BetonPris.dk

Kantblokke pristjek

Er du på udkig efter kantblokke? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 500 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er FC-Beton.dk, som sælger 500 stk for kun 6.077 kr. Det er 44 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 500 stk kantblokke inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
6.077 kr.Køb
6.325 kr.Køb
6.895 kr.Køb
6.895 kr.Køb
7.449 kr.Køb
9.012 kr.Køb
9.103 kr.Køb

*Seneste opdatering: 15. januar 2021 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 500 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til højbede til støttemur til trappe

Varianter: gråmix med slået kant rødmix granit kok sorte beton

Størrelser: 14x14x21

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der kan være forskel på udsalgspriserne på billige kantblokke fra byggecenter til byggecenter. En del tilbyder gode tilbud, imens nogle giver et højt serviceniveau. Du skal gøre dig tanker om hvad der for dig betyder mest.
Ifald du har brug for dine byggematerialer nu og her eller bare ønsker at undgå fragtomkostningen, så kan du overveje at hente materialerne på eget initiativ. Dette er først og fremmest et alternativ ved de udbredte byggecentre.
Flere byggekæder præsterer et enormt udvalg af varer, hvorimod øvrige fokuserer på en specifik varegruppe. Du kan vurdere hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge i blandt, foruden bare kantblokke.
Det er naturligvis utrolig relevant at vide, hvorvidt de varer du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du lede andre steder.
For de fleste er byggeri lig med diverse spørgsmål. Hermed kan du overveje at bestille ved en webshop, hvor du kan modtage rådgivning og sparring omkring kantblokke.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende når du køber online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis returnering. Af den grund skal man læse butikkens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder har butikker nær dig, og herigennem har mange tilbuddet om at bestille online og køre byggematerialerne selv. Takket være dette har du chancen for at blive fri for fragtgebyret, samt tilmed få produkterne hurtigere.
De udbredte byggecentre samler produkter fra alverdens producenter, og pga. det kan du handle fra et stort udvalg af kantblokke online.
De store byggemarkeder er etablerede og landskendte virksomheder, hvilket bidrager til øget troværdighed når du skal købe online. Dette vil nogle se som en fordel.

Nichewebshop

De fleste nicheforhandlere er små familiefirmaer, der typisk er dansk ejede, måske tilmed lokalt i dit område. Disse bidrager du til når du bestiller kantblokke online på deres side.
Mange webshops som sælger få produkter er specialister i de varer de sælger online, da de fokuserer specifikt på disse varer. Herved får du formentlig endnu mere brugbar service fra personale der er specialister i netop kantblokke.
Flertallet af nichebutikker på internettet er producenter af produkterne som du kan finde i byggemarkederne. Når du køber direkte på disse nichewebshops online kan du få en billig pris.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

XL-Byg blev stiftet i 2002, og beskæftiger nu flere end 2.000 medarbejdere i de 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres i dag af omtrent 1.000 medarbejdere i forretningens 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

kantblokke bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og lønner i dag i nærheden af 1.000 ansatte i kædens 17 varehuse. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark sætter ind på salg til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og omfatter i dag i omegn af 2.300 mennesker i kædens 56 byggecentre. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og styres dagligt af omtrent 500 ansatte i deres 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

kantblokke silvan

Silvan begyndte i 1968, og lønner i dag flere end 1.000 medarbejdere i kædens 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

kantblokke harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og omfatter i dag omtrent 2.000 personer i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

kantblokke jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger i dag omkring 2.100 mennesker i forretningens 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og omfatter i dag omkring 100 kollegaer i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Ved byggeprojekter udendørs har vind og vejr en betydningsfuld rolle. Således kan du jævnligt lægge mærke til prognosen for vejret i den tid der er op til byggeriets start, så du undgår at det pludselig går i gang med at stå ned i stænger nøjagtig som du er ved at færdiggøre det komplekse projekt.
2Du har adgang til et bredt udvalg af guides og videoer online som kan hjælpe dig. Ikke mindst YouTube bringer dig en masse nyttig oplysning, i særlig grad når man benytter den engelske version.
3Forberedelse vedbliver at være vejen til et uproblematisk forløb med byggeprocessen. Du skal liste en effektiv dagsorden, som viser hvilke gøremål du vil udføre hvornår, samt en tilhørende kronologisk rækkefølge. Vær skarp når du laver din køreplan.
4Forud for at du starter arbejdet kan det vise sig ubeskriveligt vigtigt at være sikker på, at det du vil lave ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der vise sig diverse love omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
5Man kan få økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det fås såfremt renoveringen gør en forskel for klimaet. Tilskudet forudsætter altså at projektet influerer positivt på klimaet.
6Du kunne overveje hvorvidt projektet er et du kan klare selv, eller du må tilkøbe assistance fra en fagmand til delelementer af arbejdet. Såfremt du fremskaffer assistance fra en professionel er det fordelagtigt at lede efter tilbud fra en håndfuld selskaber.
7Du må unden ingen omstændigheder gå på kompromis med dit velbefindende, så husk beklædning såsom hjelm og sko som hjælper dig overfor mulige uheld. Det er essentielt at du husker dit velbefindende i byggeprocessen, i særdeleshed ifald du ikke får eksperthjælp.
8Det er vigtigt at du har de fornødne bygningsmaterialer parat i god tid før du kaster dig over byggeprocessen. Du får god gavn af at lave en overskuelig huskeliste med alt hvad der skal bruges, og dernæst granske hvert eneste punkt, hvormed du er sikker på at du har styr på det.
9Det kan overvejes at søge assistance til byggearbejdet, i særdeleshed såfremt det er store ombygninger. Flere opgaver bør udføres af flere folk. Samtidig bør det være bedre og mere socialt når man er flere om opgaven.
10Der præsenterer sig uden tvivl ubelejlige bump på vejen når det kommer til krævende byggeprojekter, og derfor kan det være væsentligt at man har afsat tilstrækkelig tid i agendaen, så man er ubekymret om at man ikke kommer i tidsmangel.
11Du må på ingen måde undvære arbejdsredskaber. I mange tilfælde vil det være klogt at have udstyret ved hånden akkurat som du tager fat på arbejdet. Det er derudover afgørende at indkalkulere de tilhørende omkostninger i budgettet for byggeriet.
12Typisk vil det være fornuftigt at udarbejde et udgiftsbudget for istandsættelsen, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det kan blive behjælpeligt at gennemgå hver enkelt udgiftspost, og dernæst søge sig frem til online tilbud på dem hver især.
Danskernes favorit byggemarkeder
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er rigtig betryggende. Ratingen er baseret på 11.467 ratings, hvor ikke mindre end 86 % giver den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvfølgelig er enormt godt arbejde. Ratingen grundlægges af 28.109 kommentarer, hvor imponerende 76 % giver topkarakter, og bare 4 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som selvsagt er virkelig betryggende. Vurderingen er baseret på 23.161 kommentarer, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med toprating, og alene 8 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er absolut flot. Vurderingen er baseret på 19.208 anbefalinger, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er ret så overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og blot 9 % giver bundkarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsløsning er bedst?

En del butikker på nettet tilbyder i dag alverdens billige leveringsudgaver til kantblokke. Den mest benyttede er lige nu at få leveret til et udleveringssted, hvor du selv kan afhente din pakke når det passer ind i din kalender. Denne er nemlig ret hensigtsmæssig, samt ofte også den mest letkøbte form for fragt.

Du kan også vælge at vælge levering til din lejlighed eller hus eller til dit arbejde. Fragtformen bliver som oftest en tand mindre billig, men lige så vel vældig bekvem for kantblokke online. Den mest billige fragtform er uden tvivl at du selv henter varerne, hvilket forudsætter at du befinder dig i kort afstand af e-handlens butikker, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Fragtperioden på kantblokke er naturligvis særdeles essentiel såfremt vi mangler din pakke nu og her, så af den grund er det jo på sin plads at vi undersøger det anslåede leveringstidspunkt på kantblokke. Adskillige outlets på nettet – eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – frembyder billig levering på næstkommende hverdag på deres favorit varenumre online, men vær på vagt da det er underforstået at bestillingen gennemføres forinden et givent klokkeslæt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få produktet ud af døren forud for at logistikpersonalet får fri.

Flere netshops frembyder fri fragt på kantblokke online, men i de fleste tilfælde kun såfremt man indkøber for en konkret pris. I øvrigt skal man tage den mest letkøbte leveringsmodel, hvilket oftest er at få fragtfirmaet til at køre din pakke til en pakkeshop.

Mange webbutikker tildeler afhentning hvor du handler billig kantblokke på nettet men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Stark og Bygma. Byggecentrene tilbyder eksempelvis klik-og-hent på kantblokke i disse byer:

Greve, Brønshøj, Vordingborg, Gentofte, Nyborg, Hillerød, Hedehusene, Nørresundby, Nykøbing Falster, Ikast, Tårnby, Frederiksberg, Glostrup, Ringsted, Fredericia, Slagelse, Dragør, København, Aalborg, Nakskov, Holstebro, Tilst, Aarhus, Højbjerg, Kokkedal, Hobro, Kolding, Middelfart, Skanderborg, Thisted, Farum, Charlottenlund, Rødovre, Vallensbæk, Frederikssund, Næstved, Søborg, Haslev, Holbæk, Nærum, Struer, Solrød Strand, Aabenraa, Korsør, Ballerup, Odder, Skive, Virum, Viborg, Esbjerg, Frederiksværk, Birkerød, Køge, Brøndby, Svendborg, Vanløse, Vejle, Herlev, Allerød, Randers, Varde, Grenaa, Hvidovre, Albertslund, Horsens, Brønderslev, Frederikshavn, Valby, Herning, Stenløse, Rudersdal, Lillerød, Åbyhøj, Ishøj, Gladsaxe, Kalundborg, Taastrup, Hjørring, Hedensted, Odense, Jyllinge, Ølstykke, Værløse, Lystrup, Risskov, Roskilde, Helsingør, Sønderborg, Silkeborg, Brabrand, Lyngby, Rønne, Hørsholm, og Haderslev, .

Klik-og-hent ift. kantblokke er tilgængeligt i samtlige områder af Danmark: Fyn (Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn), Sjælland (Hovedstaden, Bornholm, Amager, Midtsjælland, Østsjælland, Lolland, Sydsjælland, Nordsjælland, Falster, Vestsjælland) og Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Østjylland, Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark, Nordjylland).

Når man kigger i statistikkerne bliver det tydeligt, at internet shoppere ofte søger for eksempel kantblokke priser og billig kantblokke. Foruden dette oplever man ofte online shoppere søge fx kantblokke online, kantblokke tilbud samt køb kantblokke, plus de velkendte byggecentre som Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Silvan, Bauhaus, Davidsen og Jem og Fix.

Gode tilbud på kantblokke

Det er jo vældig let for internetbrugere at analysere tilbud på billige kantblokke online hos flere netbutikker, og til gengæld har de fleste internet handler i Danmark set sig tvunget til at sænke priserne på kantblokke betragteligt, og ydermere garantere levering uden beregning.

Det kan ikke desto mindre være indbringende at inspicere et par forskellige internet butikker efter tilbud og rabatter på kantblokke online forinden du shopper, så man er sikret at opnå den skarpeste pris. Kig ikke blot hos de velkendte byggekæder som Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Stark, Bygma, XL-Byg, Davidsen og Harald Nyborg.

Man bør dog ikke glemme, at ifald en forhandler på nettet reklamerer billige kantblokke online på tilbud til en pris som virker besynderligt billig, så kan det for det meste være et signal om en bedragerisk webshop. Bestillinger med betalingskort er dog omfattet af en bestemmelse, hvilket garanterer en imod svindlende e-handler.

Generelt går vi ind for kortbestillinger eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed burde du vælge en billig afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, forudsat du gerne vil godtgøre betalingen af kantblokke ude i fremtiden. Det tilbydes ofte i niche netbutikker, men sjældent de kendte byggekæder som eksempelvis Stark, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Bygma, Davidsen og Jem og Fix.

Når der ses på data fremstår det markant, at internet shoppere tit efterspørger bl.a. billig kantblokke og kantblokke online. Man ser desuden ofte internet shoppere lede efter eksempelvis kantblokke priser, køb kantblokke samt kantblokke tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 500 stk kg kantblokke er 5140 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 3 brugeranmeldelser.

Altid et godt tilbud” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til højbede til støttemur til trappe

Varianter: sorte rødmix granit kok med slået kant gråmix beton

Størrelser: 14x14x21

Undersøg eksisterende kunders vurderinger

Trustpilot genererer ganske udmærkede chancer for at vurdere en række øvrige brugeres erfaringer og af den grund kan det være til hjælp, at du eksaminerer e-firmaets vurderinger inden du handler billige kantblokke online.

Facebook fremskaffer ligeledes fuldt ud relevante metoder til at få indblik i e-forhandlerens kundetilfredshed. Derudover er der endda internet firmaer som giver folk mulighed for at forfatte en vurdering af købsoplevelsen, som tillige burde drages fordel af til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

Inden folk handler billige kantblokke online i en webshop behøver de for at være på den sikre side gennemgå netbutikkens handelsvilkår, men det er normalt ikke super spændende, særligt ved de gængse byggemarkeder som Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Stark, Bauhaus, 10-4 og Jem og Fix.

Et andet forslag kunne være at se nærmere på om webshoppen er tilsluttet e-mærket, grundet at det skulle være en indikation om at internet shoppen følger de danske love, udover at e-firmaet hyppigt føres tilsyn med af specialister som forstår de gældende regulativer.

Derudover giver det dig lejlighed til opbakning, når du oplever problemer som følge af din shopping med kantblokke. Herudover kan det anbefales at du er omhyggelig omkring de mest centrale forhold der har indvirkning på købet af kantblokke online, som eksempelvis den byttepolitik e-forhandleren lover.

På grund af dette er det virkelig afgørende, at man stadigvæk gemmer ens ordrekvittering, så man altid kan vidne om købet af kantblokke, ligegyldig om man bestiller ved Stark, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Bygma eller Bauhaus.

Rasmus gav 5 stjerner

Bliver leveret til dato

Tina gav 4 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Inger Jensen gav 5 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Thomas gav 5 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

9 gode råd til din online shopping
1Temmelig mange internet outlets giver nu om dage et stort udvalg af billige metoder til levering til kantblokke. En af dem der er mest populær er på nuværende tidspunkt at få afleveret pakken hos en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente dine produkter på et selvvalgt tidspunkt. Løsningen er jo meget simpel, og mange gange tilmed den mest letkøbte leveringsform.
2Den mest letkøbte leveringsmetode vil utvivlsomt være at du selv henter ordren, som desværre står og falder med at du bor lige ved online forretningens hjemsted. Den leveringsmanér er selvfølgelig usædvanlig bestemmende når vi absolut skal bruge kantblokke omgående. Alternativt så lover en række e-shops i Danmark fri fragt, men for det meste kræver det at man køber for et fastsat beløb.
3Før nogen shopper billige kantblokke i en shop på nettet behøver de sådan set få overblik over dens vilkår, men det er bare ikke videre interessant. Tilsvarende er det prisværdigt at kunden er hensynstagende til de mest vitale reglementer der kan håndhæves i forbindelse med købet af billige kantblokke online, fx den byttepolitik webbutikken tilbyder.
4Leveringstidspunktet er selvfølgelig ret afgørende forudsat vi mangler produktet nu og her, så med det formål er det skam essentielt at vi kontrollerer den forventede leveringstid ved kantblokke. Flere internet butikker lover billig 1 hverdags levering på mange af deres produkter, som imidlertid er underforstået at handlen gemmenføres forud for et konkret klokkeslæt.
5Vi tilråder køb med betalingskort eller MobilePay. Bestillinger med kort er en del af en lov, hvilket skærmer dig som kunde imod svindlende internet handler. Som alternativ bør du drage fordel af en afbetalingsordning som fx ViaBill, hvis du gerne vil finansiere beløbet af flere omgange.
6En hel del firmaer på nettet yder gratis fragt på kantblokke, men tit forudsætter det at der shoppes for et præcist beløb. Ellers må man tage den mest prisbevidste type af levering, hvilket gerne vil være at få fragtmanden til at bringe din bestilling til et udleveringssted. Denne bliver beklageligvis lige så vel meget fremkommelig. Den prisbilligste leveringsversion er unægtelig at hente varerne selv.
7Trustpilot indebærer en del strålende løsninger til at finde ud af en række tidligere brugeres observationer og derved er det en hjælp, at du kigger på webbutikkens anmeldelser inden du handler billige kantblokke online. Facebook præsterer også flere fornemme løsninger til at få indblik i internet selskabets troværdighed.
8Det er i dag yderst simpelt for forbrugerne at prissammenligne online på billige kantblokke på forskellige e-butikker, og til gengæld yder adskillige online shops levering uden gebyr. Trods dette kan det til hver en tid blive lønsomt at kontrollere diverse e-butikker efter rabat og tilbud forinden du handler, således at du er velinformeret til at få den mest attraktive pris.
9Vi foreslår generelt at kigge om webshoppen er medlem af e-mærket, siden det er et signal om at e-forhandleren efterfølger de danske retningslinjer, udover at online virksomheden jævnligt overværes af sagkyndige der er inde i de gældende love. Før folk bestiller billige kantblokke i en shop på nettet bør de altid tyde netshoppens handelsbetingelser.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk