BetonPris.dk

Fundablokke pristjek

Er du på udkig efter fundablokke? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 500 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er FC-Beton.dk, som sælger 500 stk for kun 6.587 kr. Det er 41 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 500 stk fundablokke inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
6.587 kr.Køb
6.664 kr.Køb
8.375 kr.Køb
8.662 kr.Køb
8.762 kr.Køb
8.906 kr.Køb
8.978 kr.Køb
9.475 kr.Køb

*Seneste opdatering: 15. januar 2021 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 500 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til støttemur til kældervæg til drivhus til pool til fundament til skur til mur til sokkel til trappe til sko

Størrelser: 19x20x50 23x20x50 15 cm 10 cm 15x20x50 39 cm 33 cm

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er byggeprojekter lig med alverdens spørgsmål. Af den grund kan du have fordel af at shoppe hos en netbutik, som tilbyder hjælp til valg af fundablokke.
Flere byggemarkeder præsterer et stort varesortiment, hvorimod nogle er specialiserede i en specifik varegruppe. Du skal overveje hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange varetyper at vælge i blandt, udover bare fundablokke.
Når du skal bruge produkterne nu og her eller blot gerne vil spare fragtgebyret, så kan du overveje at hente materialerne selv. Dette er specielt et alternativ i de velkendte byggemarkeder.
Det er absolut utrolig vigtigt at se, om det produkt du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers må du kigge andetsteds.
Du skal kende de betingelser butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis reklamationer. Af den grund skal man undersøge butikkens betingelser.
Du vil finde variationer i prisniveauet på billige fundablokke fra byggemarked til byggemarked. Enkelte har de bedste tilbud, og andre har fokus på kompetent rådgivning. Du må beslutte hvad du vurderer er vigtigst.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre er fysisk til stede mange steder i landet, og takket være dette har de fleste chancen for at købe online og hente varerne på eget initiativ. Dermed er det muligt at undvære leveringsomkostningen, samt tilmed få varerne med det samme.
De gængse byggecentre køber produkter fra mange leverandører, med det formål at du så kan shoppe fra et stort sortiment af fundablokke online.
De store byggecentre er folkekære og velkendte butikker, som kan give øget sikkerhed når man stopper online. Dette vil nogle se positivt på.

Nichewebshop

Diverse niche netbutikker har et indgående kendskab til deres online produktsortiment, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Af den grund er det forventeligt at du får mere brugbar sparring fra medarbejdere med ekspertviden i netop fundablokke.
Alverdens webshops som sælger få produkter producerer selv varerne som du kan finde i byggemarkederne. Idet du køber direkte fra niche netbutikkerne online vil du få et ekstra godt tilbud.
Størstedelen af nicheforhandlere er små familievirksomheder, der typisk har danske ejere, måske tilmed lokalt nær dig. Dem støtter du ved at handle fundablokke online hos dem.
Danmarks største byggemarkeder

Stark startede i 1896, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 ansatte i kædens 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

fundablokke harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres i dag af omtrent 2.000 ansatte i kædens 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

fundablokke bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres i dag af ca. 1.000 medarbejdere i de 17 butikker. Bauhaus satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

fundablokke jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres nu af i omegn af 2.100 mennesker i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og styres dagligt af omkring 100 mennesker i deres 6 butikker. 10-4 tilstræber billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og styres dagligt af i omegn af 2.000 mennesker i firmaets 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og styres dagligt af cirka 2.300 medarbejdere i kædens 56 byggecentre. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger nu ca. 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

fundablokke silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og omfatter i dag ca. 1.000 medarbejdere i firmaets 41 butikker. Silvan sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og lønner i dag cirka 500 kollegaer i selskabets 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Husk at du kan få hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det ydes ifald projektet gør en forskel for klimaet. Bidraget er altså betinget af at byggeriet har positiv betydning for klimaet.
2Ved opgaver udenfor kan vind og vejr få en afgørende rolle. Af den grund må du ofte se vejrudsigten i forbindelse med byggeprojektet, så du undgår at det uden varsel går i gang med at piske ned når du lige vil påbegynde dit komplekse projekt.
3Man bør på ingen måde gå ned på grej. I mange tilfælde vil det være en fordel at du har udstyret tilgængeligt akkurat som du går løs med byggeprojektet. Det er desuden en fordel at medtage de her udgifter i dit regnskab for byggeriet.
4Måske det ville være relevant at overveje hvorvidt det er muligt at klare det hele selv, eller du skal investere i hjælp fra en fagperson til noget af projektet. Ifald du henter assistance fra en fagperson vil det oftest være en god idé at lede efter tilbud fra diverse firmaer.
5Godt forarbejde bliver nøglen til et uproblematisk forløb med din byggeproces. Du anbefales at udarbejde en gennemarbejdet agenda, som dikterer hvilke gøremål du vil lave hvornår, inklusiv en prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være skarp idet du udarbejder din handlingsplan.
6Det kan vise sig nyttigt at sikre sig assistance til byggeprojektet, hovedsageligt når der er tale om væsentlige projekter. Omfattende projekter kræver mere end en person. Ydermere vil det være hurtigere og sjovere når der er flere der bidrager.
7Du må på ingen måde nedprioritere dit velbefindende, så glem ej påklædning som eksempelvis fod- og hovedbeklædning der sikrer dig mod mulige skader. Det er uundværligt med fokus på dit velbefindende i byggeriet, i særdeleshed hvis du ikke har professionel assistance.
8Der ligger utrolig mange instruktioner og videoer på internettet hvorfra du kan få gratis hjælp. I særlig grad YouTube giver ret så meget anvendelig viden, navnligt hvis man bruger den engelske version.
9Ofte vil det vise sig betydningsfuldt at nedskrive et udgiftsbudget for arbejdet, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det er fornuftigt at notere samtlige udgifter, hvorefter man kunne nedfælde eventuelle tilbud på dem hver især.
10Det viser sig afgørende at du har samtlige bygningsmaterialer klar før du kaster dig over din byggeproces. Du har fordel af at udfærdige en hurtig liste som indeholder det som er nødvendige, og derefter eftergå hver enkelt ting, så du sikrer dig at alt er på sin plads.
11Forinden du påbegynder dit byggeprojekt kan det blive ufatteligt centralt at have styr på, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Afhængigt af hvordan du bor vil der gælde fastsatte regler for, hvad du må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
12Der viser sig typisk uforudsete udfordringer i tilfælde med omfattende opgaver, og som følge heraf kan det være betydningsfuldt at man afsætter god nok tid i handlingsplanen, som gør at man er overbevist om at man får det færdiggjort.
De mest vellidte byggecentre
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som jo er enormt overlegent. Karakteren grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 69 % har givet maksimum point, og bare 8 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, som tydeligvis er rigtig godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 4 % har givet den dårligste rating. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket jo er ultra godt arbejde. Scoren grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er hamrende flot. Ratingen er baseret på 2.856 bedømmelser, hvor intet mindre end 59 % giver toprating, og alene 9 % har givet den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som i særdeleshed er kolossalt overlegent. Karakteren er baseret på 11.467 ratings, hvor ikke mindre end 86 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.

Typiske spørgsmål vedrørende fundablokke

 • Hvordan bruger man fundablokke?
 • Hvordan bygger man med fundablokke?
 • Hvordan sætter man fundablokke?
 • Hvor meget cement til fundablokke?
 • Hvor mange fundablokke pr m2?
 • Hvad koster fundablokke?
 • Hvor mange fundablokke er der på en palle?
 • Hvor mange liter beton i fundablokke?
 • Hvordan støber man fundablokke?
 • Hvordan pudser man fundablokke?
 • Hvilken leveringsmodel skal jeg vælge?

  En stor portion internet handler tilbyder nu om stunder en lang række forskellige billige metoder til levering til fundablokke. Det mest populære er i øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de bestilte varer på et valgfrit tidspunkt. Denne er nemlig meget smart, samt endda tilmed den billigste mulighed for fragt.

  Du kunne alternativt forsøge at få produkterne sendt hjem til din privatadresse eller ud til dit arbejdes adresse. Muligheden bliver i regelen en lille smule mere pebret, men ligeledes ret uproblematisk med fundablokke online. Den mest letkøbte leveringsmåde vil dog til enhver tid være selv at hente ordren, som jo er betinget af at du opholder dig nær online forretningens butikker, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

  Leveringstidspunktet på fundablokke er yderst essentiel hvis man har brug for din ordre fluks, og af den grund er det uden tvivl vigtigt at du besigtiger den anslåede leveringsdato ved fundablokke. Mange internet forhandlere – for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – garanterer billig dag-til-dag levering på deres favorit produkter online, men husk at det afhænger af at du når at bestille forinden et bestemt tidspunkt, således at de med sikkerhed kan nå at få ordren distribueret forud for at personalet holder fyraften.

  Indtil flere forretninger på nettet lover fragt uden omkostninger på fundablokke online, men tit er det kun gældende hvis man indkøber for en præcis sum. Som alternativ kunne du vælge den mest billige form for fragt, der i de fleste tilfælde er at få dem til at levere din pakke til en pakkeshop.

  De største webshops giver click-and-collect hvor man køber billig fundablokke online men afhenter i byggecenteret. For eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Davidsen, 10-4, Stark, XL-Byg, Jem og Fix og Bygma. Byggekæderne yder blandt andet click-and-collect på fundablokke i følgende byer:

  Greve, Skanderborg, Svendborg, Helsingør, Åbyhøj, Risskov, Brabrand, Vejle, Aabenraa, København, Valby, Farum, Nakskov, Charlottenlund, Ikast, Allerød, Odense, Tilst, Albertslund, Middelfart, Herning, Virum, Næstved, Roskilde, Kalundborg, Hvidovre, Solrød Strand, Odder, Højbjerg, Lillerød, Varde, Hillerød, Viborg, Ølstykke, Brøndby, Korsør, Hedensted, Sønderborg, Brønshøj, Frederiksværk, Vanløse, Aarhus, Kokkedal, Brønderslev, Hjørring, Søborg, Værløse, Rønne, Glostrup, Aalborg, Gentofte, Thisted, Herlev, Ballerup, Køge, Holbæk, Lyngby, Dragør, Randers, Hørsholm, Rødovre, Haderslev, Frederikssund, Holstebro, Skive, Struer, Nyborg, Ringsted, Fredericia, Silkeborg, Vallensbæk, Frederiksberg, Haslev, Horsens, Vordingborg, Nærum, Lystrup, Esbjerg, Kolding, Grenaa, Rudersdal, Hobro, Nykøbing Falster, Ishøj, Taastrup, Nørresundby, Hedehusene, Slagelse, Tårnby, Frederikshavn, Gladsaxe, Birkerød, Jyllinge, og Stenløse, .

  Afhentning af fundablokke er tilgængeligt i samtlige dele af landet: Jylland (Sønderjylland, Syddanmark, Nordjylland, Østjylland, Sydjylland, Midtjylland, Vestjylland), Sjælland (Nordsjælland, Falster, Lolland, Midtsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Vestsjælland, Østsjælland, Amager, Sydsjælland) og Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn).

  Ved indkig i data står det tydeligt, at mennesker mange gange efterspørger for eksempel fundablokke priser og fundablokke tilbud. Derudover oplever vi ofte internet shoppere søge bl.a. billig fundablokke, køb fundablokke samt fundablokke online, plus de velkendte byggemarkeder som Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, 10-4 og Silvan.

  Få den bedste pris på fundablokke

  Det er temmelig let for alle og enhver at finde information om priser på billige fundablokke online fra flere e-butikker, og så har massevis af online varehuse fundet det uundgåeligt at tvinge udsalgspriserne på fundablokke betragteligt, og ovenikøbet frembyde portofri fragt.

  Det kan dog ikke desto mindre vise sig lukrativt at efterprøve en række internet butikker efter tilbud på fundablokke online inden du færdiggør din shopping, således at man er garanteret at antage den laveste pris. Se ikke blot på de kendte byggemarkeder som Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, XL-Byg og Silvan.

  Man bør trods alt være klar over, at når en netshop markedsfører billige fundablokke online for en salgspris som kan virke ekstraordinært billig, kan det ofte være en indikator for en falsk online butik. Køb med kort er ikke desto mindre inkluderet i en lovbestemmelse, der redder dig som kunde imod uægte internet forhandlere.

  Vi anbefaler bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kan du benytte en billig afdragsløsning som f.eks. ViaBill, når du vil afdrage omkostningerne til fundablokke ude i fremtiden. Dette tilbydes normalt hos nichefokuserede webshops, men ikke de store byggemarkeder som for eksempel Stark, 10-4, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma og Harald Nyborg.

  Ses der på tendenserne står det tydeligt, at internet shoppere ofte kigger efter eksempelvis fundablokke priser og fundablokke tilbud. Derudover oplever man typisk online shoppere søge eksempelvis billig fundablokke, fundablokke online og køb fundablokke.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 500 stk kg fundablokke er 5590 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 3 brugeranmeldelser.

  Hurtigt og let” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til sokkel til mur til trappe til pool til drivhus til sko til støttemur til kældervæg til skur til fundament

  Størrelser: 10 cm 33 cm 23x20x50 15 cm 15x20x50 39 cm 19x20x50

  Gennemsøg tidligere kunders oplevelser

  Trustpilot fører til i højeste grad solide genveje til at kortlægge ganske mange andre brugeres observationer og på grund af dette foreslår vi, at du besigtiger internet butikkens kritik inden du handler billige fundablokke online.

  Facebook leverer endvidere stort set gode løsninger til at få kendskab til internet forretningens pålidelighed. Desuden ses mange webshops som tilbyder kunderne at nedfælde en kritik af deres køb, hvilket desuden må tages i brug til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

  Forud for at folk handler billige fundablokke online på en e-handler kunne man egentlig gennemgå webbutikkens regler, det er dog undertiden ikke super interessant, specielt hos de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bygma, Bauhaus og Davidsen.

  Et andet forslag er at efterse om internet forretningen er tilsluttet e-mærket, siden det skulle være et signal om at webshoppen opererer i overensstemmelse med de officielle regler, og at butikken undertiden gennemses af fagmænd der har ekspertise inden for de gældende vilkår.

  Dette er en god chance for support, hvis du forvoldes vanskeligheder ved dit køb af fundablokke. Tilmed kan det anbefales at kunden er sat ind i de mest basale bestemmelser der kan håndhæves i forbindelse med købet af fundablokke online, som fx den returrettighed internet butikken tilbyder.

  I den sammenhæng er det virkelig relevant, at man stadig bibeholder ens e-mail kvittering, så man i fremtiden vil kunne bevise sin bestilling af fundablokke, uanset om man har købt ved Bygma, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen eller XL-Byg.

  Mette Andersen gav 5 stjerner

  Alt som det skulle være.

  Jens B gav 4 stjerner

  Intet at klage over

  Maria Hansen gav 5 stjerner

  Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

  Søren gav 5 stjerner

  Intet at klage over

  9 gode råd til køb på nettet
  1Det har vist sig at være virkelig overkommeligt for almindelige dødelige at finde de bedste priser online på billige fundablokke hos flere online webshops, og altså præsterer en lang række internet shops fragt uden betaling. Det kan imidlertid vise sig udbytterigt at tjekke diverse online firmaer efter tilbud før du shopper, således at du er på den sikre side med at modtage den bedste pris.
  2Flere online outlets giver nu til dags diverse billige leveringsmodeller til fundablokke. Den mest benyttede er nu om dage levering til et afhentningssted, hvor du så nemt kan hente de bestilte produkter når der er tid til det. Fragttypen er altså yderst overkommelig, og tit endvidere den mindst kostelige form for fragt.
  3Generelt anbefaler vi bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Handler med kort er omsluttet af et regelsæt, hvilket sikrer dig som kunde imod fup online varehuse. Som et alternativ bør du overveje et tilbud som fx ViaBill, for så vidt du vil dække prisen af flere omgange.
  4Fragtperioden er naturligvis vældig central om man har brug for varen om få sekunder, og herved er det skam væsentligt at vi besigtiger den estimerede leveringsdato for fundablokke. En del internet butikker byder på billig dag-til-dag levering på mange af deres varenumre, men vær obs på at det er afhængig af at bestillingen køres igennem forud for et fastsat tidspunkt.
  5Den billigste fragtmetode kan ikke benægtes at være at du selv henter pakken, som desværre nødvendiggør at du opholder dig i kort afstand af webshoppens lager. Den leveringsmanér er naturligvis vældig afgørende såfremt du absolut skal bruge fundablokke straks. Alternativt så præsterer flere forhandlere på nettet levering uden gebyr, men ofte påkræves det at der handles for en bestemt sum.
  6Trustpilot forærer dig temmelig fornemme chancer for at tolke forskellige tidligere køberes evalueringer og herved kan det være til hjælp, at du kigger nærmere på internet butikkens bedømmelser forud for at du bestiller billige fundablokke online. Facebook yder desuden forholdsvis fornemme chancer for at få et kig ind i e-forretningens kundetilfredshed.
  7Vi går generelt ind for at kigge om online forhandleren er støttet af e-mærket, hvilket længe har været en angivelse af at e-forretningen opfylder de danske regler, tillige med at netbutikken af og til besigtiges af specialister som er inde i vilkårene. Forinden nogen køber billige fundablokke på en online virksomhed kan man ideelt set gennemlæse virksomhedens handelsaftale.
  8Nogle få internet handler sikrer billig fragt på fundablokke, men i mange tilfælde forudsætter det at man aftager for en præcis sum. Desuden kan man tage den mest betalelige fragttype, som typisk vil blive at få fragtfirmaet til at køre produkterne til et udleveringssted. Fragtmetoden er til tider derudover ekstremt smart. Den mindst kostelige slags levering vil dog altid være at du selv henter varerne.
  9Inden nogen handler billige fundablokke i en netbutik kunne de i reglen gøre sig bekendt med indholdet af webbutikkens handelsaftale, men det er typisk ikke videre interessant. Ydermere anbefaler vi at man er hensynstagende til de grundlæggende regler i forbindelse med købet af billige fundablokke online, til eksempel den ombytningsrettighed e-forhandleren bruger.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk