BetonPris.dk

Gasbeton pristjek

Er du på udkig efter gasbeton? Vi har fundet 4 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 stk for kun 3.389 kr. Det er 27 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 stk gasbeton inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
3.389 kr.Køb
4.495 kr.Køb
4.794 kr.Køb
5.401 kr.Køb

*Seneste opdatering: 15. januar 2021 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du står og skal bruge dine byggematerialer med det samme eller bare har lyst til at undvære fragtomkostningen, så kan du med fordel køre produkterne på egen hånd. Dette er særligt et alternativ hos de velkendte byggemarkeder.
Det er selvsagt ekstremt afgørende at se, om de produkter du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du finde et andet.
For mange er et byggeprojekt lig med massevis af spørgsmål. Af den grund er det fordelagtigt at købe fra en online byggeshop, hvor du får hjælp til valg af gasbeton.
Nogle byggekæder tilbyder et bredt sortiment, hvorimod øvrige har fokus på en bestemt varegruppe. Du kan bestemme om det er betydningsfuldt for dig at have mange varegrupper at vælge i blandt, udover bare gasbeton.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser butikken udsteder når du shopper online, så du kan undgå problemer med eksempelvis returret. Derfor skal man læse webshoppens regler.
Du vil finde ulighed i priserne på billige gasbeton hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte vil have de bedste priser, hvorimod nogle har en høj grad af service. Du bør gøre dig tanker om hvad du helst vil have.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er populære og bekendte butikker, hvilket kan medvirke til øget troværdighed til dig der skal købe online. Dette kan du se fordele i.
De velkendte byggekæder sælger varer fra adskillige producenter, og dermed har du mulighed for at bestille fra et bredt sortiment af gasbeton online.
De gængse byggekæder har butikker i det meste af landet, og som følge af det har folk tilbuddet om at købe online og fragte byggematerialerne selv. Derved har man mulighed for at blive fri for fragtgebyret, og endda have produkterne hurtigere.

Nichewebshop

De fleste nichespecifikke netbutikker er producenter af varerne som du kan finde hos byggekæderne. Ved at købe direkte fra disse nichewebshops online vil du få et ekstra godt tilbud.
Alverdens nichebutikker er ekstremt passionerede omkring de varer de sælger online, da de kun sælger disse produkter. Ergo vil du få ekstra kompetent hjælp fra folk som er eksperter i netop gasbeton.
Størstedelen af nichespecifikke netbutikker er mindre virksomheder, der oftest er danske, givetvis tilmed lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at hjælpe når du køber gasbeton online fra deres webshop.
Danmarks største byggekæder

Johannes Fog kom frem i 1920, og beskæftiger nu flere end 500 personer i deres 9 butikker. Johannes Fog har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

gasbeton harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 mennesker i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

gasbeton jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres i dag af omkring 2.100 personer i firmaets 122 butikker. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

gasbeton silvan

Silvan blev dannet i 1968, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 personer i de 41 byggecentre. Silvan satser på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

gasbeton bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 kollegaer i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omkring 100 kollegaer i selskabets 6 byggecentre. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

Bygma kom frem i 1952, og udgøres nu af i omegn af 2.300 ansatte i kædens 56 byggecentre. Bygma har fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres nu af i omegn af 2.000 ansatte i firmaets 72 varehuse. Stark fokuserer på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og beskæftiger i dag mere end 1.000 personer i de 9 varehuse. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Ved udendørs projekter har eventuelt regnvejr en afgørende rolle. Således må du ofte se vejrberetningerne i forbindelse med byggeriets start, så du ikke kommer til at opleve at det uden varsel starter med at stå ned i stænger når du lige er midt i dit komplekse projekt.
2Det kan blive væsentligt at have de presserende byggematerialer tilgængelige forinden du starter håndværket. Du har god gavn af at lave en enkel note med de materialer du skal bruge, og bagefter tjekke hvert enkelt punkt, hvormed du bliver sikker på at du har styr på det.
3Der kommer typisk uforudsete hovedpiner når det gælder større byggeprojekter, og som følge heraf viser det sig essentielt at man afsætter en god portion plads i køreplanen, som vil medvirke til at man kan være ubekymret om at nå i mål til tiden.
4Du kan overveje hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du kan have fordel af at skaffe professionel hjælp til afslutningen af det. Hvis du henter assistance fra en fagperson er det lukrativt at tage imod prisoverslag fra diverse foretagender.
5Du bør ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige udstyr. Typisk vil det være smart at have grejet til disposition forinden du iværksætter byggeprojektet. Du bør i øvrigt huske at inkludere de her omkostninger i budgettet for byggeprojektet.
6Nogle gange kan man spørge om tilskud fra det offentlige til byggerier. Det kan man få i tilfælde hvor byggeprojektet er miljøvenligt. Det forudsætter med andre ord at byggeprojektet har betydning for planeten.
7Typisk vil det være fundamentalt at udarbejde et udgiftsbudget for ombygningen, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det bør blive økonomisk at gennemgå hver enkelt omkostning, hvorefter man bør indsamle prisen på dem én efter én.
8Du har adgang til stribevis af artikler og videoer via internettet hvorfra du kan få gode råd. Navnligt YouTube giver dig adgang til betydelige mængder gavnlig info, især forudsat at du benytter engelske søgeord.
9Forinden du starter byggeprojektet kan det være ret afgørende at have styr på, at dit projekt er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der være en række regler for, hvad du må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
10Planlægning viser sig som nøglen til at lykkes med byggeprocessen. Du anbefales at nedskrive en strømlinet køreplan, der viser hvilke opgaver der skal løses på hvilke tidspunkter, og som ligeledes indeholder en prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være skarp i udarbejdelsen af handlingsplanen.
11Du skal for alt i verden ikke gå på kompromis med sikkerheden, så husk beskyttelse som eksempelvis sikkerhedssko som beskytter dig overfor potentielle ulykker. Det er vigtigt at du har styr på sikkerheden i byggeprocessen, navnlig hvis du ikke skaffer professionel assistance.
12Det kan være en god idé at indhente assistance til byggeprojektet, i særdeleshed i tilfælde af krævende byggeprojekter. Nogle byggerier behøver flere folk. Derudover vil det blive hurtigere og sjovere når man er flere om opgaven.
De højest ratede byggeshops
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ret så godt arbejde. Karakteren er baseret på 2.856 meninger, hvoraf ikke mindre end 59 % giver topkarakter, og kun 9 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er virkelig imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvoraf imponerende 69 % har givet 5 stjerner, og kun 8 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som i særdeleshed er absolut beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 28.109 meninger, hvor imponerende 76 % har givet den højeste karakter, og kun 4 % har givet den dårligste rating. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ekstremt overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvor hele 84 % giver den bedste karakter, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er ekstremt beundringsværdigt. Ratingen er regnet ud fra 11.467 meninger, hvoraf intet mindre end 86 % giver den bedste karakter, og blot 2 % giver den laveste karakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.

Populære spørgsmål angående gasbeton

 • Hvor meget vejer gasbeton?
 • Hvad vejer en gasbeton blok?
 • Hvor meget isolerer gasbeton?
 • Hvordan sætter man gasbeton op?
 • Hvorfor bygge i gasbeton?
 • Hvor mange gasbeton pr m2?
 • Hvad koster gasbeton?
 • Hvilken fragttype er smartest?

  Flere internet butikker udlover nu en række forskellige billige leveringsformer til gasbeton. En favorit er p.t. pakkeshoppen, hvor du så selv henter dine nye varer når det passer ind i din hverdag. Fragtmetoden er nemlig ret fremkommelig, og mange gange tilmed den billigste leveringsversion.

  Du burde derudover planlægge at vælge at få sendt til dit hus eller ud på dit arbejde. Muligheden er ofte en anelse mere omkostningsfuld, men på den anden side ret let for gasbeton online. Den billigste leveringsudgave er uden tvivl at hente produkterne selv, som dog stiller krav om at du opholder dig lige ved e-forretningens byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

  Leveringstidspunktet på gasbeton er naturligvis særdeles udslagsgivende såfremt man har behov for pakken fluks, og i det øjemed er det utvivlsomt klogt at man kigger nærmere på leveringstidspunktet for gasbeton. En stor portion webshops – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – yder billig levering efter en enkelt hverdag på mange produkter online, men vær obs på at det nødvendiggør at ordren lægges inden et konkret tidspunkt, så de har udsigt til at kunne nå at få dit nye produkt klargjort inden personalet holder fyraften.

  Nogle firmaer på nettet præsterer gratis levering på gasbeton online, men undertiden er det så nødvendigt at der bestilles for en konkret sum. Desuden kunne man overveje den mindst kostelige leveringsløsning, der oftest vil blive at få dem til at køre ordren til et afhentningssted.

  Mange byggemarkedskæder tilbyder afhentning hvor du bestiller billig gasbeton derhjemme og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Stark, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4 og Davidsen. Byggecentrene foreslår for eksempel klik-og-hent på gasbeton i disse områder:

  Køge, Hørsholm, Brønshøj, Odense, Taastrup, Hobro, Albertslund, Ølstykke, Hedensted, Dragør, Kalundborg, Aarhus, Stenløse, Ringsted, Jyllinge, Haslev, Svendborg, Middelfart, Slagelse, Tårnby, Højbjerg, Brøndby, Brønderslev, København, Farum, Tilst, Viborg, Frederiksberg, Lillerød, Holstebro, Hedehusene, Struer, Sønderborg, Værløse, Søborg, Gentofte, Glostrup, Ballerup, Valby, Herning, Frederikshavn, Hillerød, Frederikssund, Nørresundby, Vejle, Skanderborg, Risskov, Ikast, Frederiksværk, Silkeborg, Greve, Nyborg, Åbyhøj, Thisted, Brabrand, Nakskov, Kolding, Hvidovre, Charlottenlund, Rønne, Hjørring, Varde, Fredericia, Virum, Haderslev, Lyngby, Ishøj, Grenaa, Randers, Korsør, Nykøbing Falster, Vordingborg, Rødovre, Aalborg, Odder, Herlev, Vallensbæk, Gladsaxe, Solrød Strand, Nærum, Horsens, Esbjerg, Helsingør, Næstved, Vanløse, Aabenraa, Allerød, Birkerød, Kokkedal, Holbæk, Roskilde, Lystrup, Skive, og Rudersdal, .

  Klik-og-hent af gasbeton er tilgængeligt i samtlige områder af Danmark: Sjælland (Nordsjælland, Amager, Sydsjælland, Østsjælland, Bornholm, Falster, Lolland, Vestsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden), Jylland (Nordjylland, Syddanmark, Sydjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland, Midtjylland) og Fyn (Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn).

  Ved indkig i tallene bliver det tydeligt, at internet shoppere mange gange efterspørger for eksempel gasbeton online og gasbeton tilbud. Man ser desuden typisk online shoppere søge blandt andet gasbeton priser, billig gasbeton samt køb gasbeton, plus de velkendte byggekæder som 10-4, Davidsen, Stark, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus og Jem og Fix.

  Gode tilbud på gasbeton

  Det er jo efterhånden ekstremt praktisk for alle og enhver at sammenligne priser på billige gasbeton online i blandt flere internet selskaber, og på grund af dette har utallige online virksomheder været nødt til at mindske udsalgspriserne på gasbeton betragteligt, og i øvrigt frembyde levering uden betaling.

  Men det kan imidlertid være tiden værd at eftergå diverse e-forretninger efter tilbud og udsalg på gasbeton online forud for at du handler, så du er sikker på at antage den bedste pris. Se ikke kun hos de gængse byggecentre som Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Stark, Jem og Fix og Silvan.

  Man bør ikke desto mindre være omhyggelig med, at når en netbutik sælger billige gasbeton online for en pris der kan ses som ufattelig fremragende, så burde det undertiden være et tegn på en bedragerisk e-handler. Bestillinger med betalingskort er ikke desto mindre indbefattet af et regulativ, der sikrer en overfor uægte internet forhandlere.

  Vi anbefaler bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som et alternativ burde du vælge en løsning som for eksempel ViaBill, såfremt du har til hensigt at betale betalingen af gasbeton ude i fremtiden. Dette fås normalt i niche webshops, i modsætning til de kendte byggecentre som eksempelvis XL-Byg, Stark, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Bygma og Harald Nyborg.

  Når vi kigger i statistikkerne står det tydeligt, at mennesker mange gange leder efter blandt andet gasbeton tilbud og køb gasbeton. Man ser derudover ofte mennesker lede efter blandt andet gasbeton online, billig gasbeton og gasbeton priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 stk kg gasbeton er 3277 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 1 brugeranmeldelser.

  Virkelig god service” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
  Se nærmere på tidligere brugeres oplevelser

  Trustpilot tilbyder dig visse udmærkede løsninger til at fortolke flere aktuelle køberes kritik og derfor er det en hjælp, at du kigger på internet forretningens bedømmelser inden du færdiggør din shopping med billige gasbeton online.

  Facebook resulterer i endvidere visse fordelagtige løsninger til at få kendskab til online forretningens kundefokus. Desuden ses en del online butikker som tilbyder folk at publicere en anmeldelse af deres køb, hvilket på samme måde kan anvendes til at få et indblik i hvor glade kunderne er.

  Inden folk bestiller billige gasbeton online på en webbutik kan man principielt løbe igennem shoppens handelsbetingelser, det er dog i reglen ikke videre spændende, især med de velkendte byggecentre som 10-4, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Bygma og Jem og Fix.

  Et alternativ kunne måske være at se nærmere på hvorvidt internet firmaet er verificeret af e-mærket, hvilket bør være et billede på at e-handlen retter sig efter de officielle regler, tillige med at virksomheden hyppigt undersøges af sagkyndige der kender til bestemmelserne på området.

  Dette er desuden din genvej til at få bistand, hvis du får udfordringer i forbindelse med dit køb af gasbeton. Dertil foreslåes det at kunden er oppe på mærkerne omkring de mest betydningsfulde forhold der kan influere på bestillingen af gasbeton online, som for eksempel den byttepolitik online virksomheden tilbyder.

  I den forbindelse er det også afgørende, at man stadigvæk bibeholder ens kvittering, således man senere kan bevidne bestillingen af gasbeton, ligegyldig om man bestiller fra Silvan, Bygma, 10-4, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg eller XL-Byg.

  Bente gav 5 stjerner

  I gør det super godt

  Jan Nielsen gav 4 stjerner

  God til prisen

  Jan Hansen gav 5 stjerner

  Rigtig god service

  Maria gav 5 stjerner

  Simpelt og hurtigt service

  9 gode råd til internetshopping
  1Det er jo temmelig bekvemt for folk at vurdere tilbud online på billige gasbeton på forskellige e-forretninger, og så tilbyder adskillige online firmaer gratis levering. Derfor kan det immervæk blive lønnende at eftergå nogle få webbutikker efter rabat og tilbud forinden du bestiller, således at man er velinformeret til at opnå den mest attraktive pris.
  2Vi går generelt ind for at granske om internet firmaet er e-mærke tilsluttet, hvilket generelt er en forsikring om at internet forhandleren efterfølger gældende dansk lovgivning, foruden at webbutikken hyppigt overvåges af fagmænd der har ekspertise inden for reglerne på området. Forud for at folk køber billige gasbeton i en e-handler kan man faktisk gøre sig bekendt med indholdet af webbutikkens handelsaftale.
  3Leveringstidspunktet er jo virkelig væsentlig når vi skal bruge produkterne straks, så med det formål er det fuldkommen essentielt at du efterser leveringstiden ved gasbeton. En række firmaer på nettet giver løfte om billig 1 dags levering på en lang række af deres produkter, hvilket dog beroer på at bestillingen laves tidligere end et besluttet tidspunkt.
  4Trustpilot frembringer en del fine chancer for at eftersøge forskellige andre forbrugeres meninger og derved er det smart, at du kigger nærmere på internet firmaets ratings forud for at du køber billige gasbeton online. Facebook fremskaffer derudover faktisk gode muligheder for at få indblik i online forretningens kundetilfredshed.
  5Før folk køber billige gasbeton i en online butik kunne de i og for sig have øje for butikkens betingelser, men det er naturligvis ikke særlig morsomt. Tillige anbefales det at kunden er obs på de mest vedkommende retningslinjer der gælder for shopping af billige gasbeton online, eksempelvis hvilken returret internet virksomheden tilsikrer.
  6Den billigste leveringsudgave kan ikke modsiges at være at du selv henter pakken, hvilket forudsætter at du fysisk befinder dig lige ved internet webshoppens arbejdslager. Den mulighed for levering er selvfølgelig ret betydningsfuld såfremt du skal bruge gasbeton lige om lidt. Alternativt så frembyder visse online selskaber portofri fragt, men for det meste er det kun gældende hvis der shoppes for en konkret sum.
  7Vi foreslår generelt betalinger med kort eller mobilbetaling. Køb med kort er indbefattet af en lovbestemmelse, der redder dig imod uoprigtige e-shops. Alternativt kunne du anvende en billig afbetalingsløsning fra fx ViaBill, ifald du har til hensigt at honorere betalingen over tid.
  8Flere butikker på nettet frembyder gratis levering på gasbeton, men for det meste er det under betingelse af at du køber for en bestemt pris. I øvrigt skal du udvælge den billigste form for fragt, der typisk vil være at få fragtmanden til at køre dine produkter til et afhentningssted. Leveringsformen bliver beklageligvis omvendt meget ukompliceret. Den mest letkøbte metode til levering er dog at du selv henter pakken.
  9En hel del e-shops giver til alt held en lang række forskellige billige former for fragt til gasbeton. Den mest moderne er i øjeblikket at afsende til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente din bestilling lige præcis når det passer ind i din kalender. Denne er jo virkelig fleksibel, og oftest derudover den mest betalelige leveringsversion.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk