BetonPris.dk

Lecakugler pristjek

Er du på udkig efter lecakugler? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Frishop.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.659 kr. Det er 64 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 liter lecakugler inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
1.659 kr.Køb
1.659 kr.Køb
2.499 kr.Køb
3.596 kr.Køb
3.775 kr.Køb
3.799 kr.Køb
4.536 kr.Køb

*Seneste opdatering: 15. januar 2021 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig ekstremt afgørende at vide, om den vare du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Ellers kan du finde et andet.
Nogle byggemarkeder udbyder et enormt udvalg af varer, imens nogle har fokus på en specifik varegruppe. Du kan reflektere over hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange typer af varer at vælge fra, udover bare lecakugler.
Der er variationer i salgspriserne på billige lecakugler hos de forskellige online byggecentre. Nogle fokuserer på de bedste tilbud, imens andre satser på faglig rådgivning. Du skal overveje hvad du foretrækker.
For nogle er gør-det-selv projekter ens betydende med en stor portion spørgsmål. Dermed kan du have fordel af at bestille ved en webshop, hvor du har mulighed for at få hjælp og vejledning omkring lecakugler.
Ifald du vil have dine byggematerialer hurtigt eller bare vil undgå leveringsomkostningen, så kan du med fordel køre materialerne personligt. Det er hovedsageligt muligt hos de store byggekæder.
Du bør kende de handelsbetingelser butikken udsteder når du køber online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. returnering. Af den grund bør du læse byggemarkedets betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder finder du overalt i landet, og på grund af det har de fleste chancen for at købe online og køre materialerne på eget initiativ. Takket være dette har man chancen for at slippe for leveringsgebyret, samt ovenikøbet hente varerne lige nu.
De store byggecentre er folkekære og almenkendte butikker, som kan give en tryghedsfornemmelse til dig der skal købe online. Det er noget nogle vil se som en fordel.
De udbredte byggemarkeder tilbyder varer fra en lang række forskellige specialbutikker, og takket være dette kan du handle fra et stort sortiment af lecakugler online.

Nichewebshop

Flertallet af nicheforretninger på nettet har ekstra meget forstand på de produkter de sælger online, idet de ikke sælger andet. Herved kan du opleve super erfaren assistance fra medarbejdere som er specialister i netop lecakugler.
De fleste specialiserede webshops er små familievirksomheder, der i de fleste tilfælde har danske ejere, eventuelt endda lokalt fra dit område. Disse kan du hjælpe når du bestiller lecakugler online hos dem.
Mange online nichebutikker styrer selv produktionen af produkterne som byggermarkederne forhandler. Idet du køber direkte på nicheforretningerne online kan du muligvis få lavere priser.
De største byggekæder i Danmark

Johannes Fog åbnede i 1920, og lønner i dag i nærheden af 500 personer i selskabets 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark startede i 1896, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 personer i byggemarkedets 72 butikker. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger nu omkring 2.300 medarbejdere i firmaets 56 varehuse. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

lecakugler silvan

Silvan startede i 1968, og omfatter i dag ca. 1.000 medarbejdere i firmaets 41 varehuse. Silvan er specialiseret i gode tilbud til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

lecakugler bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og lønner i dag i nærheden af 1.000 medarbejdere i deres 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger i dag ca. 1.000 personer i de 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

lecakugler harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger i dag omkring 2.000 ansatte i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

lecakugler jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og omfatter i dag mere end 2.100 mennesker i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og udgøres nu af cirka 2.000 personer i firmaets 104 varehuse. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og udgøres i dag af ca. 100 medarbejdere i firmaets 6 varehuse. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Du skal aldrig mangle udstyr. Det er fornuftigt at du har det tilgængeligt når du begynder på byggeriet. Det er desuden godt at inkludere omkostningerne hertil i dit økonomiske overblik.
2Du bør aldrig negligere dit eget ve og vel, så husk sikkerhedsbeklædning inklusiv arbejdshjelm der sikrer dig overfor mulige ulykker. Det er af stor betydning med fokus på dit velbefindende i byggeriet, navnlig ifald du ikke har assistance fra en fagperson.
3Der findes et stort udvalg af artikler og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få gratis hjælp. Specielt YouTube tilbyder dig vældig meget nyttig viden, i særlig grad såfremt du kigger på engelsk.
4Du kunne overveje om projektet er et du kan klare selv, eller du hellere skal sikre dig professionel assistance til færdiggørelsen af byggeriet. Såfremt du ønsker eksperthjælp vil det ofte være fordelagtigt at notere tilbud fra diverse håndværkere.
5Det kan vise sig nødvendigt at spørge om en hjælpende hånd til arbejdet, hovedsageligt hvis det er væsentlige arbejdsopgaver. Flere byggerier bør udføres af flere mennesker. Ydermere må det blive bedre og mere socialt når man er flere til at løse opgaven.
6Inden du optager dit byggeprojekt kan det blive usandsynligt meningsfuldt at man sikrer sig, at det du vil bygge er lovligt. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der gælde begrænsende retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
7Man kan spørge om et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det får man når renoveringen gør en forskel for miljøet. At få tilskud kræver med andre ord at ombygningen har positiv indfyldelse på miljøet.
8For udendørs projekter har vind og vejr en fundamental rolle. Således skal du løbende tjekke vejrudsigten i de dage der er op til arbejdets start, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde regnet med det begynder at stå ned i stænger når du lige er startet på det ellers velplanlagte projekt.
9Ofte vil det være fundamentalt at nedskrive en budgetoversigt for projektet, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det er fordelagtigt at nedfærdige hver enkelt omkostning, hvorefter man kunne undersøge mulige tilbud på dem hver især.
10Der præsenterer sig uden tvivl pludselige problematikker i tilfælde med store opgaver, og på grund af det kan det være meningsfuldt at man har afsat rigeligt med tid i kalenderen, som bidrager til at man kan føle sig overbevist om at kunne få det færdiggjort.
11Muligvis kan det blive at have noget at sige at have de nødvendige materialer til disposition før du indleder dit byggeprojekt. Du kan notere en hurtig huskeliste hvoraf der fremgår de materialer der bliver brug for, og så gennemgå materialerne, således at du er sikker på at alt er på sin plads.
12Forberedelse er vejen til at få en god oplevelse med dit byggeprojekt. Du bør liste en velovervejet strategi, som fortæller hvilke arbejdsopgaver der laves på hvilken dag, som også inkluderer en rækkefølge. Det anbefales at være konkret idet du udarbejder agendaen.
De højest bedømte byggemarkeder
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som altså er rigtig betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er temmelig flot. Scoren grundlægges af 11.467 kommentarer, hvor hele 86 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er kolossalt flot. Vurderingen er baseret på 23.161 bedømmelser, hvor intet mindre end 69 % giver den højeste karakter, og alene 8 % giver bundkarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er hamrende overlegent. Vurderingen grundlægges af 2.856 ratings, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 9 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ret så overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 anmeldelser, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 4 % kvitterer med den dårligste rating. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmåde skal du vælge?

Adskillige online varehuse tilbyder nu til dags diverse billige fragttyper til lecakugler. Den mest populære er lige nu at få sendt til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente dine nye varer den dag der passer dig. Metoden er altså i høj grad problemfri, samt tit tilmed den billigste fragtmulighed.

Du bør lige så vel forsøge at vælge at få sendt hjem til hvor du bor eller til din arbejdsplads. Den bliver somme tider en kende mere bekostelig, men samtidig usædvanlig nem for lecakugler online. Den mindst kostelige fragtform vil dog altid vise sig at være selv at hente pakken, som jo står og falder med at du har bopæl i nærheden af e-forretningens butikker, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Fragttiden på lecakugler er jo ultra vital i tilfælde af at du skal bruge din ordre om et øjeblik, og i det øjemed er det særdeles meningsfuldt at man kontrollerer tidshorisonten for levering for lecakugler. Adskillige byggecentre – herunder Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – garanterer billig levering efter en enkelt hverdag på en række varer online, hvilket dog kræver at der bestilles tidligere end et fastslået tidspunkt, så at de kan nå at få pakken pakket inden de logistikansatte drager hjemad.

Indtil flere webbutikker garanterer levering uden beregning på lecakugler online, men i de fleste tilfælde kun såfremt du shopper for et bestemt beløb. Alternativt skal man overveje den billigste slags levering, hvilket ofte vil blive at få dem til at levere bestillingen til en pakkeshop.

Masser af netbutikker yder afhentning hvor man køber billig lecakugler derhjemme men selv henter i byggemarkedet. For eksempel Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4 og Stark. De tilbyder fx klik-og-hent på lecakugler i disse byer:

Brøndby, Jyllinge, Grenaa, Brønderslev, Værløse, Frederiksværk, Allerød, Herning, Hobro, Nykøbing Falster, Hedensted, Haderslev, Sønderborg, Brønshøj, Hvidovre, Hillerød, Solrød Strand, Thisted, Roskilde, Esbjerg, Aarhus, Nørresundby, Højbjerg, Odense, Søborg, Rudersdal, Ballerup, Frederikssund, Randers, Silkeborg, Ishøj, København, Slagelse, Hedehusene, Farum, Rødovre, Varde, Skanderborg, Kolding, Viborg, Dragør, Fredericia, Gladsaxe, Vejle, Virum, Glostrup, Haslev, Rønne, Herlev, Stenløse, Ringsted, Svendborg, Hørsholm, Nakskov, Lyngby, Holstebro, Nærum, Taastrup, Aalborg, Hjørring, Vallensbæk, Nyborg, Lillerød, Kokkedal, Næstved, Odder, Ølstykke, Holbæk, Ikast, Brabrand, Birkerød, Aabenraa, Skive, Åbyhøj, Kalundborg, Køge, Charlottenlund, Vanløse, Horsens, Korsør, Helsingør, Lystrup, Tilst, Greve, Frederikshavn, Albertslund, Risskov, Tårnby, Valby, Middelfart, Frederiksberg, Vordingborg, Struer, og Gentofte, .

Klik-og-hent for lecakugler er tilgængeligt i samtlige områder af Danmark: Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn), Sjælland (Hovedstaden, Midtsjælland, Falster, Sydsjælland, Vestsjælland, Amager, Nordsjælland, Lolland, Østsjælland, Bornholm) og Jylland (Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Østjylland).

Når der ses på søgedata er det tydeligt, at internet shoppere jævnligt søger efter for eksempel køb lecakugler og lecakugler tilbud. Foruden dette oplever man mange gange folk kigge efter eksempelvis billig lecakugler, lecakugler priser og lecakugler online, plus de velkendte byggekæder som Bygma, Silvan, 10-4, XL-Byg, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus.

Få rabat på lecakugler

Det er efterhånden særligt simpelt for alle og enhver at sammenligne tilbud på billige lecakugler online på tværs af internet webshops, og herved har mange netbutikker set sig nødsaget til at mindske prisen på lecakugler drastisk, og i øvrigt sikre fri fragt.

Trods dette kan det stadigvæk blive nyttigt at udforske en række internet foretagender efter rabatter og tilbud på lecakugler online før du gennemfører din bestilling, således at man er sikret at få fat i den bedste pris. Se ikke blot på de kendte byggecentre som Davidsen, Bygma, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg og Silvan.

Man må alligevel være opmærksom på, at ifald en internet forhandler reklamerer billige lecakugler online på tilbud til en tilbudspris som er hamrende fordelagtig, burde det for det meste være et karakteristika der viser en fup internet webshop. Køb med kort er imidlertid indbefattet af en forordning, hvilket assisterer køberen overfor svindlende e-firmaer.

Vi foreslår generelt kortbetalinger eller MobilePay. Som alternativ burde du udnytte en afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, forudsat du agter at honorere betalingen af lecakugler over flere uger. Dette tilbydes normalt hos nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de gængse byggekæder som fx 10-4, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg og Davidsen.

Ses der på søgedata fremstår det tydeligt, at online shoppere typisk kigger efter eksempelvis lecakugler tilbud og lecakugler online. Derudover oplever vi typisk mennesker efterspørge eksempelvis lecakugler priser, billig lecakugler samt køb lecakugler.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 liter kg lecakugler er 1659 kr. Pristjekket er vurderet til 4.4 ud af 5 stjerner baseret på 14 brugeranmeldelser.

Fantastisk behandling” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Kig på nuværende kunders meninger

Trustpilot fremskaffer aldeles sikre chancer for at tyde mange forhenværende køberes opfattelser og af den grund er det fornuftigt, at du evaluerer online shoppens omtaler forinden du køber billige lecakugler online.

Facebook resulterer i lige så vel temmelig udmærkede metoder til at få en idé om online virksomhedens kundetilfredshed. Herinde ses endda online firmaer hvor kunder kan frembringe en evaluering af købsoplevelsen, som lige så vel burde anvendes til at få et indblik i kundetilfredsheden.

Inden nogen handler billige lecakugler online hos en e-forretning kan man faktisk sætte sig ind i shoppens forretningsvilkår, det er dog normalt ikke super interessant, særligt ved de gængse byggekæder som Stark, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og 10-4.

Et alternativ kunne måske være at kigge om online forhandleren er verificeret af e-mærket, siden det almindeligvis er en angivelse af at online butikken lever op til gældende dansk lovgivning, foruden at e-butikken tit ses til af fagfolk der mestrer de gældende love.

Derudover tilbydes du lejlighed til at blive assisteret, hvis du udsættes for udfordringer med din ordre på lecakugler. For øvrigt er det smart at køber er sat ind i de elementære reglementer der kan spille ind i forbindelse med købet af lecakugler online, som eksempelvis den ombytningsrettighed online firmaet tilsikrer.

I den sammenhæng er det ligeledes vigtigt, at man når som helst opbevarer sin ordremail, så man fremadrettet vil kunne eftervise købet af lecakugler, ligegyldig om man handler hos XL-Byg, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, 10-4 eller Stark.

Martin Knudsen gav 5 stjerner

Super hurtig levering.

Birthe gav 4 stjerner

Bestilte online

Niels gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

Lone Møller gav 5 stjerner

hurtig og præcis levering

9 gode råd til når du køber online
1Inden folk shopper billige lecakugler hos en internet butik kunne man for at være på den sikre side sætte sig ind i webshoppens handelsvilkår, men det er undertiden et omfattende projekt. Endvidere slår vi et slag for at køber er vidende om de væsentligste vedtægter der kan spille ind i forbindelse med handlen med billige lecakugler online, eksempelvis hvilken ombytningspolitik virksomheden har.
2Den billigste løsning til levering vil til enhver tid være at du selv henter varerne, som dog nødvendiggør at du bor tæt på online virksomhedens adresse. Den fragttype er jo vældig vital når man har brug for lecakugler om kort tid. Alternativt så garanterer en række webbutikker gratis levering, men i de fleste tilfælde kræves det at du bestiller for en konkret pris.
3Det er jo i høj grad enkelt for almindelige dødelige at vurdere tilbud online på billige lecakugler på diverse webbutikker, og på grund af dette lover utallige webshops portofri fragt. Dog kan det alligevel vise sig lønnende at checke et par online virksomheder efter tilbud og rabat forinden du shopper, sådan at du er usvigeligt sikker på at indhente den laveste pris.
4En lang række e-forretninger frembyder nu til dags et bredt udvalg af billige leveringsmetoder til lecakugler. En af de mest populære er i øjeblikket at afsende til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente produkterne på et valgfrit tidspunkt. Fragtmuligheden er jo i høj grad simpel, og typisk derudover den mest betalelige fragttype.
5Vi foreslår generelt at kigge hvorvidt internet webshoppen er støttet af e-mærket, som typisk er en indikation om at e-forhandleren imødekommer dansk lovgivning, foruden at virksomheden løbende revurderes af eksperter som er indført i vilkårene. Forinden nogen bestiller billige lecakugler på en online butik burde man egentlig overveje webbutikkens betingelser.
6Antal dages levering er selvfølgelig super udslagsgivende forudsat du behøver pakken inden for kort tid, så i det øjemed er det altså aktuelt at man kontrollerer den anslåede leveringstid for lecakugler. De fleste internet handler tilbyder billig 1 dags levering på masser af produkter, som imidlertid forudsætter at du når at bestille før et bestemt tidspunkt.
7Visse forhandlere på nettet tilbyder billig levering på lecakugler, men i mange tilfælde gælder det kun hvis man bestiller for et fastsat beløb. Ellers kan du udvælge den mest letkøbte leveringsudgave, som i mange tilfælde er at få dem til at levere pakken til et udleveringssted. Fragtformen viser sig til tider lige så vel yderst praktisk. Den mest prisbevidste form for fragt vil dog altid være selv at hente pakken.
8Trustpilot frembyder fuldkommen passende genveje til at studere ret mange eksisterende køberes opfattelser og af den grund foreslår vi, at du eksaminerer e-butikkens vurderinger forinden du køber billige lecakugler online. Facebook genererer på samme måde i højeste grad anstændige genveje til at få kendskab til netbutikkens kundefokus.
9Vi tilråder handler med kort eller MobilePay. Bestillinger med kort er omsluttet af en lov, som garanterer dig som kunde overfor svindlende netbutikker. Som en anden løsning bør du bruge en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, hvis du har til hensigt at afdrage pengene over en længere periode.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk