyde webbutikkens forretningsaftale.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk